In primul rand va salut,pentru ca este primul meu mesaj pe acests sit...dar de acu in colo o sa fiu f activ....c vreau sa spun...in primul rand,oameni buni,suporteri stelsti,(nu vreau sa adaug asa zisi),park sunteti anti-Steaua voi,de cand ma tot uit pe situ asta si citesc mesajele voastre nu vad nimic de bine,numai critici la adresa jucaorilor,la adresa lu MM Stoica pana sa plece,la adresa lu Becali,pai astia sunt Steaua la ora actuala(mai putin MM)F.C.Steaua si dak voi continuati sa-i criticati pe oamenii astia demonstrati ca sunteti anti-Steaua...ca va place sau nu, ca ne place sau nu,nu rezolvam nimic atacand pers care conduc clubul Steaua,dak gresesc tre explicat si discutat de ce au gresit si cum se poate remedia sau ameliora situatia,si pana la urma Becali,ciobandant sau nu,a dus dupa atatia ani putere Stelei pe plan european,calificand-o in Champions League,semifinala UEFA de anul trecut,si o noua calificare la anul in UCL...el baga bani in clubu asta,el cumpara jucatorii,el angajeaza personal,ce vreti de la el??...nu o fi el foarte diplomat,o fi gesit ca s-a dus la Dinamo si a facut ce a facut,chiar dak tre sa intelegeti ca a facut-o pentru binele Stelei ca sa ajungem pe locu 2,dar pana la uma orice om are si bune si rele,si Becali tot ce a facut pana acuma nu se compara binele facut cu raul facut...incercati sa va ganditi si sa va dati seama si singuri ca nu rezolvam nimic atacand pers angajate la clubul Steaua,si cine o face nu face decat sa il inraiasca pe Gigi,si alte alea care deja le-am spus....sper sa cititi acest mesaj...salutari.....
Observ in ultimul timp foarte multi utilizatori noi care posteaza pro-Becali. E un semn totusi ca cineva incepe sa intre in panica, sa vada ca ii pleaca pamantul de sub picioare si sa caute metode disperate de a (re)castiga simpatia suporterilor.
Draga "negoita Mircea marian", Becali nu a fost si nu o sa fie niciodata Steaua. Becali e un episod, temporar, dintr-o lunga istorie, un episod care speram sa se incheie cat mai curand pentru ca deja ni s-a facut greata de el. De MM nu cred ca s-a luat nimeni (sau in fine, parerile au fost impartite), iar parerea majoritara dupa plecarea lui a fost ca plecat ultima farama de inteligenta din conducerea Stelei, ultima legatura cat de cat normala cu suporterii, si ultimul om care era in stare sa emita un rationament logic si coerent; si de ce nu, ultima persoana care nu e stelist doar pentru bani si voturi. SUNT SIGUR ca daca MM ar fi ramas la club, i-ar fi explicat lui Becali (el e prea primitiv ca sa inteleaga) ce a insemnat gestul lui din groapa pentru oricine simte ros-albastru.
Binele Stelei, draga negoita, nu este locul 2, un loc 2 manjit de culori ros-albe, de acuzatii de blat, de purtarea fata de jucatori excelenti care fac banca de rezerve pentru ca nu i-au placut patronului (si as putea continua). Binele Stelei inseamna mandrie, onoare, demnitate, inseamna o conducere moderna, profesionista, inseamna management si marketing, inseamna juniori, inseamna imagine si inseamna locul 1.
Nu stiu ce se poate rezolva prin proteste, dar stiu ca nu pot sta cu mainile incrucisate cand un oier agramat distruge ceea ce iubesc de 15 ani. Becali, pleaca din Ghencea !