FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Simion si Tudose se întorc în Ghencea (Prosport)!

fcsteaua.ro12.05.2007 03:40

REVENIRE Chiar daca Gigi Becali promisese, în iarna, ca va mai prelungi împrumutul lui Tudose si Simion (foto) la Arad, cei doi vtor reveni la Steaua.

"Eu am stiut de la început ca Simion are valoare, am avut încredere si am insistat cu el. A avut o perioada mai grea, când nu-i iesea nimic, dar si-a revenit si acum îsi demonstreaza valoarea. La Steaua s-au schimbat sefii, iar din sezonul viitor, Tudose si Simion intra în programul de pregatire al echipei din Ghencea", a lamurit Lacatus situatia fotbalistilor.

SSK12.05.2007 04:06

Nu stiu mai nimic de Tudose, dar Simion cred ca ne poate fi util.

Jony_stelist12.05.2007 04:51

De Simion chiar imi place, impreuna cu Ochi sunt cei mai promitatori jucatori de la Steaua

fular-campionii

leynad7212.05.2007 05:37

Trebuie sã avem neapãrat o echipã a doua, ca mulți din jucãtorii ãștia sã nu rãmânã "eterne promisiuni".

Banca de rezerve la prima echipã nu e o soluție, așa am pierdut mulți fotbaliști "de viitor".

florin_b_*12.05.2007 05:42

As avea cateva propuneri pentru conducerea Stelei:

1. Sa cumpere un loc in divizia B pentru Steaua II. Acolo vor putea sa joace Simion si Tudose si, alaturi de alte achizitii de tinere sperante ale fotbalului romanesc, sa facem o Steaua II plina de tineri care ar putea sa joace in cel mai surt timp si la echipa mare. Ar trebui sa fie cineva din conducerea Stelei sa se ocupe in mod special de aceasta echipa(un manager general DOAR pentru Steaua II, scouteri doar pentru Steaua II). As vrea sa se aduca la Steaua II jucatori de max 16 ani, sa fie crescuti si cand ajung la 19-20 fie ajung la echipa mare, fie imprumutati la echipe de provincie p a juca in Liga 1. Apoi, abia pe la 22-23 sa fie adusi fie la Steaua, fie vanduti la diverse echipe.

2. In aceste zile sa discute cu mai multi jucatori de la Rapid...acum e debandada la ei si sincer nu ne-ar strica un Badoi(deja cica discuta Becali cu Copos), un Mazilu, Buga..sunt jucatori cu experienta si ne-ar ajuta enorm. Ce ar fi un atac format din: Badea, Thereau, Dica,Neaga ,Mazilu, Buga???Am putea juca astfel foarte linistiti miercurea-duminica!!!!!

Pe partea dreapta ar trebui sa il luam pe Contra. Alaturi de Banel..cam asta ar fi apararea noastra pe partea dreapta!!!

Pe stanga Nesu cu P Marin inca sunt o optiune..poate din iarna ar trebui sa se vada aducerea unui jucator in locul veteranului P Marin(toate respectele mele!!!).

In aparare ar mai trebui adus inca un fundas central de valoare. Alaturi de G&G si Baciu ar fi perfect!!

Lovin+Ov Petre+ Radoi+ Para sunt mijlocasii centrali la inchidere pe care Steaua nu ar trebui sa ii lase sa plece!!!!!!

Pe laterale la mijloc: Croitoru, Elton, Badoi, Cristocea, Ochirosii sunt mai mult decat suficienti. Plus ca Banel poate oricand juca la mijloc.

In atac am mai spus:Badea, Thereau, Dica,Neaga ,Mazilu, Buga.

Cu acesti jucatori nu s-ar mai pune problema oboselii din CL..a accidenatrilor de tot felul...nu se va mai putea plange viitorul antrenor al Stelei de lipsa jucatorilor cheie..si sincer va spun ca cu aceasta echipa am RUPE TOT.

Cel mai important e ca am putea forma oricand 2 echipe cu 2 sisteme de joc diferite. Astfel, Daca cu echipele puternice din Europa joci cu 2 inchizatori, in campionat cu echipee care joaca doar aparandu-se(vezi rezultatele proaste din acest sezon) am putea juca doar cu un inchizator..si la specatcol..si cu jucatori diferiti..

Va dati seama cate posibilitati ar avea antrenorul asupra sistemului de joc???

-----------------Cernea/???---------------

Contra/Banel---Goian/???---Ghionea/Baciu---P. Marin/Nesu

Badoi/Ochirosii/Cristocea----Radoi/Lovin-----Para/Ov Petre/Elton----Croitoru/Dica

--------Thereau/Mazilu--Badea/Neaga/Buga--------

Daca se vrea performanta trebuia cel putin 25 de jucatori de valoare la Steaua...daca vrea intr-adevar Becali sa ia 15-20 de jucatori..de ce sa nu ii ia pe acestia??Ar costa maxim 5 milioane si si-ar scoate banii in cel mult un sezon!!!

CE ZICETI DE ACEASTA ECHIPA???

costy_k1_G.12.05.2007 06:04

Ar fi bine sa-l aduca pe Claudiu Keseru de la Nantes ca oricum cred ca echipa a retrogadat...E un baiat tanar cu un talent extraordinar ar face cea mai tare mutare...oricat ar costa merita toti banii... steagcruce2

Radu1812.05.2007 06:50
De Simion chiar imi place, impreuna cu Ochi sunt cei mai promitatori jucatori de la Steaua

fular-campionii

L-ai uitat pe Litu steagcruce2

AndyQ12.05.2007 07:11
As avea cateva propuneri pentru conducerea Stelei:

1. Sa cumpere un loc in divizia B pentru Steaua II. Acolo vor putea sa joace Simion si Tudose si, alaturi de alte achizitii de tinere sperante ale fotbalului romanesc, sa facem o Steaua II plina de tineri care ar putea sa joace in cel mai surt timp si la echipa mare. Ar trebui sa fie cineva din conducerea Stelei sa se ocupe in mod special de aceasta echipa(un manager general DOAR pentru Steaua II, scouteri doar pentru Steaua II). As vrea sa se aduca la Steaua II jucatori de max 16 ani, sa fie crescuti si cand ajung la 19-20 fie ajung la echipa mare, fie imprumutati la echipe de provincie p a juca in Liga 1. Apoi, abia pe la 22-23 sa fie adusi fie la Steaua, fie vanduti la diverse echipe.

2. In aceste zile sa discute cu mai multi jucatori de la Rapid...acum e debandada la ei si sincer nu ne-ar strica un Badoi(deja cica discuta Becali cu Copos), un Mazilu, Buga..sunt jucatori cu experienta si ne-ar ajuta enorm. Ce ar fi un atac format din: Badea, Thereau, Dica,Neaga ,Mazilu, Buga???Am putea juca astfel foarte linistiti miercurea-duminica!!!!!

Pe partea dreapta ar trebui sa il luam pe Contra. Alaturi de Banel..cam asta ar fi apararea noastra pe partea dreapta!!!

Pe stanga Nesu cu P Marin inca sunt o optiune..poate din iarna ar trebui sa se vada aducerea unui jucator in locul veteranului P Marin(toate respectele mele!!!).

In aparare ar mai trebui adus inca un fundas central de valoare. Alaturi de G&G si Baciu ar fi perfect!!

Lovin+Ov Petre+ Radoi+ Para sunt mijlocasii centrali la inchidere pe care Steaua nu ar trebui sa ii lase sa plece!!!!!!

Pe laterale la mijloc: Croitoru, Elton, Badoi, Cristocea, Ochirosii sunt mai mult decat suficienti. Plus ca Banel poate oricand juca la mijloc.

In atac am mai spus:Badea, Thereau, Dica,Neaga ,Mazilu, Buga.

Cu acesti jucatori nu s-ar mai pune problema oboselii din CL..a accidenatrilor de tot felul...nu se va mai putea plange viitorul antrenor al Stelei de lipsa jucatorilor cheie..si sincer va spun ca cu aceasta echipa am RUPE TOT.

Cel mai important e ca am putea forma oricand 2 echipe cu 2 sisteme de joc diferite. Astfel, Daca cu echipele puternice din Europa joci cu 2 inchizatori, in campionat cu echipee care joaca doar aparandu-se(vezi rezultatele proaste din acest sezon) am putea juca doar cu un inchizator..si la specatcol..si cu jucatori diferiti..

Va dati seama cate posibilitati ar avea antrenorul asupra sistemului de joc???

