FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

GIGI VORBEªTE DE LÃCÃ

ADRIAN PACURAR24.02.2005 08:41

"Zenga sã plece de la Steaua? Este cea mai mare tîmpenie", a declarat Mihai Stoica referitor la varianta cã dupã returul cu Valencia italianul intenționeazã sã pãrãseascã gruparea din Ghencea. Totuși, marți searã, la întîlnirea pe care a avut-o cu suporterii, chiar la stadion, Ciobanul le-a spus ultrașilor cã Marius Lãcãtuș ar putea deveni în scurt timp antrenorul roș-albaștrilor.

"Eu am respect pentru suporteri și, din zece milioane de microbiști, patru milioane sunt steliști. Dacã voi îl doriți pe Lãcãtuș, îl voi aduce", le-a spus Ciobanul, care a explicat și de ce în varã l-a ales pe Zenga și nu pe fostul numãr 7 al Stelei. "Deocamdatã, alegerea a fost Zenga, pentru cã Lãcãtuș este altfel, înjurã, țipã și nu știu dacã jucãtorii l-ar fi acceptat", a comentat patronul roș-albaștrilor.

Ieri, Ciobanul n-a dorit sã spunã ce se ascunde în spatele promisiunii fãcute suporterilor. Surse apropiate echipei susțin însã cã patronul Stelei e gata sã-l sacrifice pe Zenga tocmai pentru cã eventuala aducere a lui Lãcãtuș l-ar scãpa de conflictul pe care îl are cu fanii.

"Ce, credeți cã sînt nebun? Dacã voi, milioane de suporteri ai Stelei, vreți, l-aș putea aduce și pe Lãcãtuș la echipã, chiar dacã nu va face cine știe ce"

Ciobanul cãtre suporterii Stelei

Gigi a mãsluit voturile jucãtorilor ca sã nu-l aducã pe Lãcãtuș

Imediat dupã ce Pițurcã a demisionat în iulie 2004, Gigi l-a chemat în biroul sãu de la "Marriott" pe MM Stoica. "Pe cine punem?", a întrebat Becali. "Eu îți propun douã variante. Lãcãtuș, care pentru suporteri înseamnã totul. E antrenor bun, am lucrat cu el. ªi a doua e Walter Zenga. Un foarte bun antrenor, cu o mentalitate extraordinarã", i-a replicat MM. A doua zi, jucãtorii au fost puși sã voteze între cei doi, însã decizia era luatã dinainte și ea s-a numit Zenga în detrimentul lui Lãcãtuș (foto). Dupã ce fotbaliștii au scris pe bilețele numele antrenorului pe care îl doresc, Gigi a rãmas singur în birou, a aruncat la coș hîrtiile fãrã sã se uite pe ele și a chemat apoi presa: "Am numãrat voturile. 12 la 4 pentru Zenga. Jucãtorii au decis, nu eu".

ÎNTÎLNIRE CU SUPORTERII

ªi Dicã e pe lista neagrã

Ciobanul le-a spus fanilor cã nu-l are la inimã pe ex-piteștean

Marți seara, în jurul orei 18:30, Ciobanul a avut o întîlnire cu aproximativ 120 de suporteri ai Stelei: "Nea Gigi, noi am venit sã vorbim pe fațã, dar fii și dumneata mai temperat și gîndește-te și la noi cînd faci declarații despre suporterii Stelei. Nu ne bãga în aceeași oalã pe toți!". Patronul stelist le-a replicat imediat: "Aveți dreptate, mãi bãieți. Eu nu am vrut sã vã jignesc pe voi, suporterii Stelei, ci doar pe cele 15-20 de hahalere care stricã atmosfera".

Becali a lãsat sã se înțeleagã din discuția cu fanii cã e posibil sã se despartã pînã la începutul campionatului de Hamutovski, cu toate cã marți seara îl iertase pe acesta dupã conflictul avut cu Neaga în Italia. Apoi a fãcut o mãrturisire-șoc: "Nu îl am la inimã nici pe Dicã, dar nu pot sã fac nimic în privința lui pentru cã este un jucãtor de bazã la Steaua". În final, le-a explicat și de ce l-a vîndut pe Neaga: "Voiam sã scap demult de el. Nu îmi plac ãștia care fac probleme la echipã. La meciul cu Standard, i-am și spus lui Meme cã Ricã nu e fotbalist, chiar dacã dãduse gol" , preluat de pe www.gsp.ro.

