Care este pana la urma interesul nostru major acum sa-l injuram pe GB sau Steaua sa treaca de VALENCIA
Care este pana la urma interesul nostru major acum sa-l injuram pe GB sau Steaua sa treaca de VALENCIA
hmmm ... greu de spus, pt ca amandoua sun cam la fel de importante ... DAR parca cu un + pentru ca Steaua sa se califice ... ! deci cel mai sigur vedem pe stadion ... daca va fi protest sau nu ... ! nu ?
eu zic sa protestam viitorul echipei noastre este mult mai important decat o victorie cu Valencia sau 22-ul :cry: cred ca o sa iasa un scandal imens maine la meci .. bodyguarzi jandarmi suporteri vanduti
(( ... ar fi culmea sa ne apare jandarmii de bodyguarzii stapanului
[/img]
Nu sunt un sustinator al lui Jiji dar daca tot vrei protest si plecarea lui El Ciobandante propune si o solutie.Asa de distrus suntem toti buni. Nu asta zicem de 3 ani ca e mai important viitorul echipei decat prezentul? Dar oare cand va veni viitorul?
Cel mai bine ar fi sa sustinem echipa si la finalul meciului sa protestam.
Important e sa castigam si daca va fi asa sa dedicam aceasta mare performanta celebrului fotbalist roman si fost jucator intr-o alta echipa de aur a Stelei si a Nationalei noastre, antrenor al unei de echipe de copii micii dar "mari" prin performante, regretatutlui Gigi Tataru, din nefericire pentru toti care intr-adevar iubesc echipa Steaua, ne-a parasit si s-a dus in "lumea celor drepti". Nu credeti ca merita ? Cine este astazi patronul Stelei conteaza mai mult sau mai putin. Conteaza gloria fotbalului romanesc si noi trebuie sa fim mereu sustinatorii ei. Maine poate fi un alt Ciobanul, mai rau sau mai bun, mai constient sau mai putin constient. Nu trebuie nici sa-i facem statuie si nici sa-i aruncam mocirla in ochi. Totul e sa mergem inainte, in rest timpul rezolva totul; este cel mai bun medicament.
FORZA Steaua !!![/img]
le putem face pe amandoua,adik putem si sa protestam dar sa ii si incurajam pt ca totusi echipa are nevoie de sustinerea noastra!si in plus trebuie sa le aratam spaniolilor ca atmosfera ca-n Ghencea nu mai exista nicaieri!oricum cred ca Dorinel Munteanu are drepate cand zice ca in echipa exista si jucatori de moral,care dak sunt huiduiti cedeaza psihic si deci se duce pe rapa si ultima noastra sansa de a merge mai departe in Cupa UEFA!asa ca FORZA Steaua!!!!!!!!dar sa nu uitam sa si protestam pt ca ce s-a intamplat cu Neaga sa nu se mai repete si cu alti jucatori!
sustzinem echipa si protestam impotriva lu` nea` Gigi ![]()
pana la urma sa mai scandat ceva?
.. ca la TV nu sa auzit nimic... ![]()
La TV nu s-a mai auzit nici o scandare impotriva lui Gigi ? Oricum a fost mai bine ca nu am scandat .