FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua a fost o orchestra care a interpretat magistral...

Virgil25.02.2005 17:10

Intr-adevar Steaua a fost o orchestra care a interpretat magistral partitura compusa de maestrul Walter Zenga.Asa am vazut eu echipa în seara magnifica de 24 februarie 2005.

Totul a iesit perfect iar solistul Andrei Cristea s-a ridicat la înaltimea membrilor formatiei ,înscriind

doua goluri de senzatie care i-au sunat lui Palop a prohod.

Sustinerea de catre suporteri a echipei,pe durata a peste 120' de încordare extrema,a fost ne mai întâlnita.Ce Rapid,ce Craiova,ce Timisoara...Apa de ploaie !

Steaua a fost Steaua si în privinta daruirii spectatorilor.Sa stai peste 2 ore în ploaia rece,sa cânti continuu,sa speri,sa suferi si în final sa te bucuri,pare ireal.Pare desprins dintr-un vis.Acesti suporteri de vis,au fost alaturi de jucatorii de vis ai Stelei si au realizat împreuna cel mai frumos vis din ultimii 12 ani al unei echipe românesti de fotbal.Calificarea în optimile Cupei UEFA.Felicitari !

Urmatorul vis : accederea în finala si cucerirea Cupei UEFA !

Urmatoarea victima : Villarreal !

Villarreal,tu ce cauti pe aici ? Cine te-a scos în calea Stelei ?

dbd25.02.2005 17:21

Incepe repetarea istoriei,cea a ce inseamna mai multi caini morti de gelozie. Steaua daca e sa joace Villareal e clara ajunge si in sferturi. Ai avut dreptate exact ca o orchestra a fost echipa. Optimi fericite!

horse3725.02.2005 18:45

cinste lor,

cinste lor stelistilor

nu stiu ce cuvinte poti pune pe "hartie" dupa un asemena meci, pe un asemenea teren!

din toata inima va multumim! ne-ati facut din nou fericiti. va iubim pe voi Walter & team! europa Steaua, campionii din Ghencea!

una pt villareal ...

poa sa ninga,

poa sa ploua

pe villareal ii rupem in doua!

si una serioasa. mi se pare echipa cu cel mai bun joc de pase din campionatul spaniol. avem un noroc mare ca riquelme nu joaca cel putin un meci dupa cartonasul rosu luat. sa nu-i subestima si sa cadem in capcana infatuarii. sant la fel de buni daca nu chiar mai buni decat valencia.

hai

ps. la meci am avut la mine topul de hartie ...numai stiu ce am facut cu el...depinde de Gigi

gianini25.02.2005 22:26

aseara Steaua a fost o echipa de razboinici care in mocirla de la "calugareni" i-a facut praf pe conchistadorii spanioli.

ce seara fabuloasa ne-a oferit Steaua, a fost ceva de vis.

atmosfera din tribune a fost fantastica, i-a purtat pe baieti spre acest succes rasunator.

basescu ne-a purtat noroc. :)))

Xander26.02.2005 22:14
virgil slv nota 11 pt descrierea atmosferei :!: :!: :!:
dbd27.02.2005 05:34

Se pare ca pe langa munca baietilor care a fost una de nedescris...terenul our brother a fost in rolul "prietenul cel mai bun al invingatorului".

Astazi voi merge la un meci cu cei de la scoala (scoala turca)iar majoritatea fiind suporteri mari si fani adevarati ai lui Besiktas se pare ca o sa-si ia coada intre picioare ca si un caine. Cand i-am batut cu 2-1 iesise o bataie pe viata si pe moarte de ne-au despartit profi. M-au facut popor de tigani ! Si atunci ne-am incaierat ...