-----------------Cernea/???---------------

Contra/Banel---Goian/???---Ghionea/Baciu---P. Marin/Nesu

Badoi/Ochirosii/Cristocea----Radoi/Lovin-----Para/Ov Petre/Elton----Croitoru/Dica

--------Thereau/Mazilu--Badea/Neaga/Buga--------

Daca se vrea performanta trebuia cel putin 25 de jucatori de valoare la Steaua...daca vrea intr-adevar Becali sa ia 15-20 de jucatori..de ce sa nu ii ia pe acestia??Ar costa maxim 5 milioane si si-ar scoate banii in cel mult un sezon!!!

CE ZICETI DE ACEASTA ECHIPA???

Se gasesc altii mai buni decat Banel/Paraschiv/Ov. Pentre.

Cat despre Badoi, Mazilu si Buga, ei si-am aratat limitele la Rapid, n-au ce cauta la Steaua.

zloty12.05.2007 07:11
Ar fi bine sa-l aduca pe Claudiu Keseru de la Nantes ca oricum cred ca echipa a retrogadat...E un baiat tanar cu un talent extraordinar ar face cea mai tare mutare...oricat ar costa merita toti banii... steagcruce2

ar fi fenomenal sal aduca pe Keseru da nu da ciobanu ;luminii atatzia bani e prea zgarcit , el da bani la rivale sai intareasca ca asea "gandeste" el ca ajuta steaaua

florin_b_*12.05.2007 07:27

Cat despre Badoi, Mazilu si Buga, ei si-am aratat limitele la Rapid, n-au ce cauta la Steaua.

Te inseli...Badoi e cel mai bun de acolo...iar un antrenor bun stie sa ii readuca pe linia cea buna si pe Buga si pe Mazilu. Eu stiu ca se gasesc altii mai buni, dar vezi tu ca ei deja se cunosc intre ei, iar daca vin altii dureaza timp sa se integreze la echipa.Trebuie sa te desparti de jucatori insa nu de toti in acelsi timp!

zloty12.05.2007 07:41
Te inseli...Badoi e cel mai bun de acolo...iar un antrenor bun stie sa ii readuca pe linia cea buna si pe Buga si pe Mazilu. Eu stiu ca se gasesc altii mai buni, dar vezi tu ca ei deja se cunosc intre ei, iar daca vin altii dureaza timp sa se integreze la echipa.Trebuie sa te desparti de jucatori insa nu de toti in acelsi timp!

intradevar badoi ar avea fatza de Steaua , dar ceilaltzi doi cred ca nu se ridica la nivelul Stelei , ce zici decat sa dea Becali 2 milioane dinamovistilor ar fi putut sal cumpere sa zicem pe Keseru? a sau alt fotbalist promitzator?

alexynho12.05.2007 07:51

@ florin_b_*

Badoi si Mazilu cred ca sunt utili , insa cu Buga ... ma indoiesc 200% ... sincer ma mir cum de a dat 5 goluri sezonul asta , ca el rateaza cu poarta goala ... Zicu sincer il apreciez foarte mult , chiar daca rateaza exagerat ... 11 goluri sezonul asta , plus nu stiu cate pase de gol (si mai are si tehnica pe care noi , stelistii o dorim la echipa)

acum ... despre jucatorii nostri ...

Lovin - la recuperari este perfect , dar nu da nici o pasa in fata ... tot ce face sunt pasele in spate si in lateral

O. Petre - nici el nu mi se pare chiar cel mai reusit transfer , dar ca rezerva ar fi bun

Nicolita - el alearga in continuu , insa in continuare fara rezultate ... dak vrea sa alerge sa se duca la cross .... ca o adevarata extrema dreapta , ar fi mai mult decat perfect Semedo de la Cluj ... ala alearga ca Nicolita , dar el are si calitati fotbalistice .

ca portar poate fi adus unul dintre : Bornescu (Craiova) , Haisan (Vaslui) , Vlas (Farul)

ca fundas central : Muresan (Gloria) , Panait (Vaslui) (despre el , nu stiu de ce nu l-a folosit Olaroiu ... cred ca merita o sansa , are 23 de ani , si are simtul golului foarte dezvoltat)

fundas dreapta , nu cred ca "Gurita" ar fi chiar indicat ... mi se pare ca e exact ca Stancu sau Saban ... dak ar fi dupa mine , as da 6 milioane , si l-as aduce inapoi pe Ogararu ... mi se pare ca nu poate fi inlocuit Oga ... pana atunci P. Marin poate sa evolueze pe dreapta :|

Anna Marya12.05.2007 09:09
@ florin_b_*

Badoi si Mazilu cred ca sunt utili , insa cu Buga ... ma indoiesc 200% ... sincer ma mir cum de a dat 5 goluri sezonul asta , ca el rateaza cu poarta goala ... Zicu sincer il apreciez foarte mult , chiar daca rateaza exagerat ... 11 goluri sezonul asta , plus nu stiu cate pase de gol (si mai are si tehnica pe care noi , stelistii o dorim la echipa)

acum ... despre jucatorii nostri ...

