FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zenga nu va sta în aceasta seara pe banca.

Virgil24.02.2005 07:05

In semn de solidaritate cu Neaga,Zenga va refuza sa stea în aceasta seara pe banca Stelei,si va privi meciul din tribuna.Va fi ultimul sau meci la Steaua.Ciobanul i-o cocea de mult si ieri în sfârsit i-a spus-o.Va fi vândut aceleiasi echipe coreene la care a fost vândut Neaga.

Nu este nimic adevarat din stirea de mai sus.Linistiti-va!Am construit acest scenariu gândindu-ma ca Gigi poate face oricând ceva care sa ne socheze.Am vrut doar sa arat impactul pe care l-ar avea la suporteri aceasta pseudo-stire.

Dar sa stiti ca e posibil.Asa încât e mai bine sa fiti pregatiti.

Neaga8824.02.2005 07:09
:))), phew, deja mi se marisera pupilele ... :))) ! norok c-a fost scurt mesaju si n-am apucat sa incep sa injur ... :))) !
Da_rude24.02.2005 12:41

LOL OMG...ce m'am speriat..:) mha termian cu glumele..:) hihi

kyd25.02.2005 18:47

Virgile tu ai scris mesaju la misto dar era sa fie adevarat.O sa scrie in gazeta de sambata ca Zenga ar fi vrut sa plece de la echipa indiferent de rezultatul meciului.Bine ca sa razgandit la timp.

Virgil25.02.2005 19:38
Virgile tu ai scris mesaju la misto dar era sa fie adevarat.O sa scrie in gazeta de sambata ca Zenga ar fi vrut sa plece de la echipa indiferent de rezultatul meciului.Bine ca sa razgandit la timp.

Mai,sa stii ca o fi citit postul meu. :)

Xander26.02.2005 22:19

Virgile, vezi ca mai sunt si oameni care stau prost cu inima (nu e cazul meu).., si o astfel de stire creca le-ar fi fatala.. :twisted: :twisted: :D:D .. Pacat..ca nu ar mai putea afla si ca a fost o gluma defapt :D . Eu cand am inceput sa citesc am facut ochii 8O 8O 8O . Bravo, se pare ca ne-ai pacalit pe toti

dbd02.03.2005 13:18

si ce a facut pana la urma a stat sau nu pe banca :?:

Xander02.03.2005 15:34
si ce a facut pana la urma a stat sau nu pe banca  :?:

hai ca-i buna asta... :D:D:D .. tu glumesti sau chiar vorbesti serios :?: 8O

dbd02.03.2005 15:39

pai da vorbesc serios...adica chiar nu stiu daca a stat pe banca sau nu...

Xander02.03.2005 15:41

Era doar o gluma de-a lui virgil slv, foarte reusita de altfel. Zenga nu a zis in viata lui asa ceva :wink: . Si logic ca a stat pe banca :wink: :D

dbd02.03.2005 15:43

ba dar si voi glumiti...la orice... :oops: