FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fanii stelisti au scandat impotriva lui Becali (Prosport)!

«12»
bodanelu10.05.2007 12:05

sti care e problema? ca sunt cativa care`l cred...

Dragoshel10.05.2007 12:06

Au gresit titlul la topic cei de la Prosport, trebuia sa se numeasca asa" Tot stadionul a strigat importriva lui Gigi Becali"

mi se pare normal, acuma dupa meci am vazut ca a zis ca mareste preturile la bilete sa nu mai vine nimeni la stadion, INCULT,......

David_Steaua200710.05.2007 12:17

Bai bekkli,esti mare prost.Am vazut si eu ce a declarat pe TV Sport.Pai bai panaramo,cand 20000 de oameni iti zic ca esti prost, te duci si te culci,nu dai declaratii de cacao.FMM de infect.

godfather8610.05.2007 12:50
Fratioare eu am imipresia ca esti unul dintre sclavi CIOBANULUI si ar trebuie sa va luati de mana cu Oli in frunte si sa plecati la Dinamo cu toti . Cred ca tie ar trebui sa iti fie rusine , pentru simplu motiv ca nu accepti realitatea din toate punctele de vedere : 1- Nu ciobanul sau Oli au construit echipa aceasta . 2.-Totul ise datoreaza lui MM - TOTI JUCATORI ADUSI DE EL AU FACUT ASEARA SPECTACOL si ne-au facut sa ne aducem aminte de vremurile lui Protasov sau Zenga , adusi in Ghencea tot de MM . 3 - Nu mai un cioban putea sa pataze atat de mult imaginea Stelei si sa isi bata atat de mult joc toti cei care au pus umarul la ISTORIA Stelei .

Nu sunt un sclav al ciobanului, daca chiar te intereseaza. Dar nu pot sa nu vad ce se intampla. Toti cei care l-au injurat aseara uita cum era Steaua cand a venit Becali. Nu numai Steaua ci tot fotbalul romanesc. Puteau multi sa bage bani in Steaua da nu a bagat decat Gigi. Mai mult decat s-a facut in astea 5 ani ce mai vreti.

Si eu am fost scarbit de gestul lui dar asta nu insemna ca trebuie sa-l injure tot stadionul. Oricum masele sunt incredibil de usor de manevrat si stiti si voi ca ati fost la meci ca nu toata lumea a strigat impotriva lui Gigi, si mai mult, scandarile au plecat de la cativa extinzandu-se apoi in ambele peluze si razlet la trib2.

fedora10.05.2007 12:58

Poate asa era si Romania inainte sa vina Ceausescu... Asta inseamna ca ar trebui acceptata dictatura?

robert_a10.05.2007 14:11
Nu sunt un sclav al ciobanului, daca chiar te intereseaza. Dar nu pot sa nu vad ce se intampla. Toti cei care l-au injurat aseara uita cum era Steaua cand a venit Becali. Nu numai Steaua ci tot fotbalul romanesc. Puteau multi sa bage bani in Steaua da nu a bagat decat Gigi. Mai mult decat s-a facut in astea 5 ani ce mai vreti.

Si eu am fost scarbit de gestul lui dar asta nu insemna ca trebuie sa-l injure tot stadionul. Oricum masele sunt incredibil de usor de manevrat si stiti si voi ca ati fost la meci ca nu toata lumea a strigat impotriva lui Gigi, si mai mult, scandarile au plecat de la cativa extinzandu-se apoi in ambele peluze si razlet la trib2.

Tine minte ce iti spun Ciobanul nu a bagat bani la Steaua pentru binele echipei , ci doar cu scopul dea manevra suporteri Stelei pentru a ajunge presedite . Iar pentru tine tin sa precizez. ca nu o data au fost interesate mai multe persoane sa investeasca bani la Steaua in era lui Paunescu . Iar in privinta scandarilor de la meciul dea aseara , te rog sa iti aduci aminte ca incepand cu minutul 85 toti cei prezenti la meci au scandat in potriva Ciobanului.

«12»