FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stelisti la datorie

fcsteaua.ro11.05.2007 06:00

"Prostituarea" actionarului majoritar în fata conducatorilor si a suporterilor "câinilor", tradeaza ceea ce de fapt multi dintre noi cunosteam. Ca acest om nu e Stelist. Ca nu stie sa se comporte ca un Stelist si ca nici macar nu a tinut sa învete acest lucru.

Chiar si asa, daca ar fi fost o persoana suficient de demna, ar fi trebuit sa simta ca purtând la gât cârpa de sters praful a "câinilor", calca în picioare mândria suporterilor ros-albastri. A adevaratilor Stelisti, pentru ca vad ca printre noi exista destui asa zisi suporteri, care privesc situatia din punctul de vedere al celui a carui greseala majora o discutam.

Probabil ca în sinea lui, Gigi Becali s-a crezut o persoana smechera. Si-a zis, asa cum a si afirmat, ca gestul lui s-a vrut a fi un pas pentru detensionarea relatiilor dintre Ghencea si Stefan cel Mare. Probabil pentru o pace istorica între cluburi si între suporteri.

El nu stie sau nu poate sa înteleaga ca asa ceva e imposibil. Pentru ca nu e suporter cu trupul si cu sufletul al unicei Steaua. A venit la aceasta club pentru a se instala direct în fotoliul conducatorului. E drept pentru a o sustine material, dar pentru a câstiga sume imense, pentru a-si cladi imaginea inexistenta pâna atunci, pentru a se propulsa în politica.

Acest om a gresit des fata de suporterii Stelei,pe care în loc sa si-i apropie, i-a îndepartat.I-a insultat ori de câte ori a avut ocazia, i-a dispretuit.

A uitat de unde a plecat. A uitat de clipele când pastea oile,de fostul sau statut de vânzator de brânza si de lapte pe la colturi de strada. A uitat ca facea bisnita cu bilete. A uitat ... Acum s-a ajuns.

Exista o vorba înteleapta care se potriveste manusa d-lui Becali si care suna cam asa : tiganul când s-a vazut împarat, întâi pe tata-sau l-a spânzurat.

Trup si suflet pentru culori sunt acei suporteri care nu lipsesc de la niciun meci al Stelei. Care sunt alaturi de echipa atat în Ghencea, cât si pe stadioanele tarii unde Steaua joaca.Care îndura umilinte, uneori îsi varsa sângele pentru culori si si-ar da si viata pentru Steaua. Care sunt un suport moral pentru jucatori si acestia o recunosc. Care sunt un suport financiar pentru club si implicit pentru cel care detine majoritatea actiunilor la aceasta societate comerciala numita Steaua. In pofida acestor lucruri Gigi Becali cade în genunchi în fata rivalilor de-o viata. Gest sinonim cu o palma data pe obrazul suporterilor Stelisti.

Revolta lor împotriva celui care a terfelit onoarea Stelei este logica, curajoasa, demna.Gigi Becali devine persoana non grata în Tempul Fotbalului Românesc.

O impacare nu mai poate avea loc decat in conditiile in care actionarul principal isi va cere scuze pentru comportamentul umil în fata conducatorilor si suporterilor echipei care este cea mai mare dusmana a Stelei. O echipa care ne este inferioara pe toate planurile. De la palmares, numar de suporteri, etc, pâna la stadion, tabela de marcaj, conditii de pregatire si salarizare a jucatorilor.

In conflictul cu suporterii, de dupa meciul cu Ceahlaul, Gigi Becali în loc sa încerce sa detensioneze situatia, s-a comportat autoritar, s-a exprimat arogant, a actionat dictatorial, pierzând si mai mult situatia de sub control.

In astfel de conditii, "razboiul" suporteri - Becali, va aduce aproape sigur neplaceri ambelor parti.

Mai poate fi iertat Becali ? Daca da, în ce conditii ? Daca nu, unde se va ajunge ?

Virgil

bodanelu11.05.2007 06:13

iertat.. poate da, cand o sa plece si o sa stea departe de Steaua!

daca nu, o sa ajunga ca orice dictator, linsat de multime!

grizzly11.05.2007 06:20

unde sa se ajunga? la indepartarea ciobanului si la reinvierea spiritului stelist. oricati bani ar avea nu poate cumpara decat vreo cativa ametiti. indiferent cat va trai, eu sau baietii mei vom trai din nou intr-o tribuna desbecalizata. indiferent de cat de mult si-ar dori Steaua tot a noastra va ramane.

ssinpadureacualune11.05.2007 06:36

Nu stiu cum poti sa intrebi?Iertat niciodata!Si inca nu s-a intamplat nimik.Pe cotroceni va fi prima batalie a acestui razboi si presimt ca o vom castiga.Nu stiu dece,dar am o presimtire ca Becali nu va rezista la tot meciu'.