Virgil24.02.2005 12:52
"Zenga sã plece de la Steaua? Este cea mai mare tîmpenie", a declarat Mihai Stoica referitor la varianta cã dupã returul cu Valencia italianul intenționeazã sã pãrãseascã gruparea din Ghencea. Totuși, marți searã, la întîlnirea pe care a avut-o cu suporterii, chiar la stadion, Ciobanul le-a spus ultrașilor cã Marius Lãcãtuș ar putea deveni în scurt timp antrenorul roș-albaștrilor.

"Eu am respect pentru suporteri și, din zece milioane de microbiști, patru milioane sunt steliști. Dacã voi îl doriți pe Lãcãtuș, îl voi aduce", le-a spus Ciobanul, care a explicat și de ce în varã l-a ales pe Zenga și nu pe fostul numãr 7 al Stelei. "Deocamdatã, alegerea a fost Zenga, pentru cã Lãcãtuș este altfel, înjurã, țipã și nu știu dacã jucãtorii l-ar fi acceptat", a comentat patronul roș-albaștrilor.

Ieri, Ciobanul n-a dorit sã spunã ce se ascunde în spatele promisiunii fãcute suporterilor. Surse apropiate echipei susțin însã cã patronul Stelei e gata sã-l sacrifice pe Zenga tocmai pentru cã eventuala aducere a lui Lãcãtuș l-ar scãpa de conflictul pe care îl are cu fanii.

"Ce, credeți cã sînt nebun? Dacã voi, milioane de suporteri ai Stelei, vreți, l-aș putea aduce și pe Lãcãtuș la echipã, chiar dacã nu va face cine știe ce"

Ciobanul cãtre suporterii Stelei

Gigi a mãsluit voturile jucãtorilor ca sã nu-l aducã pe Lãcãtuș

Imediat dupã ce Pițurcã a demisionat în iulie 2004, Gigi l-a chemat în biroul sãu de la "Marriott" pe MM Stoica. "Pe cine punem?", a întrebat Becali. "Eu îți propun douã variante. Lãcãtuș, care pentru suporteri înseamnã totul. E antrenor bun, am lucrat cu el. ªi a doua e Walter Zenga. Un foarte bun antrenor, cu o mentalitate extraordinarã", i-a replicat MM. A doua zi, jucãtorii au fost puși sã voteze între cei doi, însã decizia era luatã dinainte și ea s-a numit Zenga în detrimentul lui Lãcãtuș (foto). Dupã ce fotbaliștii au scris pe bilețele numele antrenorului pe care îl doresc, Gigi a rãmas singur în birou, a aruncat la coș hîrtiile fãrã sã se uite pe ele și a chemat apoi presa: "Am numãrat voturile. 12 la 4 pentru Zenga. Jucãtorii au decis, nu eu".

ÎNTÎLNIRE CU SUPORTERII

ªi Dicã e pe lista neagrã

Ciobanul le-a spus fanilor cã nu-l are la inimã pe ex-piteștean

Marți seara, în jurul orei 18:30, Ciobanul a avut o întîlnire cu aproximativ 120 de suporteri ai Stelei: "Nea Gigi, noi am venit sã vorbim pe fațã, dar fii și dumneata mai temperat și gîndește-te și la noi cînd faci declarații despre suporterii Stelei. Nu ne bãga în aceeași oalã pe toți!". Patronul stelist le-a replicat imediat: "Aveți dreptate, mãi bãieți. Eu nu am vrut sã vã jignesc pe voi, suporterii Stelei, ci doar pe cele 15-20 de hahalere care stricã atmosfera".

Becali a lãsat sã se înțeleagã din discuția cu fanii cã e posibil sã se despartã pînã la începutul campionatului de Hamutovski, cu toate cã marți seara îl iertase pe acesta dupã conflictul avut cu Neaga în Italia. Apoi a fãcut o mãrturisire-șoc: "Nu îl am la inimã nici pe Dicã, dar nu pot sã fac nimic în privința lui pentru cã este un jucãtor de bazã la Steaua". În final, le-a explicat și de ce l-a vîndut pe Neaga: "Voiam sã scap demult de el. Nu îmi plac ãștia care fac probleme la echipã. La meciul cu Standard, i-am și spus lui Meme cã Ricã nu e fotbalist, chiar dacã dãduse gol" , preluat de pe www.gsp.ro.

