FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cred în mod serios în calificare.

Virgil23.02.2005 12:44

Nimeni nu ma poate convinge ca Steaua este dinainte învinsa si eliminata.

Ca si Andrei Cristea,care si-a închis telefonul si si-a impus sa nu se mai uite la televizor,sa nu mai citeasca ziarele si sa nu asculte radio-ul în rastimpul pâna la începerea partidei cu Valencia,asa cred ca au procedat toti jucatorii nostri.

Steaua are sanse reale,pentru ca a demonstrat ca poate fi peste Valencia daca îsi propune sa joace asa cum a facut-o în a doua repriza a meciului tur.Cu una sau doua exceptii,lotul este valid.

Motivatiile sunt suficient de mari.Câte un miliard de om pentru calificare,plus catapultarea în rândul echipelor de top.Acest din urma lucru,ar face jucatorii nostri mai cunoscuti pe plan european si mai doriti probabil de cluburi puternice.

Pe de alta parte Valencia are numerosi accidentati si suspendati.Pentru Ranieri,un antrenor aflat oricum pe faras,acest meci nu mai poate sa conteze prea mult.La meciul de mâine Valencia nu a fost însotita de suporteri.Lipsa posibilitatilor materiale?Certamente NU ! Indiferenta fata de echipa pentru rezultatele din ultima vreme ? Cu siguranta !

Pronostichez victoria Stelei cu 2 - 0si calificarea în prelungiri sau la penalty-uri !

FORZA Steaua ![/color]

Sper ca Dumnezeu sa-si întoarca fata spre noi.Sper ca joi seara Dumnezeu sa fie cu noi.Pentru ca ar fi momentul ca dupa atâta enervare si zbucium,sa ne descretim fruntile si sa ne bucuram.FORZA Steaua !

SteauaCCA23.02.2005 14:24

Sper ca tot scandalul din saptamina asta sa

nu afecteze moralul baietzilor.

Si eu cred ca daca marcam repede putem

sa obtinem o calificare.

TOTUL DEPINDE DE MORALUL BAIETILOR! AICI

SE VA CISTIGA SAU PIERDE PARTIDA!

Sper sa fie bine .... :)

George Stan23.02.2005 14:27

Dupa o asemenea saptamana nu poate veni decat ceva bun. In mod normal Steaua trebuie sa joace prost si sa piarda mai rau decat in Spania. Si cum intotdeauna iese pe dos...

Eu sper doar sa castigam. Chiar si cu 5-4.