FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Ceahlaul

«123»
bella09.05.2007 16:50

La Multi Ani Dica :x:X:X:X TE IUBIM si te ashteptam fular-campionii

iulia_hd09.05.2007 17:29

"La multi ani AS-ULE!"

Te asteptam in seara asta pe teren..... steagsimplu

zloty09.05.2007 17:49

Gigel Coman titular si Elton rezerva , pai mias **** n mata de zdreanta ce esti gunoi uman ,stiiti foarte bine de cine vb e el marioneta de Oli

Nemessis09.05.2007 17:50

fmmmm Gigel Coman titular OMG

strezahuzum09.05.2007 17:52

Spre bucuria tuturor suporterilor stelisti, marele antrenor Cosmin Turcaloiu a decis sa-i titularizeze pe super-mega-giga-vedetele Gigeeeelll Coooomaaan si Florrriiiiiiiin Loooovinnn !!

Multumim Oli !! Multumim ca ai lasat pe tusa petardele alea de Elton si Ochirosii !

badboy409.05.2007 18:00
Tare mi-as dori sa umplem diseara stadionul si sa trecem peste CFR. steagcruce2

Sa umplem stadionul... cel mai mare oligofren din Romania sa fie multumit cu ce a facut ieri. Duceti`va, incurajati... sunteti multumiti de ce joaca Steaua... acum sustinuti cu aplauze trebuie... daca v-ati si rugat sa bata Dinamo atunci sunteti stelisti adevarati, analfabetu` numarul unu de la Steaua mai are de cumparat decat 3 meciuri si ajungem in calificarile pentru Liga... si pot pune pariu ca anul` asta nu ne calificam ca nushtiu cat ne tine norocul ( anul trecut am eliminat Standard cu 4-3 si din UEFA a fost eliminata in primul tur cu 6-0 de o echipa necunoscuta- ar trebui sa ne madrim ca i-am eliminat). Bravo Oli- Cu Oli pana la moarte... numai sa nu`l prind ca dau cu masina peste el

zloty09.05.2007 18:02

Gigel vad casi face numarul :((

BiB09.05.2007 18:13

Gigel Coman e de Steaua? ce cauta ametitul asta in teren?rusine Oli!de ce someaza Elton?...

zloty09.05.2007 18:34

ce prosti comentatori stadionu scanda Elton si ei ziceau ca striga vrem gol :))

danielcristian09.05.2007 18:45
AM bagat la pariuri bani frumosi ca se inscriu 2 goluri pana la pauza!!!Hai Badea dai 3 pana la pauza !!!! BATE Steaua CU 3-0 steagcruce2

Rau ai facut!Asteapta si tu sa plece Oli si sa vina un antrenor adevarat,inainte sa te hazardezi...

steagcruce2

predatorpulse709.05.2007 18:50

Gata,desi este doar pauza,eu unul nu mai pot sa ma calmez. Imi cer scuze de acum pentru limbaj.Olaroiule du-te n ******* matii bou'dracului. Cum naiba joci ma tampitule iarasi cu Lovin si Gigel Coman,noroc cu Goian parca la faza acea ca acum eram condusi. Ce ai ma varzo cu Elton sau cu Ochirosii,de ce nu-i bagi in teren? De ce la aceasta echipa a ajuns interzisa pasa pe jos si de ce pasa inapoi este la mare cautare? Ai reusit sa-l faci defensiv si pe Cristocea,panarama ce esti,noroc ca jucatorii se mai dezmortesc din cand in cand si mai scot o faza,ca SISTEM DE JOC nu exista. Jucatorii se calca in picioare pentru ca trebuie sa se sustina reciproc ca sa repare greselile tacticii tale in loc sa-si vada de treaba in partea lor de teren. Ce faci cu ei la antrenamente ca ambii atacanti ai nostri au viteza de executie a unui melc. Jucatorii Stelei joaca de parca acum joaca prima oara impreuna.Dupa ce ca nu ai onoare,ne-ai bagat in pamant,ba nu,sub pamant cu rahatul tau de conceptie asupra fotbalului,panaramo. Ce ai cu Elton,sau asculti ordinele baciului care mai nou este dinamuist. Auziti aici explicatie,citez "momentan Elton nu s-a integrat in sistemul de joc al Stelei". Pai cred si eu,cum sa te integrezi in nimic. Cred ca ce-l enerveaza pe el si pe cioban este ca pustiu Elton face spectacol,da pase pe jos si restul jucatorilor prostiti de tactica si antrenamentele lui Olaroiu nu se prind si apoi da prost la impresie. Doar Dica mai ne poate scoate din rahatul in care suntem acum. Exact cum Dica i-a adus "marile rezultate ale lui Oli",asa el ne poate duce in CL. Sunt stelist de la 10 ani,am trecut prin vremuri f bune,vremuri negre(vezi Piturca),dar macar pe vremea lui Piturca mai vedeam fotbal in anumite meciuri,Olaroiu este de nspe ori mai slab ca piti.

Adevarata faza cu spectatorii,toti strigau "Elton" si comentatorii spunea ca striga "vrem gol".Pana acum n-am auzit nimic la adresa ciobanului,sau cel putin nimic spectaculos.Ce sa mai zici,ne chinuim sa batem locul 13,sau 14, in Ghencea cu sustinerea publicului. Mai trebuie comentat?

Jiji SI Oli,MIZERII CE SUNTETI PLECATI DIN Ghencea,nu mai stricati cea mai frumoasa echipa romaneasca.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

el_g09.05.2007 19:36

DOOAAMNE CA PROST E Nicolita fularsteaua2

predatorpulse709.05.2007 20:09

S-a terminat meciul. Meci marca Oli pana in min 60,exasperant de slab orice s-ar zice. Cu intrarea lui Elton si Dica a revenit Steaua pe care o stim. Oli ramane un antrenor penal de slab,jocul nu merge si nu-l bage pe Elton.A trebuit sa strige tot stadionul ca sa intre pustiul.Golurile au venit pe executii individuale,din orgoliul veteranului nostru Petre Marin si inspiratia unui Victoras Iacob,care in rest a fost slab.

Are un jucator ca Elton pe banca si joaca cu toti parlitii. De ce nu joaca Saban,de ce? pentru ca a fost ridiculizat de robinho? Jucatori ca Banel,Lovin,Coman ar fi fost buni sa care bagajele Stelei 86.Ultima jumatate de ora a fost fotbalul pe care il vrem in Ghencea.

Dar sa vb despre Jiji si galerie. Va rog,lideri ai galeriilor,stelist,nu mai faceti strigatul ala penibil al javrelor,chiar daca il ironizati. Becali a primit astazi in Ghencea ce a meritat,s-a umilit la javre iar spectatorii l-au rasplatit cu merita.Umbli cu javre si risti sa mirosi a potaie,cioban nesimitit ce esti. Sunt un om civilizat,urasc injuraturile la stadion,dar penibilul asta merita tot ce ii se intampla. Si acum la tvsport,ii face pe toti de pe stadion derbedei. Boule te-am injurat eu de la servici,panarama ce esti,ne umilesti,tarasti numele nostru in noroi. Plus ca astia o sa ne retrogradeze,ai zis asa "am platit 2 mil euro ca Steaua sa ajunga pe 2",ce dracu sa intelegi din asta,decat jocuri de culise. Te-au injurat ieri seara toti stelistii din tara.

Eu din aceasta partida o sa retin,jocul din ultima jumatate de ora a Stelei,ziua de nastere a lui Dica si revenirea lui pe gazon.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«123»