Așa a comentat Gicã Hagi varianta venirii lui la Steaua începînd din vara
Vehiculatã tot mai des în ultima vreme, varianta venirii lui Hagi ca antrenor în Ghencea a apãrut din nou în prim-plan, dupã ce Mihai Stoica a demisionat din funcția de manager general. Invitat miercuri searã în studioul Ligii Campionilor, de la Pro TV, Hagi a comentat o posibilã revenire a sa la Steaua.
"Au fost doar speculații. E adevãrat cã m-am întîlnit cu Gigi Becali, dar nu a existat nici o ofertã din partea lui ca sã preiau Steaua acum", a declarat Hagi.
Totuși, Gicã a ținut sã adauge și sã creeze în continuare suspans în privința instalãrii sale în funcția de "principal" al Stelei.
"Rãspunsul final este la Gigi, el e patron, el știe ce face", a spus Hagi, care a continuat și mai enigmatic: "Nu este frumos și corect sã vorbești în acest moment despre o venire a mea la Steaua".
Hagi are în continuare un mare susținãtor în Ghencea, în persoana lui Teia Sponte, unul dintre oamenii cei mai apropiați lui Gigi Becali. El i-a propus în mod oficial patronului sã instaleze cuplul Hagi - Popescu, idee consideratã la acea vreme de Becali ca fiind "idealã, dar imoralã".
12 luni au trecut de cînd Hagi și-a dat demisia de la Poli Timișoara, ultimul club la care a lucrat ca antrenor și de unde a plecat pe 21 mai 2006
17 luni au trecut de cînd Olãroiu a fost instalat ca antrenor în Ghencea, el urmîndu-i pe bancã lui Oleg Protasov pe 16 decembrie 2005
L-a înțepat din nou pe Olãroiu
Hagi nu s-a dat la o parte sã trimitã sãgeți cãtre actualul antrenor al Stelei, Olãroiu, care spusese despre el ca antrenor, fãrã sã-i pronunțe numele, cã "unii n-au realizat nimic în viațã și vin acum și vorbesc".
"Sînt iubit de toți românii. De ce? Pentru cã am dat mult pentru ei. Cînd te uiți la Hagi, vezi cã el a muncit și e normal sã fie respectat. Este și invidie din partea unora, dar eu sînt mîndru de ceea ce am fãcut", a declarat Hagi.