Eu cred ca e o simpla vrajeala,folosita în mod curent în astfel de situatii de criza.Dupa ce criza va trece totul va fi ca înainte.In politica,asta se numeste demagogie.Vom mai vedea.

Xander27.02.2005 00:02

spunand ca daca noi il vrem pe Laca, el il va aduce..a facut ca Zenga sa doreasca din nou sa demisioneze... si il inteleg.. atata timp cat patronu azi zice ca esti cel mai bun antrenor din tara, si urm. zi promite ca vine Laca numai ca sa ne faca sa nu strigam la meci anti-Jiji, Zenga are tot dreptul sa se gandeasca sa renunte..

dbd27.02.2005 13:21

Zenga nu tre. sa plece. Noi tre. sa facem ceva ca sa nu plece. Bine nici [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] daca ar veni nu ar fi rau. Dar nu te poti juca cu ( ,) cariera unui om asa de usor de parca ar fi antrnament de fotbal.

serban2327.02.2005 13:31

si eu cred ca e vrajeala...pai ce vorbe mari arunca, cu respectul fata de suporteri ,etc si pana acum il durea undeva...stie Gigi ce e bine pt el...

dbd27.02.2005 13:34

ce anume estevrajeala serban23 :?:

serban2327.02.2005 13:47

treaba cu Laca , Zenga si respectul fata de suporteri a lui Gigi...

dbd27.02.2005 13:49

Dar tu ce parere ai , e Gigi vinovat,sau nu ?

serban2327.02.2005 14:08

are si bune si rele, care sper sa dispara in timp...

daca MM e baiata destept ,si eu cred ca e, si va stii sa se bage pe sub pielea lui atat cat trebuie, nu mai mult ca-l zboara, va reusi sa-l aduca pe calea cea buna...

treaba cu Laca si suporterii nu cred ca a fost idee a lui gg ca nu stie el "pacaleli" dastea , el zice ce ii trece prin cap , dar cand esti in fruntea turmei nu poti spune asa chiar orice pt ca pot aparea reactii necontrolate si nedorite...

cred ca in 2,3 ani,cu ajutorul necesar, va invata gg si diplomatia si demagogia si totul va fi mai bine, dar pana atunci trebuie sa strangem din dinti cat putem si sa speram la rezultate tot mai bune ca sa uitam de celelalte probleme

dbd27.02.2005 14:11

si atunci cum crezi ca va invata GB diplomatia,si cine il va invata ?

serban2327.02.2005 14:14

ramane de vazut

dbd27.02.2005 14:17

sper sa nu ramana de vazut simplu ca altfel GB nuva invata nimicde la nimeni...ca este si cam incapatanat...stii ca nu-i place sa il invete nimeni nimic sau sa incerce cineva sa-l schimbe...

mountytoma28.02.2005 15:53
si eu cred ca e vrajeala...pai ce vorbe mari arunca, cu respectul fata de suporteri ,etc si pana acum il durea undeva...stie Gigi ce e bine pt el...

Daca spunea asta la inceput, cand avea de ales intre un monument viu al fotbalului stelist si un antrenor totusi strain, il credeam pe gigica.

Acum cred ca doar flutura amenintarea [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] prin fata unui Zenga cu care nu are contract scris dar care pe baza performantei DE NECONTESTAT nu e exclus sa ii ceara un salariu adevarat pe un contract adevarat. e doar o ipoteza...

pe de alta parte, ce poate fi mai frumos decat o Steaua adevarata, antrenata de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]?

reddog28.02.2005 15:57

Si de ce sunteti voi asa de siguri ca Laca va fi bun ca si antrenor? Daca ai fost un super jucator si o emblema a unui club nu inseamna neaparat ca esti si un antrenor bun. Deocamdata Zenga a reusit sa faca ce nu au facut altii de ani buni in Romania si unde mai pui ca sunteti si aproape de un alt titlu pe care il ravniti de vreo 4 ani? :!:

dbd28.02.2005 16:02

ai dreptate reddogy...nu suntem asa de siguri ca Laca va fi si un antrenor bun...NU ?

reddog28.02.2005 16:16

Oare Gigi al vostru e dispus sa isi asume un astfel de risc, in cazul in care Zenga isi ia zborul dupa cum se zvoneste? :roll:

dbd02.03.2005 07:02

Jiji stie el ce sa faca...si nu cred ca-i intereseaza pe catei...