FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Derbedeii" ameninta (Prosport)

fcsteaua.ro12.05.2007 05:53

PROTEST Suporterii Stelei vor sa-l dea în judecata pe Gigi Becali daca acesta nu va pune în vânzare abonamente

Declaratiile jignitoare ale lui Gigi Becali la adresa suporterilor stelisti au stârnit protestul acestora, materializat printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al fanilor ros-albastri, www.fcsteaua.ro.

"Steaua este familia mea, iar Ghencea este casa mea. Cine vine si ma huiduie la mine în casa nu o sa mai intre în viata lui pe stadion. Iar din sezonul viitor am sa termin cu chestia asta cu abonamentele. Ce înseamna aia abonament?", a declarat Becali. "Ii reamintim domnului Becali ca Steaua nu este familia lui, iar Ghencea nu este casa sa! In familia Stelei intra monumente precum Ilie Savu, Emeric Ienei, Anghel Iordanescu, Helmuth Duckadam, Ladislau Bölöni, Tudorel Stoica, Gabi Balint, Gica Hagi, Marius Lacatus! Acestia sunt familia Stelei si cei pe care întelegem sa-i respectam neconditionat pentru dragostea lor fata de culorile ros-albastre!", se arata la începutul comunicatului.

In continuare i se atrage atentia lui Gigi ca sunt câteva mii cei care l-au huiduit la meciul cu Ceahlaul si nu câteva grupuri izolate. "De la câteva zeci de "golani", George Becali a ajuns sa recunoasca în cele din urma ca se confrunta de fapt cu câteva "mii de vagabonzi si derbedei". In masura în care din sezonul viitor se va recurge la masura neeliberarii de abonamente - gest de o gravitate dar si de un ridicol duse la extrem - vom cauta sa ne aparam drepturile de suporteri pe toate caile legale posibile", scriu fanii în comunicat.

bodanelu12.05.2007 07:34

pacat ca cei de la prosport nu au luat in intregime comunicatul.

AISS incepe sa-si capete puterea de care are nevoie!

nemilosul12.05.2007 08:37

poate cineva ar trebui sa ii spuna ciobanului imputit ca stadionul nu e al lui

E al armatei adica a statului--asa ca ar fi frumos ca cei din Armata(carora la platim salariu) sa ia pozitie fata de declaratiile spurcatului si sa mai scada ceva ani din cat au concesionat stadionul pentru fiecare om pe care nu il lasa pe stadion

artex12.05.2007 08:46

Mai terminati [...] cu injuraturi si alte faze de genu asta...are dreptate..numai derbedeii fac asa, un om civilizat isi vede de treaba lui. S-a umilit omu cand s-a dus la Dinamo si a facut ce a facut, dar si-a obtinut obiectivul si jertfa pe care a facut-o, banii pe care i-a bagat la club, i-a bagat ca sa se afirme si mai mult, dar ca sa faca si pe voi fericiti [...].

Cat timp sindromul de turma va exista, toti veti face la fel.

Atentie la limbaj. Moderatorii

Dubios12.05.2007 09:17

Dak tu esti de accord cu acest taran cu 4 clase e pb ta...dar este f.grav dak un stelist este de accord cu Becali....imi este rusine cu acesti"suporteri"care-l venereaza pe Gigi....in alta ordine de idei...dak s-ar fi umilit doar el ar fi fost una,dar ne-a umilit si pe noi(noi ce vina avem?)....pentru ca nimeni nu vroia sa ia locul 2 cu ajutorul dusmanilor si cu ajutorul blaturile...dak voua va convine situatia e pb voastra dar io as fi preferat sa luam un loc care nu ne-ar fi asigurat participarea intr-o cupa europeana corect decat un 2 murdar !! Gigi MASRH LA Dinamo !!

nemilosul12.05.2007 09:28
Mai terminati dq cu injuraturi si alte faze de genu asta...are dreptate..numai derbedeii fac asa, un om civilizat isi vede de treaba lui. S-a umilit omu cand s-a dus la Dinamo si a facut ce a facut, dar si-a obtinut obiectivul si jertfa pe care a facut-o, banii pe care i-a bagat la club, i-a bagat ca sa se afirme si mai mult, dar ca sa faca si pe voi fericiti derbedeilor.

s-a jertfit :))))))))

ce caterinca...bai baietel daca vroia sa faca o treaba dadea banu spurcatii jucau pe bune si aia era

aia nu a fost jertfa a fost campanie electorala...o sa intelegi tu cand o sa cresti mai mare

s-a jertfit :)))))))pentru iertarea pacatelor noastre a derbedeilor care nu suntem fericiti

forever_STEAUA12.05.2007 09:29
S-a umilit omu cand s-a dus la Dinamo si a facut ce a facut, dar si-a obtinut obiectivul si jertfa pe care a facut-o, banii pe care i-a bagat la club, i-a bagat ca sa se afirme si mai mult, dar ca sa faca si pe voi fericiti [...].

Si cine l-a rugat sa se umileasca? Ca noi nu!

Apropo de ce "jertfa" vorbesti?