Lovin - la recuperari este perfect , dar nu da nici o pasa in fata ... tot ce face sunt pasele in spate si in lateral

O. Petre - nici el nu mi se pare chiar cel mai reusit transfer , dar ca rezerva ar fi bun

Nicolita - el alearga in continuu , insa in continuare fara rezultate ... dak vrea sa alerge sa se duca la cross .... ca o adevarata extrema dreapta , ar fi mai mult decat perfect Semedo de la Cluj ... ala alearga ca Nicolita , dar el are si calitati fotbalistice .

ca portar poate fi adus unul dintre : Bornescu (Craiova) , Haisan (Vaslui) , Vlas (Farul)

ca fundas central : Muresan (Gloria) , Panait (Vaslui) (despre el , nu stiu de ce nu l-a folosit Olaroiu ... cred ca merita o sansa , are 23 de ani , si are simtul golului foarte dezvoltat)

fundas dreapta , nu cred ca "Gurita" ar fi chiar indicat ... mi se pare ca e exact ca Stancu sau Saban ... dak ar fi dupa mine , as da 6 milioane , si l-as aduce inapoi pe Ogararu ... mi se pare ca nu poate fi inlocuit Oga ... pana atunci P. Marin poate sa evolueze pe dreapta :|

ce ar fi dak l-am lasa pe Cernea sa aapere poarta Stelei eu zic ca merita dintre toti portari pe care i-a adus MM tot Cernea a demonstrat ca e cel mai bun eu zic ca merita si el o sansa poate ar trebui sa-i cumpere si lui o rezerva ca Lungu nu cred ca eprea bun..parerea mea sa nu aduca inca un portar ci sa i se de-a si lui Cernea o sansa ca de cate ori a avut a demonstrat ca merita ce mai vreti de la el voi tot vreti portari oricum nu cumpara Becali 20 de jucatori asa ca mai bn sa aduca mijlocasi si funda si atacanti ca de portar nu avem de ce sa ne facem griji si oricum ce-i care i-au zis tu nu apara mai bn ca Cernea

forever_STEAUA12.05.2007 09:15

@Anna Marya

OFF TOPIC: Mesaj fara cap si coada. Mai foloseste din cand in cand si semnele de punctuatie.

ON: De unde stii tu ca Lungu nu e bun?

grizzly12.05.2007 09:27

corect. felicitari si pentru primul tau articol.

bobo2112.05.2007 09:49

este clar si sezonul viitor daca incepe cu astfel de mutari.unde sunt jucatorii aia de valoare cu care vrem sa mergem in Liga.cea mai mare prostie se vede lipsa lui Meme

w3bmaster12.05.2007 13:27

Cred ca astia se intorc doar sa dea la numar cred

Kiti18414.05.2007 00:07

Ma eu nu stiu ce sa spun despre Simion si Tudose..astept sa ii vad..dar nu stiu de ce am impresia ca o sa aduca Jiji aia 50 de jucatori de care zicea el numai de prin divizia B sau cine stie la ce preturi se va rezuma....Sa le dea Dumnezeu la baieti(Tudose,Simion) sa faca fata!

fedora14.05.2007 06:21

Mda, eterne tinere sperante...

