FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Practici neortodoxe pe final de campionat

fcsteaua.ro04.05.2007 05:28

Mai sunt cinci etape de jucat din acest campionat. Titlul e aproape adjudecat, batalia însa continua pentru locul 2. Acel loc 2 care în acest sezon ofera un premiu special. Participarea în preliminariile Ligii Campionilor. Asa cum bine stim cu totii.

Lupta e stransa. CFR, Steaua si Rapid lupta cot la cot pentru dreptul de a-si încerca sansa de a participa în competitia de elita a Europei.

Mai mult decât dorinta de a fi partenere de joc marilor echipe din Europa, este dorinta conducatorilor acestor echipe de a obtine milioanele de euro care vor veni în urma participarii în Champions League. Toate bune si frumoase, orice om normal de pe pamântul acesta îsi doreste sa câstige bani. Problema nu e asta. Problema o reprezinta modul jalnic în care conducatorii acestor 3 cluburi încearca sa-si vada visul cu ochii.

Practica motivarii echipelor care joaca împotriva celor 3 candidate la locul doi e deja foarte cunoscuta. Contacteaza Muresan, sa zicem, un conducator al FC Arges si propune o suma importanta pentru 3 dintre jucatorii pitesteni, pentru a trânti meciul.

Sau arunca Becali cu praf în ochii presei înaintea unui meci cu Otelul, din care rezulta dorinta lui speciala de a cumpara imediat câtiva jucatori importanti ai acelei echipe. Urmarea ? Steaua defileaza în acel joc si câstiga fara emotii cu 3-0, fara ca galatenii sa joace cu rautate.

Copos denunta ori de oricâte ori are posibilitatea,apucaturile lui Becali, cel care încearca sa cumpere la orice pret meciurile grele care vin pentru Steaua. Dar el însusi procedeaza identic. E drept ca el nu face totul la vedere ca Becali, dar suspiciunile de blat planeaza si asupra lui.

Ne e dat pentru a treia oara în ultimii 3 ani sa traim astfel de evenimente. Nu exista rusine fata de iubitorii fotbalului, teama de procuratura,respect fata de lege. Vor cu orice chip sa obtina un drept, nesinchisindu-se de faptul ca lumea celor care iubesc fotbalul asista la mizeria care însoteste aceasta lupta. Daca Federatia si Liga sunt oarbe când vine vorba de Paszkani, Becali, Copos, etc, cineva ar trebui sa se autosesizeze si sa faca pentru multi ani curatenie în fotbalul românesc.

Vrem o lupta sportiva curata,corecta, pentru obtinerea performantei. E momentul sa ne despartim de practicile ilegale ale unor oameni fara scrupule. Sunt convins ca o institutie anume s-a implicat deja în actiunea de demascare si de pedepsire a blaturilor. De eradicare a lor. In momentul în care toate informatiile vor fi puse cap la cap si ilegalitatile vor putea fi probate, în fotbalul românesc va izbucni un imens scandal. Urmarile, în mod cert, vor fi dezastruoase pentru cei are au sfidat regulamentele, bunul simt elementar, legile.

Faptul ca nu am inclus Dinamo printre exemplele date mai sus, se datoreaza faptului ca Borcea & co nu se afla în prim planul acestei dispute. Altfel exista si în ceea ce îi priveste suficiente suspiciuni.

Virgil

fsoica04.05.2007 06:14

subscriu.

prefer sa vad Steaua un an in B,

daca se dovedeste ca Gigi a facut mizerii,

decat sa fiu obligat sa asist an de an la

acelasi spectacol grotesc...

grizzly04.05.2007 07:39

din pacatde, urmari nu vor fi nici daca vor exista probe olografe. societatea romaneasca este pur si simplu invaluita in haina coruptiei. mancatoria la nivel inalt nu are limite si se extinde continuu. paradoxal, evolutia europeana de excelenta a Stelei din ultimii ani a readus blaturile in fotbal. asta pentru ca odata cu locurile de cl a reaparut mirajul banilor. asta a readus in prim plan oamenii care ar face orice pentru un loc in fata si un ban in plus. Borcea, Copos, Becali, Iancu si restul nu sunt decat niste pradatori vorace veniti sa stoarca ce se poate din buzunarul si sufletul suporterilor.

Roger04.05.2007 08:54

Cu riscul de a fi umplut de "respect", spun si eu ca daca 1 an in B ar fi pretul de platit pentru a scapa de Becali, as fi de acord.

SebaSS04.05.2007 10:47

mai sunt doar 5 etape, nu 6!

axl2304.05.2007 13:17

Gigi demonstreaza inca o data ca nu e decat un copil/tiran/parsiv/meschin care isi urmareste scopul cu orice pret. fie el acela si onoarea.

Skippy04.05.2007 14:00

vad pe site-ul asta numai critici la adresa Stelei.....tineti dreaq cu alta echipa .....nu va baga nimeni mana in gat sa tineti cu Steaua......toti sunteti mari fotbalisti si afaceristi este???? [...]

