De-a lungul timpului am fost un fel de "Gica Contra", contestandu-i pe rand pe Dica, Cristea, Oprita, Piturca, Ciocoiu, Dinita, Zenga, Becali, MM, etc. In momentul de fata ma simt dator sa le cer tuturor scuze, si mai ales sa va cer voua, suporterilor, scuze pentru ca am indraznit sa ma indoiesc de forta echipei...
Vreau sa le cer scuze fotbalistilor & stafului (deci si suporterilor) pentru ca:
1. Dica a vrut. Nu prea poate, dar a vrut. Tot ce am dorit de la el a fost o atitudine pozitiva. E scos din forma dar atunci cand vrea sa joace e altceva...
2. Cristea a vrut si a putut. El a marcat, fie si cu noroc, fie si intamplator, fie si de teama lui Gigi... A marcat, ne-a aratat ca este un varf valoros si sper sa dea un hattrick in finala. Dupa ce a eradicat liliecii, va scufunda si submarinul galben...
3. Oprita a fost un fel de perpetuum mobile. Cred ca a batut recordul lui Beckham de vreo 14Km/meci. Si asta in conditiile in care a alergat doua ore in mocrila. Moretti ar trebui ca peste ani sa le arate nepotilor tricoul acestui FOTBALIST. Apropo, sper ca e clar, Oprita nu e varf, e mijlocas. Si ce mijlocas....
4. Ciocoiu, pentru ca a facut primul lucru bun dupa meciul cu turcii si nu a jucat... 
5. Dinita, pentru ca i-a obosit pe Navarro si Caneira.
6. Zenga,pentru ca i-a aratat lui Ranieri ca nu trebuie sa-l ai in lot pe Di Vaio ca sa demonstrezi lumii ca stii meserie.
7. MM pentru ca i-a aparat pe fotbalisti si pe Zenga. MM e un mincinos ordinar, un individ slugarnic si lipsit de fair-play, dar la orice echipa trebuie sa existe si un astfel de personaj. Cineva trebuie sa faca si treaba murdara...
8. Gigi B. pentru ca e nebun de legat si a crezut pana la capat in calificare. A avut un noroc prostesc cu Cristea. Sper sa aiba ideei la fel de stupide si Steaua sa ia Cupa UEFA.
9. Piturca pentru ca adus la Steaua FOTBALISTI si i-a invata sa joace fotbal. Radoi si Oprita stau marturie.
10. Suporterilor pentru ca nu am indraznit sa cred ca Steaua se va califica...
11. Celor care au fost pe stadion si si-au adus aminte de cuvintele lui Freddy Mercury "No time for loosers" si nu au scandat lozinci anti Dinamo / Rapid /Olteni, etc. ci au sustinut echipa timp de doua ore in ploaie.
Va multumesc tuturor pentru ca existati !!!
FORZA