Wally14.05.2007 12:33

N-au ce sa caute la noi Badoi, Mazilu, Buga...chiar nu avem nevoie...Avem atacanti cu 5 clase peste: Dica, Thereau, Badea, Neaga(sper)...plus atacantii pentru jocurile din campionat: Iacob, Gurita, Simion

AmuntBoy14.05.2007 13:26

Pai s-a cam schimbat foaia

Zicea Jiji 15-20 de jucatori si vom avea si Steaua2

Dupa meciul de ieri a zis 4-5 jucatori de valoare (dintr-un foc au cazut 15)

Sezonul trecut a zis aceasi treaba aduc 4-5 jucatori de valoare si gata si din aia 5 , doar Thereau si Badea sunt de valoare .... restul sunt praf sa nu mai zic ca Petre a costat 1M

Deci dupa mine:

1. Nu vom avea echipa Steaua2 in divizia B

2. Nu vor fi adusi 15 jucutori (sa nu cumva sa puna juniorii care sunt in divizia C acum)

3. A zis careva de aici ceva de Contra, nici eu nu-l halesc si zic ca e mai slab decat Oga la nationala, dar e cu 3 clase peste Nicolita, Saban sau Stancu sa fim realisti , e si mai valoros si are si experienta superioara

Alte concluzii:

1. Simion este bun de lotul Stelei (eu nu-l vad mai prejos deloc decat liviu Ganea de la dinamu si chiar cu doua clase peste mendy, care au jucat ambii vreo 6-7 meciuri)

2. Lungu are 18 ani din ce stiu si este o prostie sa spui ca nu e bun , nu a jucat deloc + chiar daca o gafa ca amatorii de la rapid nu trebuie dat.

3. Jucatorii de la rapid sincer nu poti sa ii iei , nu e chiar asa debandada acolo sa fim seriosi

si plus ca pe Mazilu a fost dat 2M , crezi ca se va cere mai putin ... exclus

4. Da este un forma buna Cernea , dar nu e de Steaua .. parerea mea

5. Keseru este un jucator foarte bun si tanar merita chiar pana la 3M , dar am inteles ca are oferta de la OM de 5M asa ca......

Dragosch14.05.2007 18:10

SA VINA Hamutovski! nimic mai mult

steven_gerrard15.05.2007 04:09

pe Keseru il vor javrele e booon dak & pe Keseru & Ionescu nil sufla javrele sa isi bage pooola Jiji macar Keseru da & Ionescu e bon totusi are numai 19 ani

steven_gerrard15.05.2007 04:13
Pai s-a cam schimbat foaia

Zicea Jiji 15-20 de jucatori si vom avea si Steaua2

Dupa meciul de ieri a zis 4-5 jucatori de valoare (dintr-un foc au cazut 15)

Sezonul trecut a zis aceasi treaba aduc 4-5 jucatori de valoare si gata si din aia 5 , doar Thereau si Badea sunt de valoare .... restul sunt praf sa nu mai zic ca Petre a costat 1M

Deci dupa mine:

1. Nu vom avea echipa Steaua2 in divizia B

2. Nu vor fi adusi 15 jucutori (sa nu cumva sa puna juniorii care sunt in divizia C acum)

3. A zis careva de aici ceva de Contra, nici eu nu-l halesc si zic ca e mai slab decat Oga la nationala, dar e cu 3 clase peste Nicolita, Saban sau Stancu sa fim realisti , e si mai valoros si are si experienta superioara

Alte concluzii:

1. Simion este bun de lotul Stelei (eu nu-l vad mai prejos deloc decat liviu Ganea de la dinamu si chiar cu doua clase peste mendy, care au jucat ambii vreo 6-7 meciuri)

2. Lungu are 18 ani din ce stiu si este o prostie sa spui ca nu e bun , nu a jucat deloc + chiar daca o gafa ca amatorii de la rapid nu trebuie dat.

3. Jucatorii de la rapid sincer nu poti sa ii iei , nu e chiar asa debandada acolo sa fim seriosi

si plus ca pe Mazilu a fost dat 2M , crezi ca se va cere mai putin ... exclus

4. Da este un forma buna Cernea , dar nu e de Steaua .. parerea mea

5. Keseru este un jucator foarte bun si tanar merita chiar pana la 3M , dar am inteles ca are oferta de la OM de 5M asa ca......

YO nu il vreau pe Mazilu hai domnule e rau zi & mie 1 golgeter de la Sportu boooon Dinita poate da nu prea ala de la **** e praff bucur Mazilu la fel stiti dc? pentru ca akol jukau toti pentru el la Rapid nu mai merge cat despre Buga e booooon,parerea mea ca s-ar accomoda in ff putin timp,Badoi e aproape de **** tim asa se zice da Buga merge + ca Iacob ne paraseste 90 % totusi are o varsta & omu vrea sa plece si-a cam facut datoria cel putin in UEFA a fost accidentat il pot lasa sa plece

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Moderatorii