FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

for George Stan :D

Neaga8823.02.2005 08:13

George mai tzii minte, acum vreun 1 aprox. cand ai zis ca vrei sa faci o rubrica cu cantecele galeriei ... mai ai de gand s-o faci ? Ai putea s-o faci mai ales ca tu ai camera video ... si ai putea sa inregistrezi la meciurile Stelei, cantecele si acasa sa le pui la sectiunea "Cantece" de exemplu .. si sa pui filmuletzul, si sub el sa pui si versurile respective ... ! ce zici ? :) e o idee bunishoara :) ?

greco23.02.2005 11:21

Din start sa stii ca daca se va face asa ceva nu va aparea nimic care sa contina versuri jignitoare, rasiste sau tampite.

Deci "am avut si vom avea...", "cu degetul din mijloc ridicat..." sau "Dinamo si Rapid ne suge..." sunt excluse din start.

Neaga8823.02.2005 17:35
Din start sa stii ca daca se va face asa ceva nu va aparea nimic care sa contina versuri jignitoare, rasiste sau tampite.

Deci "am avut si vom avea...", "cu degetul din mijloc ridicat..." sau "Dinamo si Rapid ne suge..." sunt excluse din start.

Intzeleg ... pey si nu se poate zice : Am avut si vom vea mereu, boala pe tzigani, ne p***m pe ei la infinit ... m**e lu' Rapid ! ? nu se poate asa ? si la fiecare cantec sa se pune stelutze sau alt mod de cenzura ?

George Stan23.02.2005 21:00

Nu.

ce mi-e p**a ce mi-e ...

Neaga8823.02.2005 21:09

mda .. :( adica nu se va face, nu ?

Alecsxus23.02.2005 21:27

Nu cred ca se va face...si oarecum e aiurea sa se faca asa ceva...daca vrei neaparat sa faci asta...faci filmuletze cu coregrafii...nu neaprat cu cantece(scuze cacofonia)...eventual se poate face la meciuri atunci cand o sa cante 20.000 de oameni altfel e cam greu...nu se va auzii bine...deci daca gasesti solutii spune-ne dar nu cred...

reddog26.02.2005 13:26

Corecta gandire, Greco. Apreciez asta.

Xander26.02.2005 14:02

Mai.. pe toate site-urile fanilor echipelor mari exista versuri cantecelor + audio + (eventual) video ... Cantecele sunt cenzura cu *@ .. sau chiar deloc..

George, daca ai camera video si ai cum sa faci filmulete si ai loc pe server sa le pui, ar fi o IDEE SUPERRRRRRRRR !!!

p.s.: daca nu ai loc pe server, te rog macar sa faci niste filmulete si sa mi le trimiti si mie (pot fi si filme mai lungi.. numai sa ai conexiune la net buna ca sa mi le poti trimite), merci.

dbd27.02.2005 05:53

Ar fi super ideea chiar asta va rugasem si eu domnule George...si nu este nevoie sa bagati neaparat melodiile ic care se folosesc :D injuraturi...si daca e sa le bagati ce draq ca nu suntem copii ! :evil:

Ar fi super daca ar fi melodiile audio nu versurile !