SSK04.05.2007 14:22

Povesteste-ne tu, desteptule...

potra04.05.2007 15:03
vad pe site-ul asta numai critici la adresa Stelei.....tineti dreaq cu alta echipa .....nu va baga nimeni mana in gat sa tineti cu Steaua......toti sunteti mari fotbalisti si afaceristi este???? [...]

nu tinem cu alta echipa!!! ideea este ca nimanui nu-i convine ce se intampla la Steaua in acest moment si toata lumea este nemultumita de faptul ca la Steaua scopul principal nu mai sunt gloria si renumele ci banii, acestia fiind storsi prin orice modalitate fara nici cea mai mica rusine...asta este adevarata Steaua in viziunea ta? io nu cred si nu cred ca parerea mea este singulara

ssinpadureacualune04.05.2007 15:29

Nu se va intampla nimik deoarece toti si repet TOTI conducatorii(de cluburi,de federatii,de ligi)au facut manevre,blaturi,misculatii bla bla.Pai cum sa se intample ceva cand mitica ii da lui Gigi ideea ca sa-i dezorienteze paia de la Cluj;sau insusi mitica il invata pe Gigi(mai pe vremea lu piti)tot ce tb sa faca ca sa reuseasca in fotbal;sau insusi Mircea Sandu recunoaste ca a depins de Gigi la castigarea alegerilor si pentru asta inca mai plateste.

Spuneti voi cum sa se intample ceva in aceasta tara,cine sa se sesizeze,cine sa acuze(si sa nu spuneti presa...cei mai corupti dintre corupti),cine sa dovedeasca,si mai ales,CUI sa dovedeasca,cand toti sunt corupti si profita unul de altul,sau se ajuta unul pe celalalt.

Fiecare pentru el si toti impreuna pentru ca in fotbal e ca in jungla.Nu mai conteaza nimik,totul e degeaba.Toate articolele...degeaba...pentru ca sunt citite de oameni care in majoritate au aceleasi pareri,iar ceilalti nu le inteleg si continuua sa ridice in slavi tarani analfabeti si broscoi raiosi cu caracter infect.

Nu raman decat suporterii adevarati,care mai lupta pentru cauzele lor si pentru onoarea clubului,si acestia acuzati de oameni care nu stiu ce e aia o deplasare,dar se plang ca nu vad toate meciurile acasa ca sa-si scoata banii pe abonament.Lupta pentru ca acest club sa nu fie una cu Becali sau cu MM sau Radoi sau Nicolita.Clubul e al nostru,culorile sunt ale noastre,ei vor pleca insa noi vom ramane si vom fi prezenti mereu intr-o forma sau alta.Nu tb sa renuntam si trebuie mers inainte sa demonstram ca Steaua nu e a coruptului de Becali,Steaua SUNTEM NOI!!!!

alexblaja04.05.2007 20:19

"Sau arunca Becali cu praf în ochii presei înaintea unui meci cu Otelul, din care rezulta dorinta lui speciala de a cumpara imediat câtiva jucatori importanti ai acelei echipe. Urmarea ? Steaua defileaza în acel joc si câstiga fara emotii cu 3-0, fara ca galatenii sa joace cu rautate. " zice Virgil.....

Mai tineti minte meciul cu Realul cand s-a facut El Ciobandante frate de cruce cu Calderon si parca asa ziceau si aia ca o sa ia vreo 3 jucatori de la Steaua....ne-au dat-o cu 4-1, tot 3 goluri diferenta! Pentru ei, noi eram o echipa de provincie! treaba asta se face si la case mai mari, daca unii sunt atat de fraieri incat s-o lase mai moale pentru ca le-a zis Becali ca o sa-i ia la Steaua, asta e problema lor ! Nu ii iau apararea lui Becali, din contra, am sustinut intotdeauna ca este un om care urmareste doar sa obtina imagine pentru eul sau politic de pe urma Stelei, nu sa transforme aceasta echipa intr-una competitiva, AN DE AN, in cupele europene! Nu cred ca vina lui Becali cea mai mare este ca oferteaza jucatori de la alta echipa inaintea meciului direct, cred ca vina lui este ca nu a cumparat jucatori atunci cand a trebuit, adica in iarna! Multi pe aici ziceau atunci ca banii sunt ai lui Becali si ca face ce vrea cu ei, ("fiecare face ce vrea cu miloanele lui", asa suna un raspuns pe care l-am primit la un post de-al meu de atunci pe aceasta tema) sau, cea mai tare faza, "banii din UCL vin in transe si de aceea nu s-au cheltuit acum pe jucatori"! Asta e problema principala la Becali, ca nu are o viziune de manager asupra echipei...daca ar avea o asemenea viziune, ar gandi pe termen lung, ar stii sa vanda produse cu insemnele clubului si numele jucatorilor in toata tara, ar stii ca trebuie sa aduci jucatori care sa faca cocnurenta pe posturi, ar stii ca MARIMEA INVESTITIEI este direct proportionala cu MARIMEA PROFITULUI, asta in cazul unui management bun, evident! Principala vina a lui Becali este ca pe el il intereseaza mai mult politica si ca foloseste si va folosi Steaua, in continuare, pentru ascensiunea sa politica!

"subscriu.

prefer sa vad Steaua un an in B,

daca se dovedeste ca Gigi a facut mizerii,

decat sa fiu obligat sa asist an de an la

acelasi spectacol grotesc..." zice fsoica

Eu cu greu as putea suporta o cadere a echipei in B pentru ce a a facut Jiji, desi as tine cu Steaua in continuare....daca se dovedeste ca Jiji a facut blaturi, sa intre el la puscarie, nu sa retrogradeze echipa....de ce sa sufere milioane de oameni pentru prostiile unuia singur? Lui i se rupe de Steaua, daca sa presupunem s-ar descoperi ca Jiji a facut vreun blat si echipa ar fi retrogradata dupa modelul italian, Jiji ar fi martirul cel retrogradat...prilej cu care ar aparea din nou pe la toate posturile TV vreme indelungata...cred ca pe el nu l-ar deranja atata de tare!

w3bmaster05.05.2007 12:01

Sper ca Steaua sa nu faca blaturi atat imi doresc

Restu sa faca ca deia "ajung in europa" numa in primele tururi