Spurcatule,mars la Dinamo!!!

capone11.05.2007 06:58

Eu nu il voi putea ierta niciodata, ne-a umilit in fata javrelor si asta doare foarte mult pentru mine si pentru multa alta lume. Am mai spus chestia asta dar o mai spun o data: Gigi ar fi investit la dinamu, ca doar e dinamuist, dar acel club jegos nu i-ar fi adus atata imagine cat i-a adus Steaua noastra. Gigi crede ca Steaua e a lui, crede ca Templu e al lui dar tin sa ii readuc aminte ca nu e asa, el nu stie ce inseamna sa fii stelist, sa iubesti Steaua.

Referitor la meciu din Cotroceni, de abia il astept si sper sa vina multa lume ca sa ne 'razboim" cu aceasta mizerie numita George Becali. Eu NU TE VOTEZ domnule George Becali.

FORZZA Steaua!!! steaua_ro

potra11.05.2007 07:00

:))) sa-si ceara scuze??? n-o s-o faca niciodata! cat despre cele 2 mil pe care le-a bagat (si pentru care domn'e noi nu suntem recunoscatori)....io ii spun sa nu mai manance atata c...t ca a scos din Steaua de 100 de ori mai mult si numai din CL a scos 10 mil asa ca...NU ERA NORMAL SA II BAGI INAPOI?sau macar o parte?

oricum ceea ce a facut el nu cred ca poate fi iertat decat daca isi cere scuze public, recunoaste ca a gresit si isi retrage toate cuvintele...

in orice caz, parerea mea e ca nici daca datorita lui Dinamo ajungeam pe locul 1 nu trebuia sa faca ceeea ce a facut, NU POTI FACE ASA CEVA DACA ESTI STELIST!!!!!!

Guevara11.05.2007 07:15

Scuze n-o sa-si ceara, e prea prost pentru asta

Imi e frica de un inceput de Craiova-Netoiu sper sa nu se ajunga acolo, adica trebuie sa avem grija sa nu se intample asta

PS

"tiganul când s-a vazut împarat,întâi pe tata-sau la spânzurat"

Virgile se scrie "L-A"

stie cineva AISS unde are organigrama, cum poti deveni membru, etc, etc

Virgil11.05.2007 07:31

@ Guevara

Greseala datorata neatentiei.Merci,am corectat.

zipper11.05.2007 08:13

Nu cred ca poate fi iertat pentru. ce a facut dar se poate "uita", in timp, cu conditia sa-si revizuiasca atitudinea (greu de crezut insa)...

danutdinica11.05.2007 08:17

Probabil toata lumea a vazut ce a declarat ciobanul iei la TV.

Da ciobane, eu sunt unul din gaolanii si vagabonzii care te-a facut varza miercuri. Pentru tine cateva mii de golani si vagabonzi nu conteaza. Pentru tine conteaza doar banii. Atat si nimic mai mult. Am mai spus-o: scopul scuza mijloacele, numai ca ceea ce ai facut tu, este mai ingrat decat tine.Ghencea e casa ta cand ti-oi vedea ceafa de cioban. Ghencea nu e casa ta, e casa noastra a suporterilor. Tu nu ai in proprietate de cat FC Steaua. Stadionul nu e al tau. Si nu o sa fie niciodata. Nu ne dai abonamente, nici o problema. Cumparam bilete, si tot o sa te facem varza. Miercuri sper sa fi fost doar episodul I. Te invitam la meci in Cotroceni. Acolo nu e casa ta. Si o sa vezi cionane si incultule care esti, ca Steaua te-a ridicat si Steaua te va trimite acolo unde iti este locul. Asta pentru ca Steaua suntem NOI. Fara noi esti nimeni. Un 0 absolut. Nu ne meriti. NU te votam potaie lingusitoare. Sa te voteze potaile. Acolo e locul tau, in cotet. Vrei sa ne cerem scuze? De la cine? De la tine? NU meriti cioban incult ce esti. Esti prea mic pentru Steaua de unde rezulta ca esti prea mic pentru noi. Repet: esti un nimeni. Ai bagat bani la Steaua? Cati? Balanta o stiu mai multi, ciobane! Ai scos bani de la Steaua.