GRATIAN12.05.2007 09:43

Tot pentru el a cheltuit acele 2 milioane. Dak ne calificam in grupe isi scoate parleala de 4 ori mai mult. **** Gigi!!!!!! forzateaua

GRATIAN12.05.2007 10:20
Mai terminati [...] cu injuraturi si alte faze de genu asta...are dreptate..numai derbedeii fac asa, un om civilizat isi vede de treaba lui. S-a umilit omu cand s-a dus la Dinamo si a facut ce a facut, dar si-a obtinut obiectivul si jertfa pe care a facut-o, banii pe care i-a bagat la club, i-a bagat ca sa se afirme si mai mult, dar ca sa faca si pe voi fericiti [...].

Becali are voie sa ne faca hligani, derbedei, si sa nu injure si sa faca cu Steaua ce vrea?

Noi avem dreptul sa-l injuram.

mrsprite12.05.2007 11:51

ar trebui sa isi revizuiasca comportamentul cei ce se duc pe stadioane numai pentru a instiga la violenta si pentru a injura anumiti oameni din fotbal ... da in mare parte aveti dreptate despre Becali ca nu este cizelat si face acest fel de gesturi ... dar nu va`ti saturat ca stadioanele romanesti sa aiba garduri si mii de jandarmi pe langa spectatori .... am fost de 100 de ori afara la meciuri si e o placere sa vezi acei oameni cum plang si sufera pentru echipa lor intr`un mod civilizat .... daca tot vreti sa faceti ceva sustineti asociatia stelistilor pentru ca face ceva legal si civilizat ... nu ca anumiti huligati care ne iau dreptul la 90% din stelisti de a vedea echipa pe viu in Ghencea din cauza comportamentului lor ...

cKy660012.05.2007 12:15

ce e tare sa il datzi in judecata si sa va dea si el pentru rupere de scaune si distrugere

bodanelu12.05.2007 13:12

mai mai.. oare cum toti cei abia inscrisi, la primul post il pupa in partea dorsala pe el ciobandante?

aia cu jerfa a fost cea mai tare! mai aveai putin si spuneai ca si-a dat sangele pentru Steaua.

mai, voi astia, pupincuristii, voi nu vedeti ca ce a facut Becali se numeste PROSTITUTIE. el pur si simplu s-a prostituat pentru bani (oare nu o mai avea sa-si finanteze campania electorala?)

DanStan12.05.2007 15:26

Da,cam astea sunt - in rezumat - ideile lui Gigi Becali.

Dar Becali uita vreo cateva amanunte. Uita de exemplu faptul ca suporterul vrea sa vada fotbal si nu politica. Ca politica poate vedea destula. Suporterul vrea sa vada suturi la poarta, nu jertfele lui Becali. Vrea sa-si vada jucatorii favoriti umilind catzeii, nu pe Becali gudurandu-se pe langa catzei. Vrea miscari tactice geniale ale antrenorului, nu ale lui Becali. Vrea transferuri, nu vorbe. Vrea faze-spectacol, nu declaratii mistico-religioase. Vrea sa vada ultimele noutati despre Steaua, nu ultimele declaratii ale lui Becali.

Aaa, uitasem, pe Becali-l doare-n pix de ce vor suporterii. Asa a spus acum cateva saptamani, nu ? Ca Steaua e 'casa lui' si ca sa nu vina altii sa-si dea cu parerea in casa lui. Si-acum vad ca ne povesteste cum s-a jertfit el pentru Steaua. Ar trebui sa-i povesteasca cineva de cei ce au facut infarct sau au murit in tribuna, de cei ce si-au dat ultimii bani pentru a merge cu echipa in deplasari, de cei ce s-au intors acasa cu oasele rupte sau cu capetele sparte de pe urma intalnirii cu catzaeii sau milogii (nu, nu ma refer la 'huligani'), si chiar de cei ce au facut congestie cerebrala in fata televizorului. Aia (sau rudele lor) nu ies pe toate postuirle TV sa-si expuna 'marile jertfe', nu cer voturi prostimii si nici vor purta vreodata la gat streanguri alb-rosii sau alb-visini. Mai mult, aia nu-si vor numara niciodata banii castigati de pe urma Stelei ci - poate - vor avea de dat socoteala in fata familiei pentru banii cheltuiti pe deplasari si bilete sau pentru banii pierduti pe care i-ar fi putut realiza acceptand o lucrare 'banoasa' in loc sa fie alaturi de echipa. Becali ne tot spune cate a facut el pentru echipa. Dar uita ca si noi am putea spune ca am facut ceva. Am putea spune, dar ne ferim s-o facem prea des - si in nici un caz zi de zi in presa - deoarece pentru noi eforturile astea au meritat : am facut totul pentru a fi alaturi de Steaua. Subliniez, alaturi de Steaua, nu Steaua insasi. Noi nu avem pretentia megalomana de a fi noi insine Steaua desi eforturile noastre au fost - cumulat vorbind - cu mult mai mari decat tot ceea ce a facut si va face vreodata Gigi Becali pentru Steaua.

