FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un ultim apel

Marcu^23.02.2005 14:36

Fac un ultim apel catre toti stelisti carora le pasa de echipa de lor. Indiferent de pozitia voastra vizavi de conducere, sau daca veti participa la protest, veniti la stadion intr-un nr cat mai mare sa le aratam spaniolilor ce inseamna un suporter stelist, si sa le aratam baietilor ca suntem aproape de ei si ii sustinem.Fie ca noi sa fim al 12-lea jucator al echipei Steaua Bucuresti, cel care marcheaza golul de calificare al echipei. Asa sa ne ajute Dumnezeu

danielblaze23.02.2005 15:59

un ultras adevarat trebuie sa lupte pt echipa lui ..vremea incurajarilor a trecut!tu esti pe dinafara cu fenomenul asta din cate vad ..

ahahahaha sau tu il apreciezi pe MM cand a spus ca este un simpatizant al fenomenului ultras ?!? conducere de kkt+unii romani idioti usor de influentat= :?: za end :((

Marcu^23.02.2005 16:39

Bine frate du-te la meci sau mai bine stai acasa si contesta in loc sa incurajezi echipa. Si peste 2 luni sa incepi sa urli ca echipa pierde din avansul de 6 puncte fata de fraieri. Ca de 3 ani incoace contestam pe unii si pe altii si nu am m-ai castigat nimic.Si te mai numesti ultras adevarat

fanatica23.02.2005 20:49

asta asa e!mereu suporterii au reprezentat al 12-lea jucator pt Steaua,de ce acest meci ar face exceptie? trebuie sa fim alaturi de baieti si sa ii incurajam.sa nu uitam ca in Ghencea Steaua face atmosfera!asa ca nu schimbati atmosfera de pe stadion cu comoditatea de acasa si veniti in numar mare pe Ghencea!

Marcu^24.02.2005 09:24

Ma bucur ca nu sunt singurul care gandeste asa si sper ca stadionul va fi plin. Forza Steaua 8)

Da_rude24.02.2005 12:43

eu cu gashca mea venim!!!adik vro 40-50 de oameni din Vatra Luminoasa or sa fie acolo!!Forza Steaua! hai sa`l lasam pe Gigi sa se faca de kko pe la TV si sa mergem sa incurajam echipa pentru ca are mare nevoie!!sper ca terenul sa ne fie aliat in aceasta seara...!!!!!