Mereu am atentionat in articolele mele ca tigania giulesteana se transpune usor in zicala "hotul striga hotii". Termenul tiganie defineste o stare de fapt, un mod de comportament neavand conotatii rasiste. Razvan Lucescu. Acelasi ipocrit, vesnicul frustrat, mereu victima arbitrilor si a jocurilor de culise. Dupa meciul cu Poli Iasi a iesit in fata cu nemasurata-i nerusinare, specialitatea casei, mentionand ca iesenii au fost stimulati financiar, cu trimitere directa la o premiere din partea Stelei.
Reamintesc d-lui Lucescu, in cazul in care domnia sa a uitat, faptul ca echipa Politehnica din Iasi face parte din sfera de influenta rapidisto-dinamovista prin prisma relatiilor create intre conducerile acestor cluburi, a transferurilor realizate in ultimii ani si a intelegerilor "la bani", iar in confruntarile impotriva Stelei, iesenii si-au dat sufletul pe teren pentru a scoate rezultate favorabile. Elocventa, in acest sens, este mutilarea lui Nesu in meciul tur de la Iasi. Mai mult, cunoscand forta de joc a echipei din capitala Moldovei, inclin sa cred ca aseara jucatorii Politehnicii din Iasi s-au dat "putin" de-oparte in fata iuresului logic ofensiv giulestean. Nu aceasta este valoarea baietilor antrenati de Ionut Popa, nu asa au facut marcaj la cornerele stelistilor, nu asa au facut faza de inchidere la mijlocul terenului in meciurile contra ros albastrilor. Meciul Rapid - Politehnica Iasi a fost un blat ordinar de care antrenorul Popa nu a stiut nimic, iar iesenii au fost lipsiti de rautate din alte motive, reprezentativ fiind primul gol marcat.
Il Soldatino, un iesean