FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mare jucător,mare leliţă!

«12»
AndreyCor12.05.2007 08:04

nu Dan Petrescu e marea noastra problema....problemele sunt altele :avem un antrenor jalnic si un patron tampit,avem o echipa manageriala practic inexistenta(Gabi Popescu la primul sau interviu in calitate de oficial stelist nu a fost in stare sa lege 2 propozitii coerente)si mai avem si o eghipa care trebuie restructurata....deci Dan Petrescu e ultima noastra problema din punctul meu de vedere.

Forza Steaua!

audiopixel12.05.2007 08:15

Nu mi se pare corect sa-l hulim pe Dan Petrescu.A facut destule pentru Steaua,in fine...

Si mai cred ca el are un razboi cu Tudor,nu cu Steaua.Probabil ca la meciul cu noi a facut mai mult scandal pentru ca stia ca toate privirile sunt atintite asupra acestui meci.Intr-adevar,e ciudat cum un tip cu ani grei de Premier League se da cateodata intr-un spectacol pur romanesc,insa cred ca stelistii ar trebui sa fie mai rezervati cand vine vorba de greselile lui Dan Petrescu.

grizzly12.05.2007 09:20

asta chiar nu e un articol bun. srry tut, dar nu isi avea rostul. ai dreptate in mare cu ce zici, dar era mai bine sa te abtii.

armanovici12.05.2007 10:38

E opinia mea personala, Dan Petrescu merita respectat pentru minunatele clipe oferite in tricoul ros-albastru, trebuie respectat pentru ce a facut ca jucator al Nationalei, insa nu pot sa fiu de acord cu comportamentul lui de mahala avut dupa meciul de la Urziceni.

Nu am fost de acord niciodata ca fostii nostri jucatori sa se dea la o parte cand joaca contra Stelei, sa joace normal cum joaca de fiecare data, sa isi faca meseria ca pentru asta sunt platiti.

Dar nu mi-a placut circul lui Petrescu, nu imi place atitudinea lui de lelitza care se vaita in gura mare, vede teorii ale conspiratiei la orice decizie nefavorabila, lumea asta pacatoasa nu il merita, el campionul moralitatii si a elegantei verbale.

Normal era sa aiba o atitudine civilizata, fara obscenitati si amenintari.

Cat despre gestul facut in calitate de antrenor al Rapidului, poate sunt mai naiv, mai idealist, dar putea sa evite asta...Pe cat facem pariu ca daca in viitor va veni la Steaua va declara ca nu a vrut, ca regreta, ca a fost o prostie....Cati l-ar crede?

armanovici12.05.2007 10:48
Tut - in afara de "menirea" de agitator ce anume aduci bun in articolele tale? Sincer eu admir atitudinea mult mai decenta si mai rezervata a lui quiet romanian decat invectivele tale care de cele mai multe ori nu-si gasesc tinta ...

PS: sper sa nu fiu banat... e o opinie proprie vizavi de multele iesiri (de multe ori nu foarte potrivite) ale celui susnumit...

Cate articole semnate de mine ai citit ca sa ma cataloghezi drept "agitator"?

Nimeni nu te va bana atata timp cat vei avea un limbaj decent.

Ai o parere diferita de a mea, ai tot dreptul sa o sustii...hai cu argumente!

armanovici12.05.2007 15:15
nu Dan Petrescu e marea noastra problema....problemele sunt altele :avem un antrenor jalnic si un patron tampit,avem o echipa manageriala practic inexistenta(Gabi Popescu la primul sau interviu in calitate de oficial stelist nu a fost in stare sa lege 2 propozitii coerente)si mai avem si o eghipa care trebuie restructurata....deci Dan Petrescu e ultima noastra problema din punctul meu de vedere.

Forza Steaua!

Crede-ma ca am scris destule articole despre Olaroiu...sunt de parere ca trebuie sa plece neaparat dupa meciul cu Jiul.

Gigi e un subiect mai mult decat dezbatut pe siteul acesta, si nu imi face placere sa repet constant ceea ce colegii mei au exprimat intr-un mod mai mult decat coerent!

mache12.05.2007 20:57
Cate articole semnate de mine ai citit ca sa ma cataloghezi drept "agitator"?

Nimeni nu te va bana atata timp cat vei avea un limbaj decent.

Ai o parere diferita de a mea, ai tot dreptul sa o sustii...hai cu argumente!

