sti care e problema? ca sunt cativa care`l cred...
sti care e problema? ca sunt cativa care`l cred...
Au gresit titlul la topic cei de la Prosport, trebuia sa se numeasca asa" Tot stadionul a strigat importriva lui Gigi Becali"
mi se pare normal, acuma dupa meci am vazut ca a zis ca mareste preturile la bilete sa nu mai vine nimeni la stadion, INCULT,......
Bai bekkli,esti mare prost.Am vazut si eu ce a declarat pe TV Sport.Pai bai panaramo,cand 20000 de oameni iti zic ca esti prost, te duci si te culci,nu dai declaratii de cacao.FMM de infect.
Fratioare eu am imipresia ca esti unul dintre sclavi CIOBANULUI si ar trebuie sa va luati de mana cu Oli in frunte si sa plecati la Dinamo cu toti . Cred ca tie ar trebui sa iti fie rusine , pentru simplu motiv ca nu accepti realitatea din toate punctele de vedere : 1- Nu ciobanul sau Oli au construit echipa aceasta . 2.-Totul ise datoreaza lui MM - TOTI JUCATORI ADUSI DE EL AU FACUT ASEARA SPECTACOL si ne-au facut sa ne aducem aminte de vremurile lui Protasov sau Zenga , adusi in Ghencea tot de MM . 3 - Nu mai un cioban putea sa pataze atat de mult imaginea Stelei si sa isi bata atat de mult joc toti cei care au pus umarul la ISTORIA Stelei .
Nu sunt un sclav al ciobanului, daca chiar te intereseaza. Dar nu pot sa nu vad ce se intampla. Toti cei care l-au injurat aseara uita cum era Steaua cand a venit Becali. Nu numai Steaua ci tot fotbalul romanesc. Puteau multi sa bage bani in Steaua da nu a bagat decat Gigi. Mai mult decat s-a facut in astea 5 ani ce mai vreti.
Si eu am fost scarbit de gestul lui dar asta nu insemna ca trebuie sa-l injure tot stadionul. Oricum masele sunt incredibil de usor de manevrat si stiti si voi ca ati fost la meci ca nu toata lumea a strigat impotriva lui Gigi, si mai mult, scandarile au plecat de la cativa extinzandu-se apoi in ambele peluze si razlet la trib2.
Poate asa era si Romania inainte sa vina Ceausescu... Asta inseamna ca ar trebui acceptata dictatura?
Nu sunt un sclav al ciobanului, daca chiar te intereseaza. Dar nu pot sa nu vad ce se intampla. Toti cei care l-au injurat aseara uita cum era Steaua cand a venit Becali. Nu numai Steaua ci tot fotbalul romanesc. Puteau multi sa bage bani in Steaua da nu a bagat decat Gigi. Mai mult decat s-a facut in astea 5 ani ce mai vreti.Si eu am fost scarbit de gestul lui dar asta nu insemna ca trebuie sa-l injure tot stadionul. Oricum masele sunt incredibil de usor de manevrat si stiti si voi ca ati fost la meci ca nu toata lumea a strigat impotriva lui Gigi, si mai mult, scandarile au plecat de la cativa extinzandu-se apoi in ambele peluze si razlet la trib2.
Tine minte ce iti spun Ciobanul nu a bagat bani la Steaua pentru binele echipei , ci doar cu scopul dea manevra suporteri Stelei pentru a ajunge presedite . Iar pentru tine tin sa precizez. ca nu o data au fost interesate mai multe persoane sa investeasca bani la Steaua in era lui Paunescu . Iar in privinta scandarilor de la meciul dea aseara , te rog sa iti aduci aminte ca incepand cu minutul 85 toti cei prezenti la meci au scandat in potriva Ciobanului.