FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

ambasada chinei la bucuresti !!!

horse3724.02.2005 07:27

s-a aratat foarte interesata da achizitionarea clubului FC Steaua cu activele si pasivele clubului .

intelegerea s-ar putea perfecta chiar astazi dupa meciul cu valencia indiferent de rezultatul meciului.

au considerat gazonul din Ghencea ca fiind cea mai buna orezarie din Romania.

imaginile din gsp sant edificatoare.

Neaga8824.02.2005 07:40
s-a aratat foarte interesata da achizitionarea clubului FC Steaua cu activele si pasivele clubului .

intelegerea s-ar putea perfecta chiar astazi dupa meciul cu valencia indiferent de rezultatul meciului.

loooooooooool ! si de unde stirea asta ? imaginile de pe gsp cu gazonul, le-am vazut, dar stirea ? de unde ai luat-o ?

Neaga8824.02.2005 07:41
:))))))))) aaaaaaaaa, cea mai buna orezarie zici, a ? :))) buna gluma, dar nu apucasem sa citesc pana la capat ...
Virgil24.02.2005 12:47

Buna rau de tot ! :lol:

Xander27.02.2005 00:10

pentru o clipa chiar am crezut.. :D . Si imi ziceam in sinea mea ca Jiji chiar vorbea serios cand zicea ca vinde Steaua pe 19mil euro... totusi nush daca era o veste buna.., pt ca scapat de taran si dadeam de chinezi..cine stie ce faceau astia din echipa..

dbd27.02.2005 13:18

Se pare ca Jiji se joaca cu noi...atat ii mai lipsea sa ne dea pe mana chinezilor,sa-i oblige astia pe juctori daca rateaza un gol sa-si faca harakiri.

Daca e sa plece Jiji de la Steaua pe cine ati prefera ?