FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Doamne Pana Cand........

razvan_sacu07.05.2007 19:39

Azi e luni , acum 7 zile tot luni era .......si asa gandul meu zboara inapoi catre seara magica a meciului cu Standard care ne-a dus in grupe . Gandul ramane acolo pentru cateva secunde insotit de un zambet si apoi acesta zboara in ziua de azi si un val de amaraciune imi cucereste sufletul .

Ma gandesc Doamne pana cand acest "razboinic , principe urs , balaur , crocodil , lipitoare , musca tete si restul almanahului zoologic" , murdareste numele Stelei cu balsamul mioritic al branzei traditionale.

Stau si ma gandesc la perioada buna , si imi amintesc cum ziceam ..."o fii cioban patronu ,dar noi sunt peste tot superiori ...." , apoi incepusem sa imi fac griji de viitorul echipei si ma consolam ... "cioban mare , mare cioban ....macar idiotu a facut gazonul si o amarata de tabela ..." si cum timpul trece mi se face o greata enorma , mai sa vomit cand ii vad chipul pe sticla , cum abereaza si arunca cuvinte de parca am fii hipnotizati si fara dar si poate totul va fii cum zice el .

IMPREUNA HAI SA RECAPITULAM SA VEDEM CE MIZERIE DE CONDUCATOR AVEM :

1. Principele a crezut ca prezenta la echipa a lui Neaga si Hamu fac rau electoratului si au plecat

2. Cand echipa mergea bine alaturi de Zenga .......mintea lui straluceste din nou si Zenga este dat afara.

3. Echipa are succes , merge bine si el se lipeste de numele Stelei si creste in audienta la "pomanagi".

4 Cu cat ciobanu crestea in procente cu atat mai mult (fara voia noastra) Steaua=Becalism=incultura=transhumanta=etc.

5. Purtand costumul cumparat din Germania de la second-hand , alerga prin restaurante si pe strazi dupa jucatorii Bistritei sa le dea bani ........... cat creier.

6. Il pune pe finu capitan pe viata si nimeni nu are voie sa se baseasca in vestiar fara acordul lui Radoi

7. talentul inascut Banel greseste (normal la orice jucator)si este pus capitan de echipa .......la alt echipa in Vest era trimis la echipa de juniori in devenire .

8 . Face bani il vinde pe Oga si ia din Cl si UEFA si cocostarcu isi cumpara palat , in loc sa faca un lot numeros macar daca valoros nu isi permitea .

9. La toate televiziunile el e primu , nu m-ar deranja daca prezentatorii emisiunilor ar zice >>>liderul PNG Jiji , dar toti moderatorii .......Patronul Stelei Jiji ...................si de aici dusmanii din zbor si de sub pod ne baga in aceiasi oala cu ciobanul.

10. Ma enerveaza teribil vorba ......"10.000 de dolaaaaaaaaari" , cu vorba asta am ajuns sa fim catalogati drept blatisti .

11.iese si se roaga de Dan Petrescu de Laca si de multi altii sa o lase mai moale cand ar trebui zis astfel ......."Domnule Becali ce parere aveti despre meciul de la Urziceni , va este teama ?"............"Ce este aia teama?...Steaua sa se teama de cine de Urziceni?...fiti serioasa doamna ,, echipa pe care o conduc se numeste Steaua si asta spune totul . O sa fie si 3.000 de baieti de la Bucuresti care vor canta ca la fiecare meci si sa nu fiu modest zic un 4-0"

Da de unde iese si declara :......"tu de la ce ziar esti fah hahalero'? nu stii ca dau eu 10 .0000 de dolari si bursucu joaca moale si eu dovedesc daca nu joaca moale ca il cumpar pe Stancu si pe aia de la Cluj si otelu si tuborg are o noua eticheta (a incercat sa vorbeasca civilizat)".

Spune clar ca nu are nevoie de suporteri , ca mai bine sa stea acasa . Ei bine creier pane ce esti sa vedem de unde o sa iti vina voturile , ca orice stelist cu capul pe umeri nu te va vota, si vei avea voturi doar din ferentari , si de la vadu rosca .

Sa dea Dumnezeu domnule Jiji sa ai atatea voturi cati atacanti are Steaua in repriza a 2-a cand conduce cu 1 zero , iar atunci cand va fii votul pentru suspendare sa ai voturi cati fundasi are Steaua in minutul 50 .

Pana la urma noi mai batem un cui la cosciug la fiecare meci al Stelei pe cand Principele se da cu ATV-ul prin palat si suporterul de rand se razbuna in continuare pe televizor, telecomanda , vase si vaze din ceramica si multe altele.......

Am fost si vom ramane superiori

korynna07.05.2007 20:10

sincer,Gigi nu merita atata spatiu si nici macar efortul de a scrie ceva despre el.trebuie sa ne reorientam,sa nu mai luam in seama tot ce face acest om psihopat,sa ne vedem de ale noastre,sa sustinem echipa,dar mai ales sa il indepartam de tot ce inseamna Steaua si poate o sa scapam de el.

Xardas_HD08.05.2007 10:53

Cand echipa mergea bine alaturi de Zenga .......mintea lui straluceste din nou si Zenga este dat afara.

de acord cu totul mai putin cu fraza asta. cand castigam cu 1-0 deja nu mai imi placea jocul Stelei. mergea bine? ai uitat cu ce emotii am castigat titlul anul ala? noroc cu Titi ca o stiut sa se mentina in ultimel etape. nu-mi place de Becali dar decat ceva gen Copos.....