FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - STEAUA

«123»
mafy_4ev3r05.05.2007 11:39
fularsteaua2fular-campionii eu cred ca o sa catigam ...Doamne ajuta !!! steagcruce2 forzateaua steagcruce2
Marius_CLM05.05.2007 11:56
[/center]
ce echipa ar fi sezonul viitor :

Cernea

Nicolita-Goian-Ghionea-nesu

Radoi--ov Petre

Croitoru-Dica-Elton

Thereau(Badea)

sincere cred ca am nimici totul cu aceasta asezare ,voi nu?

Iata ce cred eu ca ar trebui sa pastreze Steaua in Lot:

Cernea

P.Marin - Goian - Ghionea - Nesu

Croitoru/Nicolita) - Radoi/Ov.Petre/Paraschiv - Ochirosii/Bostina

Dica/Cristocea/Elton

Thereau/Badea/Neaga

*mentionez, e o parere proprie;

AndyQ05.05.2007 11:59
Iata ce cred eu ca ar trebui sa pastreze Steaua in Lot:

Cernea

P.Marin - Goian - Ghionea - Nesu

Croitoru/Nicolita) - Radoi/Ov.Petre/Paraschiv - Ochirosii/Bostina

Dica/Cristocea/Elton

Thereau/Badea/Neaga

*mentionez, e o parere proprie;

Neaga e trecut ca "probabil", nu?

haiduk405.05.2007 12:01

STELISTI! cine transmite meciu pe internet fiindca ma uit pe; http://www.rojadirecta.com/ si nu vad decat meciul spurcatilor si cateilor!

Ma jiuta cineva? Va rog frumos!

FORZA Steaua! MEREU SUPERIORI!

dica 10005.05.2007 12:15

Aceasta este echipa de start(asa zice gsp):Cernea - P.Marin,Goian,Baciu,Nesu - Nicolita,Lovin,Croitoru, Cristocea - Badea,Iacob

Rezerve:Lungu,Gigel Coman,Elton,Bostina,Ochirosii,Paraschiv,Ov.Petre.

Avand in vedere ca Radoi,Ghionea,Dica sunt accidentati,iar Paraschiv este rezerva,intrebarea este cine va fi capitanul echipei?Eu zic ca ar trebui sa fie Petre Marin,pentru. ca acest jucator pune mult suflet in ceea ce face pentru. Steaua.Sper sa nu fie Lovin sau Banel capitan,pentru. ca nu merita(poate Banel ar merita,dar mai bine P.Marin).

w3bmaster05.05.2007 13:29

Batem

Forza Steaua

alexynho05.05.2007 13:35
Aceasta este echipa de start(asa zice gsp):Cernea - P.Marin,Goian,Baciu,Nesu - Nicolita,Lovin,Croitoru, Cristocea - Badea,Iacob

Rezerve:Lungu,Gigel Coman,Elton,Bostina,Ochirosii,Paraschiv,Ov.Petre.

Avand in vedere ca Radoi,Ghionea,Dica sunt accidentati,iar Paraschiv este rezerva,intrebarea este cine va fi capitanul echipei?Eu zic ca ar trebui sa fie Petre Marin,pentru. ca acest jucator pune mult suflet in ceea ce face pentru. Steaua.Sper sa nu fie Lovin sau Banel capitan,pentru. ca nu merita(poate Banel ar merita,dar mai bine P.Marin).

Nu e sigur ca va fi Para rezerva :) ... dar dak va fi , .... intr-adevar P.Marin ar fi cel mai indicat .... da' sa stii ca Nesu are o vechime in lot , si ar putea fi chiar el .

alexynho05.05.2007 13:40

Eu cred ca cel mai bun prim 11 pentru sezonul viitor ar fi :

========== Lungu ============

===== Goian ======= Ghionea ====

== P. Marin ============= Nesu ==

========== Radoi ============

=== Elton =========== Ochirosii ===

========== Croitoru ===========

====== Dica ===== Badea/Thereau ==

AndyQ05.05.2007 13:59

Off topic:

Zici Arbitrajul din Romania si... tragi apa ca nu cumva sa, scuzati expresia, putä.

