PROTEST Suporterii Stelei vor sa-l dea în judecata pe Gigi Becali daca acesta nu va pune în vânzare abonamente
Declaratiile jignitoare ale lui Gigi Becali la adresa suporterilor stelisti au stârnit protestul acestora, materializat printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al fanilor ros-albastri, www.fcsteaua.ro.
"Steaua este familia mea, iar Ghencea este casa mea. Cine vine si ma huiduie la mine în casa nu o sa mai intre în viata lui pe stadion. Iar din sezonul viitor am sa termin cu chestia asta cu abonamentele. Ce înseamna aia abonament?", a declarat Becali. "Ii reamintim domnului Becali ca Steaua nu este familia lui, iar Ghencea nu este casa sa! In familia Stelei intra monumente precum Ilie Savu, Emeric Ienei, Anghel Iordanescu, Helmuth Duckadam, Ladislau Bölöni, Tudorel Stoica, Gabi Balint, Gica Hagi, Marius Lacatus! Acestia sunt familia Stelei si cei pe care întelegem sa-i respectam neconditionat pentru dragostea lor fata de culorile ros-albastre!", se arata la începutul comunicatului.
In continuare i se atrage atentia lui Gigi ca sunt câteva mii cei care l-au huiduit la meciul cu Ceahlaul si nu câteva grupuri izolate. "De la câteva zeci de "golani", George Becali a ajuns sa recunoasca în cele din urma ca se confrunta de fapt cu câteva "mii de vagabonzi si derbedei". In masura în care din sezonul viitor se va recurge la masura neeliberarii de abonamente - gest de o gravitate dar si de un ridicol duse la extrem - vom cauta sa ne aparam drepturile de suporteri pe toate caile legale posibile", scriu fanii în comunicat.