FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Apararea sta in Baciu (Prosport)!

fcsteaua.ro03.05.2007 00:42

CRIZA Pentru partida de sâmbata cu echipa lui Dan Petrescu, Olaroiu are un singur fundas central!

Accidentarile lui Sorin Ghionea si Mirel Radoi, precum si suspendarea lui Goian îi dau mari batai de cap tehnicianului stelist Cosmin Olaroiu înaintea unei partide ce pare a reprezenta ultimul mare hop în încercarea de a prinde locul doi.

De-abia a patra varianta pentru postul de stoper la începutul returului, Eugen Baciu, va trebui sa-si asume în meciul cu Unirea Urziceni rolul de dirijor al apararii, fiind singurul fundas central apt din lotul Stelei.

Lânga acesta, singurele solutii pe care Oli le are la dispozitie sunt mijlocasii defensivi Lovin si Ovidiu Petre, ultimul încercat pe acest post într-un amical cu Juventus Colentina, în care s-a si accidentat.

Aceste probleme apar într-un moment în care echipa si-a regasit echilibrul defensiv, primind doar un gol, de fapt un autogol, în ultimele trei partide.

Apararea Stelei va avea astfel o misiune dificila în fata unui atac, al Urziceniului, care a înscris cu regularitate în ultimele patru meciuri de acasa.

Florin Lovin

Mijlocasul Stelei nu a jucat niciodata pe acest post, iar lipsa de viteza ar putea fi un handicap serios în fata unui atacant destul de rapid cum este Bogdan Stancu. Desi înalt, nu s-a remarcat niciodata prin jocul sau aerian.

Ovidiu Petre

Nu se afla într-o forma fizica foarte buna deoarece nu a mai evoluat un meci întreg de aproape doua luni. A mai fost folosit ca fundas central spre finalul partidei de la Iasi, când Olaroiu i-a reprosat golul egalizator al gazdelor din ultimul minut.

babalak_ful03.05.2007 08:34

Am Incredere In Baciu si cred ca va face un meci Bun haide Baciu aratele ca poti Forta Steaua Baciule tu esti speranta Stelei tu trebuie sa fii la fel ca Mirel Forta Baciu

Za Best03.05.2007 09:53

Ce mai e de zis...apararea sta in Baciu...e trist,trist e tot ca s-a ajuns in situatia asta... :neutral:

DanStan03.05.2007 10:00

Si cand te gandesti ca Saban a jucat fundas central contra Frantei ...

Mde, nu vrem straini nici cand ii avem in lot.

sile-jardel03.05.2007 10:22

Se pare ca va juca Goian?Asa scrie in fanatik,ultima ora.Ar fi extraordinar.CERNEA_________NICOLITA__________GOIAN_________baciu___________MARI

N__________CROITORU______________lovin______________ELTON______________CRISTOCEA

_

_________________BADEA________________IACOB.Eu zic ca asa ar trebui sa arate echipa la Urziceni.Parerea mea.,cu toate ca avem 2 gauri[Lovin,Baciu]

AmuntBoy03.05.2007 10:31

Nu prea am eu incredere in fanatik , este o revista de scandal cu multe minciuni

Pana cand nu apare si in presa centrala sau pe site-ul nostru nu cred nimik

Ar fi super sa joace Goe

moni03.05.2007 16:55

Dorin Goian NU E SUSPENDAT SI JOACA LA Urziceni!

Antrenorul Cosmin Olaroiu nu are atit de multe batai de cap in alcatuirea liniei defensive precum s-ar crede dupa accidentarea lui Radoi si suspendarea lui Goian. Motivul? Dorin Goian nu este suspendat, asa cum l-a dat toata presa din Romania, pentru jocul cu Unirea Urziceni!

FANATIK a aflat ca gruparea din Ghencea s-a interesat la Liga de situatia fotbalistului sau si a primit raspunsul asteptat: aparatorul central se gaseste la limita suspendarii, adica are cu un cartonas galben in minus fata de cit se credea initial (sase, in loc de sapte).

In aceste conditii, pentru partida de simbata contra trupei lui Dan Petrescu, tehnicianul "ros-albastrilor" nu este nevoit sa apeleze la improvizatii de genul Ovidiu Petre, ci se va putea baza pe cuplul Baciu-Goian.

vlad stelistu04.05.2007 18:15

o sa fie f greu(pentru ca totul va conta de Baciu....)dar ii vom bate FORtA Steaua! forzateauafularsteaua2 steagcruce2