FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Ii calc in picioare!" (OLS)

«12»
leynad7213.05.2007 07:15

Imbecilitatea Sa Marele Broscali i-a amenințat pe jucãtori dupã meciul cu Ceahlãul cã dacã mai declarã prostii pe la televizor îi trimite dupã MM !

A zis ceva de genul : "ãștia care nu mai puteți de dorul lui MM sunteți liberi sã vã duceți dupã el" !!

Aluzia era evident la Dicã...

No comment.

Quetzalcoatl13.05.2007 07:23

Ciobanul e surd sau se preface? Nu s-au injurat deloc jucatorii, ci doar pe maria sa jegoasa!!!!

Ce-au facut milogii e alta mancare de peste si sunt de acord aici, nu se face....asa ca,sa n-o mai dea in basme!

Joga Bonito13.05.2007 11:33

Aberatii....marca Becali. Nu are rost sa le mai comentam. Singurul lucru interesant din ineptiile ciobanului ar fi pastrarea lui Elton si revenirea lui Rica. In rest, caterinca...

Am citit in Carpeta Sporturilor ca se elibereaza doar 6,000 de bilete pentru meciul de diseara. Un lucru bizar, tinand cont de capacitatea stadionului (circa 14,500)...

Sa fie mana ciobanului?

bodanelu13.05.2007 11:37

nu e mana ciobanului, e a lu Iacov, ca nu vrea sa jecmaneasca suporterii stelisti. dupa ce a pus preturile destul de mari la bilete, a zis sa-si mai repare greseala, scotand doar 6.000 de bilete.

e cam aceasi situatie ca dupa verdictul comisiei de disciplina, cand Steaua, suprinzator nu a facut recurs...

PS. e mana ciobanului :))

chris_stx13.05.2007 14:54

MORI ciobane.

Thu[N]der13.05.2007 15:03

A R E DREPTATE IN TOT CEEA CE A ZIS ! fular-campionii

DanStan13.05.2007 15:17

Al naibii sa fiu de nu-mi pare rau ca nu pot sa filmez cu mobilul. Ca sigur astazi as fi filmat cel putn 10 tzarani samantzari injurand jucatorii (astia de-aia vin la meci).

Ii trimiteam lui Becali inregistrarea impreuna cu o scrisorica precum ca tzaranii aia 10 au injurat jucatorii si dupa aia i-au scandat lui numele si-au zis ca-l voteaza. Pot sa pun pariu ca Becali ar fi uitat imediat de faza cu 'calcatul in picioare'.

negoita_mircea_marian13.05.2007 15:39

In primul rand va salut,pentru ca este primul meu mesaj pe acests sit...dar de acu in colo o sa fiu f activ....c vreau sa spun...in primul rand,oameni buni,suporteri stelsti,(nu vreau sa adaug asa zisi),park sunteti anti-Steaua voi,de cand ma tot uit pe situ asta si citesc mesajele voastre nu vad nimic de bine,numai critici la adresa jucaorilor,la adresa lu MM Stoica pana sa plece,la adresa lu Becali,pai astia sunt Steaua la ora actuala(mai putin MM)F.C.Steaua si dak voi continuati sa-i criticati pe oamenii astia demonstrati ca sunteti anti-Steaua...ca va place sau nu, ca ne place sau nu,nu rezolvam nimic atacand pers care conduc clubul Steaua,dak gresesc tre explicat si discutat de ce au gresit si cum se poate remedia sau ameliora situatia,si pana la urma Becali,ciobandant sau nu,a dus dupa atatia ani putere Stelei pe plan european,calificand-o in Champions League,semifinala UEFA de anul trecut,si o noua calificare la anul in UCL...el baga bani in clubu asta,el cumpara jucatorii,el angajeaza personal,ce vreti de la el??...nu o fi el foarte diplomat,o fi gesit ca s-a dus la Dinamo si a facut ce a facut,chiar dak tre sa intelegeti ca a facut-o pentru binele Stelei ca sa ajungem pe locu 2,dar pana la uma orice om are si bune si rele,si Becali tot ce a facut pana acuma nu se compara binele facut cu raul facut...incercati sa va ganditi si sa va dati seama si singuri ca nu rezolvam nimic atacand pers angajate la clubul Steaua,si cine o face nu face decat sa il inraiasca pe Gigi,si alte alea care deja le-am spus....sper sa cititi acest mesaj...salutari.....