Destule sincer si am mai comentat (destul de putin si oricum atunci chiar nu conta la cate zeci de mesaje erau "aruncate" la fiecare articol) ... faptul ca ai un spirit critic nu e rau dar cand exagerezi critica catre care iti indrepti atentia probabil ca meriti sa fii "rasplatit" cu aceeasi moneda ...

Argumentele mele sunt si vor fi : fii cumpatat indiferent de pasiunea pe care o ai... Sincer nu avem nevoie de Ion Cristoiu sau Cristian Tudor Popescu sau "Carcotasii" pe site...

PS: sper ca de acum incolo continutul site-ului sa nu mai fie afectat de dejectii verbale sau invective total irelevante pentru ceea ce inseamna spiritul ros-albastru... si pentru toti pustii frustrati care nu vad dincolo de injuraturi : incercati sa evoluati intai mental si dup-aia sa va declarati "mandri" ca sunteti stelisti...

armanovici13.05.2007 09:58

Mache, cand am desfintat pe cineva(vezi cazul Gigel Coman sau Klemi Saban) a fost pentru ca respectivii se fac vinovati de port ilegal de tricou ros-albastru...Asa am simitit, am considerat ca trebuie sa trag un semnal de alarma in directia respectiva...Uneori ma ia valul, e drept, dar toate le fac din pura pasiune pentru Steaua!

Vreau Steaua mereu sus!

stelist_4_ever9013.05.2007 10:43
Marcele, comiti o greseala imensa acuzandu-l pe Dan Petrescu! El a crescut in Ghencea, e stelist de mic si acuzatiile cum ca a pupat un steag sunt puerile. Cum sa contesti calitatile morale ale cuiva judecand dupa niste imagini care nu vorbesc despre adevaratul Dan Petrescu?

Fratilor, Dan Petrescu a crescut in Ghencea si dupa juniorat s-a afirmat la Steaua, a declarat de nenumarate ori (si inainte si dupa 1990) ca este stelist. Sunt interviuri care trebuie difuzate. Am imaginile si le voi pune undeva, candva. Are casete video cu meciuri jucate la Steaua mai multe decat Hagi si Lacatus impreuna.

Cei mai tineri se lasa influentati de asemenea articole, din cauza lipsei altor documente. Si e pacat!

Daca esti acel Cristi otopeanu care se ocupa de situl stelisti.ro si pune mereu imagini din arhiva cu Steaua si cu galeria Stelei banuiesc ca sti mai multe ca mine si iti dau dreptate in tot ce ai zis. Apropo poate vrei si daca vor si cei care se ocupa cu trackeru fcsteaua sa colaborati sa le dai niste meciuri mai vechi.

bullzeye13.05.2007 13:07

"...Dar sa ajungeti dumneavoastra, stelist 100% , fosta glorie ros-albastra, sa va umiliti pana acolo incat sa va manjiti buzele educate cu carpa visinie, atunci cand nimeni nu ar fi putut sa va oblige..."

Hai tati, chiar asa? Cum nimeni n-ar fi putut sa-l oblige? Pai alaturi de cine a venit la pachet la cioristeni? Asa se face in clanul becalian, se respecta omerta!

w3bmaster13.05.2007 16:16

Chiar nu era nevoie de articolu asta parerea mea

The Flyer14.05.2007 16:42
Eu nu sunt de acord cu tine, Marcele. E drept ca Dan Petrescu nu pastreaza o tinuta ceva mai sobra si eleganta - "englezeasca" - si se deda la tot felul de balcanisme si da! e adevarat ca a pupat steagul milogilor (odios moment...), dar eu cred in continuare ca Dan Petrescu iubeste Steaua si este mai stelist decat multi de prin zona.

ba dupa meciul cu zburatorii,cind a declarat ca a intilnit cea mai buna echipa din romanica,eu nu mai sunt ferm convins ca danut mai e stelist!s-avem pardon!

corsykanu3315.05.2007 11:07

Singurul STELIST cu Sufletul Curat Este Marius Lacatus..Singurul Pe care mi`as dorii sa`l vada in acest moment la Steaua.... Acest Visl am meu cuprinde insa inca cateva episoade acer nu se vor adevereii in viitorul apropiat...... Ar Fi Pacat Ca Lacatus sa isi lege numele definitiv de aceasta perioada murdara din Istoria Stelei.... Sper Doar Ca Dumnezeu Nu Doarme Si Ca Ii Va Da O Palma Ciobanului Enorias Care Se Foloseste De Cele Sfinte Pentru Fapte Murdare.....Fam. Bheeecali Suge...... Ca Pe O Bomboana

«12»