FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cenzura Sau Exces De Zel ?

felix3713.05.2007 13:03

aseara am postat citeva mesaje pe forum si la articolele din prima pagina, cu userul felix4you2002. in urma acestor articole, am fost banat:

Autentificat ca: felix4you2002 ( Iesire )

Panoul Meu ? Vizualizati ultimele postari noi ? Asistentul Meu ? Prieteni ? 0 Mesaje Personale Noi

Steaua Bucuresti Forum

Mesaj al Forumului

Ne pare rau, dar a intervenit o eroare. Daca nu sunteti sigur cum sa utilizati o functie, sau nu stiti de ce ati primit acest mesaj de eroare, incercati sa cautati mai multe informatii in fisierele de ajutor.

Eroarea aparuta a fost:

Contul dumneavoastra a fost suspendat temporar. Aceasta suspendare expira la data de Feb 5 2010, 11:03 PM.

Motivul Suspendarii:

<#MABSUT#>

am cautat la "Avertismente, cartonase, eliminari " si nu am gasit deloc motivul banarii mele si nici autorul acestei banari. poate ma lamureste cineva de motivul si autorul , ca sa stiu macar cu ce am gresit si fata de cine.

si daca tot este cenzura, macar puneti un anunt in pagina de start a forumului in care sa se specifice ca nu sunt acceptate parerile contrare moderatorilor. tin sa precizez ca nu am injurat si jignit pe nimeni, poate doar pe cineva anume caruia i-am spus ca instiga la violenta prin articolul postat, in loc sa-si faca treaba de moderator

Virgil03.06.2007 10:52

Problema ta a fost rezolvata.Poti posta cu nick-ul felix4you2002.felix37 fiind clona va fi anulat.