andyro13.05.2007 16:35
In primul rand va salut,pentru ca este primul meu mesaj pe acests sit...dar de acu in colo o sa fiu f activ....c vreau sa spun...in primul rand,oameni buni,suporteri stelsti,(nu vreau sa adaug asa zisi),park sunteti anti-Steaua voi,de cand ma tot uit pe situ asta si citesc mesajele voastre nu vad nimic de bine,numai critici la adresa jucaorilor,la adresa lu MM Stoica pana sa plece,la adresa lu Becali,pai astia sunt Steaua la ora actuala(mai putin MM)F.C.Steaua si dak voi continuati sa-i criticati pe oamenii astia demonstrati ca sunteti anti-Steaua...ca va place sau nu, ca ne place sau nu,nu rezolvam nimic atacand pers care conduc clubul Steaua,dak gresesc tre explicat si discutat de ce au gresit si cum se poate remedia sau ameliora situatia,si pana la urma Becali,ciobandant sau nu,a dus dupa atatia ani putere Stelei pe plan european,calificand-o in Champions League,semifinala UEFA de anul trecut,si o noua calificare la anul in UCL...el baga bani in clubu asta,el cumpara jucatorii,el angajeaza personal,ce vreti de la el??...nu o fi el foarte diplomat,o fi gesit ca s-a dus la Dinamo si a facut ce a facut,chiar dak tre sa intelegeti ca a facut-o pentru binele Stelei ca sa ajungem pe locu 2,dar pana la uma orice om are si bune si rele,si Becali tot ce a facut pana acuma nu se compara binele facut cu raul facut...incercati sa va ganditi si sa va dati seama si singuri ca nu rezolvam nimic atacand pers angajate la clubul Steaua,si cine o face nu face decat sa il inraiasca pe Gigi,si alte alea care deja le-am spus....sper sa cititi acest mesaj...salutari.....

Observ in ultimul timp foarte multi utilizatori noi care posteaza pro-Becali. E un semn totusi ca cineva incepe sa intre in panica, sa vada ca ii pleaca pamantul de sub picioare si sa caute metode disperate de a (re)castiga simpatia suporterilor.

Draga "negoita Mircea marian", Becali nu a fost si nu o sa fie niciodata Steaua. Becali e un episod, temporar, dintr-o lunga istorie, un episod care speram sa se incheie cat mai curand pentru ca deja ni s-a facut greata de el. De MM nu cred ca s-a luat nimeni (sau in fine, parerile au fost impartite), iar parerea majoritara dupa plecarea lui a fost ca plecat ultima farama de inteligenta din conducerea Stelei, ultima legatura cat de cat normala cu suporterii, si ultimul om care era in stare sa emita un rationament logic si coerent; si de ce nu, ultima persoana care nu e stelist doar pentru bani si voturi. SUNT SIGUR ca daca MM ar fi ramas la club, i-ar fi explicat lui Becali (el e prea primitiv ca sa inteleaga) ce a insemnat gestul lui din groapa pentru oricine simte ros-albastru.

Binele Stelei, draga negoita, nu este locul 2, un loc 2 manjit de culori ros-albe, de acuzatii de blat, de purtarea fata de jucatori excelenti care fac banca de rezerve pentru ca nu i-au placut patronului (si as putea continua). Binele Stelei inseamna mandrie, onoare, demnitate, inseamna o conducere moderna, profesionista, inseamna management si marketing, inseamna juniori, inseamna imagine si inseamna locul 1.