UniKa12.05.2007 16:38

quote name='artex' date='May 12 2007, 11:46 AM' post='128711']

fular-campionii dar voi nu v-ati saturat de oierul asta? :-w toti rapidistii si dinamovistii rad de noi din cauza lor ... am amici rapidisti si dinamovisti .. si stiu f bine cat rad de noi .. mai ales rapidistii si numai din cauza oierului asta .. ca si pe un program TV .. cred ca stiti la care ma refer .. se tot rade pe seama noastra .. la ora actuala suntem cea mai rasa echipa din Romania .. si din cauza cui? numai din cauza oierului asta ... Becali ASTA NU E CASA TA !!!

si Becali nu se jertfeste pentru Steaua ... lui nu ii pasa decat sa isi faca reclama si campanie politica ....

AFARA CU CIOBANU ASTA!!!! NU TE VREM LA Steaua .... NU AI CE CAUTA ... DU`TE LA OILE TALE !!!!

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

CU Steaua PANA LA MOARTE ... F*** whit the BEST .. Die Like The REST ...

felix3713.05.2007 13:14
Becali are voie sa ne faca hligani, derbedei, si sa nu injure si sa faca cu Steaua ce vrea?

Noi avem dreptul sa-l injuram.

suporterii care au fost pe giulesti la semifinala cu Poli tim au fost cumva mielusei ? dar cei din cauza carora Steaua a avut terenul suspendat atit din Liga 1 cit si din cupele europene ?

este Becali un agramat si nu are darul vorbirii coerente, dar nici galeria stelista nu este usa de biserica

IONUTZ-CIPRIAN13.05.2007 13:50

Eu zic sa deschizi ochii mari,ca vad ca aberezi,daca inca mai tii cu Jiji,esti tare de tot,daca asa trebuie sa se comporte un conducator de club cu prestigiul Stelei,inseamna ca noi astai anti Jiji suntem niste prostii care nu vedem ce bine face "domnul Becali" ,in fine fiecare cu parerea lui,insa ai sa regreti poate intr-o buna zi ca ii iei apararea lui "regele oier" si arunci cu pietre in unii suporteri,ca au mai sarit ei calul cu comportamentul lor,asta este adevarat,dar un stelist adevarat nu poarta niciodata fularul dusmanilor in maini si nici nu striga la adresa lor!!Parerea me!!

Yoyoyoi13.05.2007 14:27

imi zice cineva ca a participat aseara la o discutie la care au fost si cativa dintre liderii de galerie. Si ca acestia s-ar fi intalnit cu GG si au dat-o la pace, in sensul ca GG le-a fi dat grosul ca ei sa nu mai scandeze impotriva lui si sa aiba grija ca nici altii din peluza sa n-o faca :mad:

bodanelu13.05.2007 14:27

felix cu ce drept ma face el pe mine huligan, derbedeu si vagabont, cand eu intodeauna am fost la meci si mi-am incurajat echipa.

esti unul dintre cei manipulati de presa, care identifica toti suporterii stelisti ca fiind huligani.

tu consideri ca toti aceia care au fost pe Ghencea miercuri seara si l-au injurat pe cioban, sunt huligani?

DanStan13.05.2007 15:06
suporterii care au fost pe giulesti la semifinala cu Poli tim au fost cumva mielusei ? dar cei din cauza carora Steaua a avut terenul suspendat atit din Liga 1 cit si din cupele europene ?

este Becali un agramat si nu are darul vorbirii coerente, dar nici galeria stelista nu este usa de biserica

Nici o galerie nu e usa de biserica. Atata doar ca galeria stelista a fost deseori provocata cu buna stiinta si cu aprobari de sus. Asta ca sa nu mai spun ca suspendarea terenului de la meciul cu Valerenga se datoreza in primul rand unora care numai cu galeria nu au treaba.

Nu cred ca intereseaza pe cineva daca Becali vorbeste sau nu corect gramatical. Problema il priveste personal. In schimb cred ca intereseaza pe toata lumea daca Steaua e sau nu folosita ca instrument de propaganda politico-electorala. Din pacate este folosita, iar metodele cu ajutorul carora Becali se foloseste de Steaua nu numai ca sunt puerile si degradante ci au si un efect negativ pe termen lung asupra imaginii si prestigiului clubului.

Harald15.05.2007 12:34

Nu stiu de ce nu relateaza nimeni despre ceea ce s-a intamplat la pauza:

Deranjat de scandarile fanilor impotriva sa, a venit Gigi la tribuna a 2-a din loja sa se arate la fata. Si.... ce sa vezi, protestele au continuat. Gigi se uita si zambea ca un...

DEGEABA NE FLUTURI ACUM FULARUL ROS-ALBASTRU PRIN FATA! Incredibil cum acest om incearca sa ne prosteasca, nu isi da seama ca ar trebui sa isi ceara scuze, ba din contra, persista in greseala.

Pur si simplu statea si se uita la cine il huiduie si zambea...

Si... partea trista este, ca exista suporteri care s-au dus sa ii ceara autograf!

La un moment dat un bunic de langa mine, care era cu nepotelul la meci spune:

Ma duc sa iau un autograf de la mizerie! INCREDIBIL !!

In rest va las pe voi sa trageti concluzii...