FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bietul Cristea...

Motanu D24.02.2005 18:48

Ciobanul a pus o presiune enorma pe Cristea. Iar Cristea da semne ca nu-i poate face fata...

La Valencia a ratat, acum, dupa 40 de minute in meciul de la Bucuresti mai mult a stricat fazele. Oricum a reusit sa fie sub Dica, performanta greu de atins...

Prostia lui Gigi il va distruge. Sper ca cineva sa se trezeasca si sa-l opreasca pe "marele cioban" sa mai distruga un fotbalist (in stilul specific al familei sale).

Cristea are nevoie de ajutor. Si e mult prea neexperimentat ca sa joace titular. In retur e datoria noastra sa fim alaturi de el !!!

Virgil25.02.2005 17:28

Intâmplator sau nu,Gigi a avut dreptate.Andrei s-a ridicat la înaltimea sperantelor puse în el.Ba le-a si depasit.

Pacat ca Zenga nu a îndraznit sa-l titularizeze si în meciul tur.Dar a fost bine si acum.

Imi permit sa schimb titlul din "bietul" în "bravul" sau în "viteazul".

reddog26.02.2005 13:07

Cristea va cam adus calificarea mai departe... Cu aportul intregii echipe, totusi. Pentru voi e momentan un jucator "cheie". Desi in meciul tur a rata fata in fata cu Palop, acum v-a facut super fericiti. Felicitari si lui cu aceasta ocazie!

sorin_77726.02.2005 14:32

Cat ma scoate din sarite Becali, dar in privintza lui Cristea l-am sustinut mereu.... Este un jucator care merita sa fie meci de meci titular... Ce vorba e aia neexperimentat?... Dar [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] s-a nascut experimentat? Pentru mine Cristea este [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...

Xander26.02.2005 21:42

Cristea trebuia lasat sa-si vada de treaba.. si sa-l puna Zenga titular atunci cand credea el...

dbd27.02.2005 14:12

Cristea va face fata la orice.Iar GB a facut bine ca s-a bazat pe el,dar i-a cam lasat balta pe ceilalti.

Danna06.03.2005 14:53

Initzial am crezut ca nu va putea face fatza... Dar, dupa ce am vazut evolutzia lui din meciul retur cu Valencia, imi pare rau ca m-am indoit de el... Momentan este jucatorul meu preferat!!! Am incredere si sunt sigura ca va face un meci cel putzin la fel de bun si cu Villarreal...

Va salut si va respect... Sper sa ne intzelegem bine...

F

dbd06.03.2005 17:00

eu zic sa joace titular...dar depinde de Mr. Zenga.

Virgil06.03.2005 19:55

Sigur ca va juca titular.Asta a fost si scopul interventiei lui Gigi.