Nu stiu ce se poate rezolva prin proteste, dar stiu ca nu pot sta cu mainile incrucisate cand un oier agramat distruge ceea ce iubesc de 15 ani. Becali, pleaca din Ghencea !

vladjojatu13.05.2007 20:03

fularsteaua2

Bai eu va spun ca Becali ar trebui sa plece draq de aici. Sa si-l ia si pe Oli. Ca ei 2 ne-au stricat echipa.

negoita_mircea_marian13.05.2007 20:32
Observ in ultimul timp foarte multi utilizatori noi care posteaza pro-Becali. E un semn totusi ca cineva incepe sa intre in panica, sa vada ca ii pleaca pamantul de sub picioare si sa caute metode disperate de a (re)castiga simpatia suporterilor.

Draga "negoita Mircea marian", Becali nu a fost si nu o sa fie niciodata Steaua. Becali e un episod, temporar, dintr-o lunga istorie, un episod care speram sa se incheie cat mai curand pentru ca deja ni s-a facut greata de el. De MM nu cred ca s-a luat nimeni (sau in fine, parerile au fost impartite), iar parerea majoritara dupa plecarea lui a fost ca plecat ultima farama de inteligenta din conducerea Stelei, ultima legatura cat de cat normala cu suporterii, si ultimul om care era in stare sa emita un rationament logic si coerent; si de ce nu, ultima persoana care nu e stelist doar pentru bani si voturi. SUNT SIGUR ca daca MM ar fi ramas la club, i-ar fi explicat lui Becali (el e prea primitiv ca sa inteleaga) ce a insemnat gestul lui din groapa pentru oricine simte ros-albastru.

Binele Stelei, draga negoita, nu este locul 2, un loc 2 manjit de culori ros-albe, de acuzatii de blat, de purtarea fata de jucatori excelenti care fac banca de rezerve pentru ca nu i-au placut patronului (si as putea continua). Binele Stelei inseamna mandrie, onoare, demnitate, inseamna o conducere moderna, profesionista, inseamna management si marketing, inseamna juniori, inseamna imagine si inseamna locul 1.

Nu stiu ce se poate rezolva prin proteste, dar stiu ca nu pot sta cu mainile incrucisate cand un oier agramat distruge ceea ce iubesc de 15 ani. Becali, pleaca din Ghencea !

eu am spus doar ca momentan Becali este Steaua,pentru ca el taie si spanzura acolo,el angajeaza personal,jucatori,manageri care ii aduc pe jucatori,antenor care ii face sa joace (nu si in cazul lui Oli) etc.In viata mai si pierzi,nu poti fi mereu primul,chiar toti am vrea sa fim primii...el a gresit cu ce a facut in groapa,sunt stelist si stiu ce a insemnat ce a facut el,dar Becali a facut-o cu buna credinta,fara sa-si dea seama de marea greseala pe care o facea,si cand si-a dat seama,pentru ca si-a dat seama,adik acu,e prea tarziu...poate....si am o intrebare,dak pleaca Becali cine plm vine??...cine e stelist adevarat cu bani,dispus sa investeasca in fotbal??...in ceea ce priveste MM si eu am zis ca nu tre sa plece si plecarea lui a insemnat si inseamna un minus pentru echipa Steaua...si ce plm ma intereseaza ca suntem acuzati de blaturi,cand nu am fost,si ce echipa in Romania nu este acuzata de blaturi...blaturi Steaua nu a facut,deci Becali nu a facut blaturi,si chiar dak suntem acuzati ma doare fix in ''''...pentru ca stiu ca nu e adevarat.

bodanelu13.05.2007 20:48

@negoita eu zis ca nu fi asa sigur pe tine..

nu intelegi ca nu ne intereseaza locul 2, manjit, patatat?

ce a facut el inseamna prostitutie..

predatorpulse713.05.2007 21:41

De acord cu bodanelu. Una e sa vrei binele echipei si alta e ce faci pentru ea. Becali s-a prostituat in fata rivalilor,iar avand in vedere ca el reprezenta FC Steaua Bucuresti ca patron al acestei echipe nu trebuia sa faca lucurile pe care le-a facut. Degeaba spunem ca a investit bani,el nu respecta traditia Stelei(cati mai tineti minte ca vroia sa vanda palmaresul ca sa scape de bodu),il cam doare in cot de suporterii adevarati ai Stelei si s-a asigurat ca Steaua sa se rupa de trecutul ei glorios prin conflictele care le-a avut cu fostele glorii.

