As avea cateva propuneri pentru conducerea Stelei:
1. Sa cumpere un loc in divizia B pentru Steaua II. Acolo vor putea sa joace Simion si Tudose si, alaturi de alte achizitii de tinere sperante ale fotbalului romanesc, sa facem o Steaua II plina de tineri care ar putea sa joace in cel mai surt timp si la echipa mare. Ar trebui sa fie cineva din conducerea Stelei sa se ocupe in mod special de aceasta echipa(un manager general DOAR pentru Steaua II, scouteri doar pentru Steaua II). As vrea sa se aduca la Steaua II jucatori de max 16 ani, sa fie crescuti si cand ajung la 19-20 fie ajung la echipa mare, fie imprumutati la echipe de provincie p a juca in Liga 1. Apoi, abia pe la 22-23 sa fie adusi fie la Steaua, fie vanduti la diverse echipe.
2. In aceste zile sa discute cu mai multi jucatori de la Rapid...acum e debandada la ei si sincer nu ne-ar strica un Badoi(deja cica discuta Becali cu Copos), un Mazilu, Buga..sunt jucatori cu experienta si ne-ar ajuta enorm. Ce ar fi un atac format din: Badea, Thereau, Dica,Neaga ,Mazilu, Buga???Am putea juca astfel foarte linistiti miercurea-duminica!!!!!
Pe partea dreapta ar trebui sa il luam pe Contra. Alaturi de Banel..cam asta ar fi apararea noastra pe partea dreapta!!!
Pe stanga Nesu cu P Marin inca sunt o optiune..poate din iarna ar trebui sa se vada aducerea unui jucator in locul veteranului P Marin(toate respectele mele!!!).
In aparare ar mai trebui adus inca un fundas central de valoare. Alaturi de G&G si Baciu ar fi perfect!!
Lovin+Ov Petre+ Radoi+ Para sunt mijlocasii centrali la inchidere pe care Steaua nu ar trebui sa ii lase sa plece!!!!!!
Pe laterale la mijloc: Croitoru, Elton, Badoi, Cristocea, Ochirosii sunt mai mult decat suficienti. Plus ca Banel poate oricand juca la mijloc.
In atac am mai spus:Badea, Thereau, Dica,Neaga ,Mazilu, Buga.
Cu acesti jucatori nu s-ar mai pune problema oboselii din CL..a accidenatrilor de tot felul...nu se va mai putea plange viitorul antrenor al Stelei de lipsa jucatorilor cheie..si sincer va spun ca cu aceasta echipa am RUPE TOT.
Cel mai important e ca am putea forma oricand 2 echipe cu 2 sisteme de joc diferite. Astfel, Daca cu echipele puternice din Europa joci cu 2 inchizatori, in campionat cu echipee care joaca doar aparandu-se(vezi rezultatele proaste din acest sezon) am putea juca doar cu un inchizator..si la specatcol..si cu jucatori diferiti..
Va dati seama cate posibilitati ar avea antrenorul asupra sistemului de joc???
-----------------Cernea/???---------------
Contra/Banel---Goian/???---Ghionea/Baciu---P. Marin/Nesu
Badoi/Ochirosii/Cristocea----Radoi/Lovin-----Para/Ov Petre/Elton----Croitoru/Dica
--------Thereau/Mazilu--Badea/Neaga/Buga--------
Daca se vrea performanta trebuia cel putin 25 de jucatori de valoare la Steaua...daca vrea intr-adevar Becali sa ia 15-20 de jucatori..de ce sa nu ii ia pe acestia??Ar costa maxim 5 milioane si si-ar scoate banii in cel mult un sezon!!!
CE ZICETI DE ACEASTA ECHIPA???