FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua merge in optimi

papass25.02.2005 15:54

Se pare ca,spre surprinderea mea,sunt primul care un post despre meciul de aseara.Ashadar Steaua a reushit sa bata pe Valencia si sa se califice in optimi.Mie mi se pare ca au jucat f bine si meritau sa se califice.Acum vreau si parerile altor suporteri despre meci si despre shansele de a trece si de Villareal(care,personal,mi se pare un adversar mai greu decat Valencia).

George Stan25.02.2005 16:16
Se pare ca,spre surprinderea mea,sunt primul care un post despre meciul de aseara.

A fost siteul cazut. Deh... suntem 40% :)

sorin_77725.02.2005 16:56
Se pare k,spre surprinderea mea,sunt primul care un post despre meciul de aseara.

A fost siteul cazut. Deh... suntem 40% :)

40% din populatia Romaniei? sau a lumii?

Mandru ca sunt Stelist... Doamne chiar nu a fost vis?

ovimax25.02.2005 17:02

Un meci mare al unei echipe cu un enorm simt de sacrificiu, cu o vointa de neegalat si cu o extrema pofta de castigat. Doar superlative!

Felicitari, Steaua!

Aseara a luat nastere o noua generatie de eroi!

ciupi25.02.2005 17:06

Sincer am vrut sa merg la meci dar cand am vazut ce circ a iesit dupa meciul de la Valencia m-am hotarat sa nu mai merg, iar acum bineinteles ca imi pare rau. A fost o seara magica nu am cuvinte si de aceea ne place noua STELISTILOR sa spunem MAGICA Steaua!!! Pana la moarte cu Steaua pana la moarte....

dbd25.02.2005 17:06

Nici mie nu-mi vine sa cred,dar totusi trebuie sa ne obijnuim cu meciuri ca acestea mai alesca trebuie sa avem incredere in echipa noastra.Baietii au fost super ! Siteul intradevar a fost inchis ca incerca din 20 in 20 de minute sa intru de azi de dimineata de la ora 5. Oricum nu e nici o problema ,doar ma intreb domnule George daca tot a fost siteul inchis de ce nu ati bagat un video pentru download cu golurile , sau cu atmosfera facuta de suporteri dupa meci. Si nu prea s-a cantat : Am avut si vom avea mereu...

Cum ar fi daca aveam echipa formata din Claudiu Raducanu Aliuta si Neaga ? Ar fi fost mai bine sau echipa de aseara este ideala ?

Motanu D25.02.2005 19:38

De-a lungul timpului am fost un fel de "Gica Contra", contestandu-i pe rand pe Dica, Cristea, Oprita, Piturca, Ciocoiu, Dinita, Zenga, Becali, MM, etc. In momentul de fata ma simt dator sa le cer tuturor scuze, si mai ales sa va cer voua, suporterilor, scuze pentru ca am indraznit sa ma indoiesc de forta echipei...

Vreau sa le cer scuze fotbalistilor & stafului (deci si suporterilor) pentru ca:

1. Dica a vrut. Nu prea poate, dar a vrut. Tot ce am dorit de la el a fost o atitudine pozitiva. E scos din forma dar atunci cand vrea sa joace e altceva...

2. Cristea a vrut si a putut. El a marcat, fie si cu noroc, fie si intamplator, fie si de teama lui Gigi... A marcat, ne-a aratat ca este un varf valoros si sper sa dea un hattrick in finala. Dupa ce a eradicat liliecii, va scufunda si submarinul galben...

3. Oprita a fost un fel de perpetuum mobile. Cred ca a batut recordul lui Beckham de vreo 14Km/meci. Si asta in conditiile in care a alergat doua ore in mocrila. Moretti ar trebui ca peste ani sa le arate nepotilor tricoul acestui FOTBALIST. Apropo, sper ca e clar, Oprita nu e varf, e mijlocas. Si ce mijlocas....

4. Ciocoiu, pentru ca a facut primul lucru bun dupa meciul cu turcii si nu a jucat... :P

5. Dinita, pentru ca i-a obosit pe Navarro si Caneira.

6. Zenga,pentru ca i-a aratat lui Ranieri ca nu trebuie sa-l ai in lot pe Di Vaio ca sa demonstrezi lumii ca stii meserie.

7. MM pentru ca i-a aparat pe fotbalisti si pe Zenga. MM e un mincinos ordinar, un individ slugarnic si lipsit de fair-play, dar la orice echipa trebuie sa existe si un astfel de personaj. Cineva trebuie sa faca si treaba murdara...

8. Gigi B. pentru ca e nebun de legat si a crezut pana la capat in calificare. A avut un noroc prostesc cu Cristea. Sper sa aiba ideei la fel de stupide si Steaua sa ia Cupa UEFA.

9. Piturca pentru ca adus la Steaua FOTBALISTI si i-a invata sa joace fotbal. Radoi si Oprita stau marturie.

10. Suporterilor pentru ca nu am indraznit sa cred ca Steaua se va califica...

11. Celor care au fost pe stadion si si-au adus aminte de cuvintele lui Freddy Mercury "No time for loosers" si nu au scandat lozinci anti Dinamo / Rapid /Olteni, etc. ci au sustinut echipa timp de doua ore in ploaie.

Va multumesc tuturor pentru ca existati !!!

FORZA

George Stan25.02.2005 23:24
Siteul intradevar a fost inchis ca incerca din 20 in 20 de minute sa intru de azi de dimineata de la ora 5. Oricum nu e nici o problema ,doar ma intreb domnule George daca tot a fost siteul inchis de ce nu ati bagat un video pentru download cu

In primul rand imi cer scuze in numele tuturor celor ce ne ocupam de site pentru neplacerile cauzate.

In al doilea rand, se vor pune maine (sambata) fisiere pentru download. Mi-a luat ceva mai mult timp sa fac o selectie si un montaj insa ele vor fi pe site.

dbd26.02.2005 06:53

Nu am vrut sa va acuz cu nimic...stiu ce inseamna sa ai un site...si se mai intampla...iar chestia cu fisierele pentru download este doar o rugaminte...nici de cum altceva .

Xander26.02.2005 17:13

Chiar daca am castigat..asta nu inseamna ca MM si Jiji nu mai sunt vinovati. :!: :!: :!:

dbd27.02.2005 06:03

Oricum mai au putina vina dar nu cred ca atat de multa ca la inceput nu ?

Xander27.02.2005 09:47

nu ai dreptate! pt ca noi nu-i contestam pt ca pierdusera.. !!!! Si acum ii mai lasam putin, ca sa nu le stricam bucuria de dupa calificare :twisted: :D

Lucas27.02.2005 10:13

Cei care am fost joi seara pe stadion am fost martorii privilegiati ai unei minuni. Ma gandesc ca o senzatie asemanatoare au trait-o si cei care au aisistat la semifinala cu Anderlecht din '86. La mai mare!!!

dbd27.02.2005 10:40

poate n-am dar daca bu-l iertam ce avem de gand sa facem sa nu mai mergem la meciuri ?