El nu respecta spiritul Stelei,pentru el totul e de vanzare,nimic nu e sfant,desi se tot da crestin pe la TV. Stelistii adevarati castiga pe teren,nu in spatele cortinei cum se lauda Jiji ca face.

Tot ce am vrut eu de la patronul Becali cand a venit a fost sa investeasca,sa pastreze jucatorii la echipa si sa nu iasa din evidenta. Daca la primele 2 lucruri s-a achitat cat de cat,la ultima a esuat mizerabil.

Un patron care nu-si respecta suporterii echipei la care investeste e sortit esecului,pentru ca suporterii sunt sufletul unei echipe.Sigur ca in "padurea" suporterilor exista uscaturi,dar nu poti sa-i renegi pe toti si sa tai abonamentele pentru toti doar pentru ca exista cativa care ne suspenda terenul.

Eu unul inca sper la un investitor linistit,care sa aduca echilibru si bani la echipa.

Off-topic: cine e nesimtitul asta de Marius geanta de la prostsport? A scris in articolul de dupa meci o cronica de toata jena in care sugera ca vreo 4 jucatori de la national au luat bani de la Jiji si ca meciul a fost blat. Oamenii astia chiar nu au pic de rusine? Acelasi ziar care a scris articolul acela anonim a 2-a zi dupa middlesborough in care jucatorii nostri erau injurati pe fata. Cateodata ma gandesc ca bine le facea MM cand se lua de nespalatii din presa noastra imputita.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

vasilestelistul14.05.2007 09:19

mah ciobane sa iti calci oile nu suporterii!!!!!!! revinoti!!!!!!!!!! sau cel mai bine pleaca din Ghencea ca nu ne meriti

Ice_Angel14.05.2007 11:19

Il Ciobandante are dreptate doar intr-un singur pct de vedere,cand spune ca nu vrea sa fie injurat in "propria casa".Din partea mea poate sa se duca la Dinamo pana cand nu recunoste ca a gresit ca s-a dus la Dinamo-CFR dar nu are nimeni dreptul sa-l injure de mama sau de morti sau cine mai stie ce....Suporterii Stelei sunt mult prea educati ca sa se coboare la nivelul inaripatilor si sa injure patronul sau jucatorii....Suporterii pot cere ca patronul sau un jucator anume sa plece dar FARA injuraturi!

Thu[N]der14.05.2007 11:56

SUNT NISTE PROSTI TOTI CEIA CE IL INJURA PENTRU CA TOT CE A FACUT A FACUT PENTRU BINELE ECHIPEI ! ACEIA NU SUNT STELISTI ADEVARATI ! fularsteaua2fular-campionii

korynna14.05.2007 12:34

bine ca suntem noi toti prosti si esti tu singur destept.ar trebui sa ridice niste semne de intrebare faptul ca atatia oameni sunt contra lui Becali.ceea ce a facut el bine pana acum pentru echipa nu sterge tot ce s-a intamplat in ultimele zile.invatati sa fiti stelisti adevarati si sa vedeti ceea ce este rau pentru echipa,nu intrati pe forumuri aiurea sa va spuneti o parere,care sincer nu merita luata in seama.sunt pentru libertatea de exprimare,dar aberatiile unora deja nu mai sunt opinii.jignirile au ajuns deja la extrem.probabil ar trebui inchise topicurile astea despre Gigi pentru ca subiectul s-a epuizat,cei care au inteles bine,ceilalti...sunt cei care trag Romania in jos si mi-e si asa destul de greu in fiecare zi sa trec peste toate "minunatiile" care se petrec in tara asta,pentru ca atunci cand vreau sa citesc ceva inteligent pe forumul asta sa apara cativa indivizi care nici macar nu au argumente solide pentru a-si sustine asa-zisa opinie.

DonAndres16.05.2007 09:27

Bai oameni buni,nu mai terminam o data cu circul asta?Nu vedeti ca Gigi nu intelege nimik?De ce va bateti capul cu el acum cand echipa trebuie incurajata mai mult ca oricand????

«12»