Esti cu frica lui Dumnezeu? Atentie! Dumnezeu este STELIST! Tu nu!

steag2 steag2 steag2

alice4steauaBUC11.05.2007 10:04

Visam cai verzi pe pereti dk asteptam sa-si ceara Becali scuze...ba din contra, nu ati vazut ce zice el"sa-si ceara ei scuze, sa puna pancarde cu scuzele lor!omu' n-are caracter, nu-i pasa de noi si de ce zicem noi...credeti ca-l doare pe Becali ca i-am strigat noi ca e o mizerie?nu...nu-l doare..il doare ca a pierdut niste voturi(desi ma intreb, oare cati l-or fi votand chiar si inainte de acest "incident")Becali vede in Steaua o masina de facut bani si voturi, o masina care-i aduce popularitatea si faima(?)!degeaba tot incercam noi sa se "rasculam" impotriva lui....in ochii lui suntem probabil o adunatura, o scursura a societatii...de unde sa stie bkli cum este sa strabati tara de la un capat al altul, sa stai ore-n sire pe tren, sa induri ploi, frigul, ninsoarea...?!pentru el, Steaua=bani si faima...nu are de unde sa stie bkl cata suferinta si umilinta au trait stelistii vazandu-l cu fularul spurcatilor...ce?pentru el..e doar un fular...pentru noi e cea mai mare umilinta...nu-i caut scuze, nu-l justific!dar ar trebui sa nu ne mai intereseze pe niciunul din noi ce face bkl...din parea mea sa faca si biserica si sa-i puna numele "dinamu"...de prea mult timp nu ma mai afecteaza declaratiile si gesturile acestui personaj trecator prin curtea Stelei...

ultras all stars south11.05.2007 10:41

steag2 :evil:

Merita ciobanil asta iertat??? rasp:NU pentru ca el nu este un om de onoare, doar oameni de onoare merita iertati dar el nu numai ca nu este un om de onoare el nici macar nu stie ce este aia onoare... Este un om de cea mai joasa speta care ar face orice pentru cat mai multi bani de ex:si-ar vinde si "familia"pe care o numeste el Steaua...oierule intelege Steaua nu este familia ta si nu va fi niciodata! Acest "om" daca se poate spune asa vrea pace iar pace nu va fi niciodata cum de altfel nu e in nici un mare campionat din lume intre echipele mari, rivale de o viata, nu are cum sa fie pace! sunt orgolii foarte mari si mai ales exista oameni de onoare care stiu ce inseamna onoarea nu ca tine ciobane... Dar ce pretenti sa avem de la tine? De unde sa inveti tu ce e aia onoare daca ai crescut intre oi in varf de munte si in colt de lume! Onoarea si respect si multe alte calitati nu le inveti la stana! Ar trebui sa pupi picioarele tuturor suporterilor si tuturor jucatorilor care au fost pana acum la Steaua de cand ai veni tu, pentru ca noi toti te-am facut pe tine mare om dintr-un mic cioban! Fara Steaua suporteri jucatori etc. tu nu erai acuma nici macar 5% cum esti acum oierule...cat despre bestiile "in albastru" am si eu o intebare: PANA LA URMA DE CE A FOST ARESTAT JEAN? CE A FACUT? CINE ESTE Becali SA NU SE APROPIE DE MASINA LUI pentru ca ASA S-A SPUS IN MASS-MEDIA SI ASA AM VAZUT SI EU?! DECI pentru CE A FOST ARESTAT ? NU-MI ADUC AMINTE SA FI FOST ALEGERI SI SA FI IESIT CIOBANUL PRESEDINTE SAU PRIM-MINISTRU CINE ESTE Becali SA NU SE POATA APROPIA CINEVA DE MASINA LUI???

iov11.05.2007 11:16

Gigi, un intarziat mintal, un om care se exprima cu ajutorul mainilor, tradat fiind de gesturile sale, un taran mai comunist decat Ceausescu, un bisnitar plin de el, un om care joaca mereu la intimidare cu noi ca si cu altii crezandu-ne cretini, un om care incoltit fiind isi mascheaza ingrijorarea dar este tradat de balivernele debile ce se refera la anihilarea suporterilor :)), Gigi suntem c**ati pe noi toti ca pui tu camere si eu tot o sa te injur fara sa-ti rostesc numele, eu tot o sa intru la meciuri, nu vezi ca iti sapi singur groapa? te asigur ca deja esti nebun daca tu vrei ca noi sa-ti cerem scuze, printre multe altele ar insemna sa ne recunoastem invinsi si de acord cu gesturile tale prin care ne-ai umilit si ai terfelit tot ce insemna Steaua. Nu esti demn de Steaua si vei continua cu gesturile necugetate dar noi te cunoastem deja si te vom toca marunt asa cum faci tu cu noi de ceva timp.

