FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zenga sau Lacatus ... ?

Neaga8824.02.2005 07:13

Io totushi, sunt in ceatza ... ! La televizor si in ziare s-a scris ca Gigi le-ar fi spus fanilor, ca daca totzi in vrem pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], o sa-l aduca ! Acuma, io nu stiu de partea cui sa fiu ... a lui Zenga sau a lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ! pentru ca ii doresc pe amandoi :), nu s-ar putea sa fie 2 antrenori :mrgreen: ? Putetzi si voi sa zicetzi ? Zenga sau [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ... cred ca momentan ar fi mai corect sa ramana Zenga, nu ?

Virgil24.02.2005 07:27

A spus Gigi lucrul asta ? Eu deocamdata nu am citit si nu pot sa ma pronunt.Dar daca ar fi asa,e clar ca Zenga s-a saturat de figurile pe care i le face Gigi,si vrea sa spele putina.

Sa-l aduca pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]?De ce?Ca sa se împace cu suporterii?Mai bine zis cu galeria?Haida de,cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] la timona,Steaua va naufragia.Nu am nimic cu Marius,dar nu cred ca acesta e momentul pentru a veni la Steaua.Cred ca si-ar compromite legenda.

Pe de alta parte mi se pare clar ca daca Gigi se lasa la mâna suporterilor nu-i mai pasa de performanta.Sau tocmai asta vrea.Sa le dea o palma peste ochi pentru compromiterea sanselor în privinta câstigarii titlului.El a fost de acord cu propunerea si uite ce a iesit.

Vorbim si noi si încercam sa dibuim secretul acestei bruste schimbari de optica.Auzi,Gigi sa le faca pe plac suporterilor...Ha,ha,ha...Am trait s-o aud si pe asta.E o gluma interesanta.

Dar daca e o stratagema a "maestrului" pâna va trece meciul cu Valencia?E posibil orice.

Neaga8824.02.2005 07:37

posibil, cine stie, dar uite ce scrie in gazeta de azi : titlu pagina 2 : "Ultimul meci pentru Zenga ? Gigi vorbeste de Laca" si pe urma mai scrie : "Patronul ros-albastrilor le-a spus suporterilor ca, daca totzi fanii il vor pe fostul numar 7 al Stelei, atunci il va aduce ca antrenor in Ghencea" si uite si declaratzia lui : "Ce, credetzi ca sunt nebun ? Daca vretzi voi, milioane de suporteri ai Stelei, l-as putea aduce si pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] la echipa, chiar daca nu va face cine stie ce" (Ciobanul catre suporterii Stelei) ! Deci ... orice se poate intampla !

horse3724.02.2005 07:43

de ce tot faceti sondaje de opinie care nu-si au rostul. mai oameni buni si ne-buni, Zenga a facut treaba buna pana acum. ce rost are sa venim cu sondaje d'astea "fistichii" acum? noi avem ce avem cu gg ciobanul analfabet!!!

Neaga8824.02.2005 07:45

lol, de ce nu-si are rostul sondajul asta ? pur si simplu sunt curios care il vor pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si care pe Zenga ... ! ce e rau in asta !?

dbd03.03.2005 11:15

eu zic ca momentan sa ramana Zenga ...iar peste 3-4 luni sa vina Laca !

Xander03.03.2005 22:32

Nu credeti chiar tot ce se scrie.. dar s-ar putea sa fie adevarat. Oricum, Jiji declara numai aberatii, asa ca NU AR MAI TREBUI sa luam in seama ce zice el :!: :!: :!:

dbd04.03.2005 06:51

si Jiji a spus ca deocamdata nu il da afara pe Zenga...

Xander04.03.2005 08:18

pai logic... Ce vroiai sa zica... ?!

dbd04.03.2005 08:20

pai nu stiu ce putea sa zica...dar cred ca Jiji are de gand sa-l mai tina pe Zenga pana luam Cupa UEFA ...

dbd04.03.2005 08:21

pai nu stiu ce putea sa zica...dar cred ca Jiji are de gand sa-l mai tina pe Zenga pana luam Cupa UEFA ...

si Xander in ce clasa esti ?

E stadionul plin de steaguri ros-albastreeee,

In vitrina e Cupa Campioniloooor !

Vezi mii de oameni aliniatzi precum o oasteeeee,

Ce cred cu totzii in Steaua looooor !

Cine este ultras veritabiiiiiiil,

Pana la moarte va ramaneee asa !

E suporterul inegalaaaaabiil ...

Ce striga : Steaua, Steaua, HAI Steaua !

ESTE Forza Steaua, ECHIPA NATZIONALA !

ORICE MECI IN Ghencea .. E O MARE GALAAA !

ESTE Forza Steaua, CAMPIOANA DE ELITA !

E IN LUMEA ASTA ... ECHIPA CEA IUBITAAAA !

Faza cu faza, din bara in baaaraa

Spectacol, emotzii, in orice loc din tzaraaaa !

Om langa om striga in cooooooor :

HAI Steaua ... VREM UN GOOOOOOOOL !

ORICE MECI IN Ghencea E O MARE GALAAA !

E IN LUMEA ASTA, ECHIPA CEA IUBITAAAAA !

Imi tot aduc aminte de Cupa Campionilor !

A fost un vis pe care .. cu totzii l-am visat !

Sperantza mai exista, si ea nu va muri,

si toata lumea striga : Steaua TE VOM IUBI !

ORICE MECI IN Ghencea, E O MARE GALAAA !

NU E-N LUMEA ASTA ... ECHIPA MAI IUBITAAAA ? ....