Tocmai ma uitam la Rapid - CFR si imi vine sa sparg TV-ul cand imi dau seama cat de mult a fost furata Steaua in acest campionat.

Dau doar un exemplu, restul sunt de prisos: Thereau a fost eliminat de 2 ori pentru ceva ce doar arbitrii au vazut. LA meciul CFR - Rapid, Tony a fost serios impins de Perja, gest vizibil din avion, far arbitrul de centru, dupa consultarea minutioasa cu unu dintre tusieri a acordat DOAR cartonas galben pentru Perja.

Se poate asa ceva? va intreb pe voi pentru ca nici nu mai stiu cui sa pun intrebarea. Se poate ca Thereau sa-si ia doua rosii, atacul Stelei sa fie privat de serviciile acestuia pentru meciuri importante, pentru doua faulturi inexistente, vazute doar de adevaratii actori ai filmului "BLATUL din A", arbitrii?

Daca stau si strang toate meciurile pe care le-am pierdut pe seama arbitrilor, in momentul asta eram pe locul 1 si Dinamo era in criza de personalitate, alaturi de Rapid.

Incep sa cred ca nu e deloc bine sa te numesti Steaua si sa vrei sa joci fotbal. Sunt unele fenomele in Romania care nu-ti permit nici in ruptul capului sa faci ceea ce stii mai bine: sa joci fotbal de la egal la egal si sa castigi datorita experientei, daruirii, valorii si nu in ultimul rand pentru suporterii care meci de meci bat tara in lung si in lat, pentru ce? Pe langa problemele domestice mai trebuie sa induram si arbitrajul? Pana cand?

yo,21nelutzu05.05.2007 14:15

oare este adevarat ce scrie pe stelisti.ro? cum ca l'ar dorii Dinamo Kiev pe Oli. ar fi super pentrunoi si bine pentru Oli.

steagcruce2 forta Steaua!

boolq05.05.2007 14:56

cum de Goian nu mai esti suspendat?

Roger05.05.2007 14:56

CRF Cluj - Rapid 3-2

S-ar putea sa fie bine totusi, i-au scos din cursa pe Rapid. Cu conditia sa piarda in Stefan Cel Mare.

MALDINI_STEAUA05.05.2007 15:07

Parca Goian erea suspendat ... ? :shock:

White_R05.05.2007 15:13

un nou meci din ciclul "sunt penibil joc la Steaua" ...

MALDINI_STEAUA05.05.2007 15:18
un nou meci din ciclul "sunt penibil joc la Steaua" ...

Ti-e rau?nu au trecut 10 min si deja tu tragi concluzii..fa-te tu antrenor sau jucator,sau ce vrei tu

White_R05.05.2007 15:22
Ti-e rau?nu au trecut 10 min si deja tu tragi concluzii..fa-te tu antrenor sau jucator,sau ce vrei tu

Uite o sa treaca minutele si o sa vezi ...cine a dat cu spitu in minge in viata lui isi da seama de la inceput cum joaca o echipa ...

MALDINI_STEAUA05.05.2007 15:25

Goooooooooooooooolllllllll Steaua !!!!!! CRISOTCEAAAAAAa

MALDINI_STEAUA05.05.2007 15:27
Uite o sa treaca minutele si o sa vezi ...cine a dat cu spitu in minge in viata lui isi da seama de la inceput cum joaca o echipa ...

Stai tu linistit ca eu am jucat fotbal 6 ani...

White_R05.05.2007 15:35
Stai tu linistit ca eu am jucat fotbal 6 ani...

SI EU AM INCERCAT DE 10 ANI SA ZBOR SI NU REUSESC ... DACA BATE 3-0 Steaua NU II MAI FAC PENIBILI PE JUCATORI . DE CE 3-0 ? pentru CA ORICE ALTA ECHIPA DIN Champions League ADUCI LE DA MINIM 3 LA Urziceni CHIAR SI BETI .

MALDINI_STEAUA05.05.2007 15:39

GOooooooooooooolllllll Steaua !!!!!!!!!!!! VALIIIIIIII Badea !!!

Dar nu a fost absolut nimic la Cristocea :)))))) :D

«123»