Against modern football!

danutdinica11.05.2007 11:25

FRATILOR,

Libertatea scrie ca Elton e vandut in Brazilia unei echipe de top cu 2 mil de dolari. Coibanu chiar a inebunit.

"Elton este deja vandut?

Conform unor surse apropiate clubului Steaua, brazilianul Elton va parasi gruparea la finele lunii mai. Jucatorul, care a venit pentru 800.000 $ in Ghencea, ar fi fost deja vandut, cu 2.000.000 dolari, unei echipe braziliene, aflata in fruntea clasamentului, Sao Paolo. Elton ar urma sa plece definitiv din Romania la 24 mai."

shinya11.05.2007 11:50

@ danutdinica

....si tu crezi ce zice ziaru ala????ala e cel mai varza ziar si nu am incredere in el....simcer???nu prea cred

chirichiri11.05.2007 12:01

Ar trebui facut un banner pentru meciul cu National : " Pentru noi nu exista locul 2 ! "

DonAndres11.05.2007 12:35

Sunt total de acord cu manifestarea tribunei si cred ca de data asta Gigi a inteles forta fanilor Stelei(nu ati vazut ce fata avea dupa meci,parca era ceausescu la Targoviste) chiar daca nu vrea sa recunoasca!

Totusi,in articol se spune ca suntem superiori cainilor prin palmares,stadion,tabela,salarii;nu cred ca trebuie uitat totusi ca unele dintre acestea nu s-ar fi realizat fara banii lui.

De asemenea cred ca protestul ar trebui continuat si in Cotroceni,dar atat,pentru ca nu sufera Gigi atat cat sufera jucatorii.Ei au nevoie de liniste pentru a aduce rezultatele de care avem nevoie iar el va continua sa se faca de ras pentru ca atat poate ce sa-i faci!!!!!!!

Forza Steaua!!!!!!!!!!

w3bmaster11.05.2007 16:06

Poate fi iertat numa daca face ce trebuie si ne trateaza cum trebuie

Dar nu prea il vad eu cerandusi scuze / dar macar sa se schimbe raporturile dintre club si suporteri

Kiti18411.05.2007 18:46

Eu cred ca pentru a fii iertat singura posibilitate ar fii sa se comporte ca un adevarat presedinte sa nu isi mai bage nasul in preoblemele tehnice ale echipei,sa nu se mai bage in cumpararea de jucatori.Cand intri in fotbal ca patron iti stii statutul,stii care iti sunt ateributiile...dak nu stii stai acasa!Un lucru important este sa isi ceara scuze public fata de suporterii Stelei care dak s au agitat la anumite meciuri nu au facu pentru ca asa se comporta ei, au facut o pentru ca au fost impinsi de presiunea creata de Becali.Nu putem sa ne intoarcem sa stergem unde am scuipat,ne stim locul,ne stim traditia,sa invete si el...sa invete sa fie stelist!

David_Steaua200711.05.2007 19:29

"Lupul isi schimba parul dar naravul ba".Un om mizer si smecher ramane asa toata viata.Rar s-au vazut schimbari radicale in comportamentul cuiva .Si dupa cum arata Becali,slabe sanse.Iertare???Poate daca-si pune singur interdictie(cam la 1 km de stadionul Ghencea).

Cu Steaua pana la moarte!! fularsteau2 steag2

alpopa11.05.2007 19:45

Adios Becali ! Din partea mea nu mai exista cale de intoarcere !

joxu2512.05.2007 21:24

PROSTITUTIE PENTRU BANII DIN C.L. ...................O MARE RUSHINE ASA CEVA TREBUIE EVITAT ...................SA VEDEM DACA ISHI BAGA IAR mistretzii PESTE SUPORTERII ADEVARATZI ..........nea Gigi lasa-ne, cauta-ti o turma de caini

bodanelu12.05.2007 22:25

acel om a bagat bani in Steaua pentru binele lui, nu pentru binele clubului.