FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Falimentul sau Becali ?

Motanu D22.02.2005 23:45

Nu sunt un fan al lui Ciobanul. Recunosc, l-am simpatizat pentru faptul ca a investit la Steaua dar politica sa actuala este cretina si sinucigasa. Gigi ne impinge (si se impinge) spre un dezastru, si e datoria noastra sa incercam sa-l oprim.

Pe de alta parte, au aparut tot mai multe opinii ale fanilor care cer plecarea lui Becali. Becali nu e omul ideal (si motive sunt cu miile numai pe acest forum...), dar daca pleaca Becali, cine va mai investi la Steaua? Ati prefera sa dam faliment, sa pierdem jucatorii si sa jucam in C ? Pentru ca, personal, nu vad nici un Abramovici la orizont, iar d'alde Paunescu si fratele, sau alti miliardari de carton sunt solutii sigure pentru moartea performantei...

Deci ce preferati, falimentul sau domnia haotica a ciobanului? E cinic si dureros pentru noi, suporterii, dar nu vad o alternativa...

Virgil23.02.2005 07:47

Ceva e în neregula în aceasta alegere.Cred ca te-ai grabit si ai formulat gresit.Cine sa vrea falimentul Stelei?

Daca Steaua,prin absurd,nu va mai exista,unul dintre sensurile vietii-pentru unii-ar dispare.Nu,nu cred ca asa trebuie privita problema.Nu trebuie sa fim radicali.Sinucigasi.Mai de graba trebuie sa ne gândim la reconstructia din mers.A imaginii.Pentru ca în ciuda tuturor celorlalte conditii,imaginea schioapata pe zi ce trece la Steaua.

Sa speram ca valurile necontenite de nemultumire,stârnite de inabilitatea becalisciana,vor produce în mintea acestuia,scânteia necesara revizuirii opticii proprii.

Altfel,nimic nu e vesnic.Iar cei ce vor urma,vor trage probabil învataminte din greselile antecesorului.

Neaga8823.02.2005 08:01

Ma vad nevoit sa nu raspun la chestionar ... pentru simplu fapt, ca nu am ce ... deoarece nu mi-l doresc nici pe cioban ... si in nici un caz falimentul ... cum a zis si virgil, daca acest club ar disparea ... o parte din mine ar muri ... si nu numai din mine din totzi stelistii ! Deci sunt mai de acord cu virgil, decat cu motanu ! -=::: Steaua 3 - 0 Valencia !!! :::=