FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat AISS

fcsteaua.ro01.05.2007 10:04

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti isi exprima profunda ingrijorare cu privire la actiunile si declaratiile d-lui George Becali, actualul creditor al echipei de fotbal Steaua Bucuresti, referitoare la incurajarea noncombatului pe teren din partea echipelor adverse in confruntarile directe cu echipa pe care o iubim.

Nu suntem de acord cu tactica d-lui Becali de a solicita, fatis sau voalat, antrenorilor adversarelor cu care Steaua va juca ultimile meciuri pana la finele acestui sezon, sa "o lase mai moale".

Nu este prima data cand acest domn foloseste aceste metode injositoare pentru traditia si valorile echipei de fotbal Steaua Bucuresti. Consideram ca acest tip de actiune a avut si va avea mereu efecte contrare in ceea ce priveste indarjirea adversarilor care nu vor sa-si pateze onoarea, iar efectul cel mai nociv este legat de faptul ca fiecare meci al echipei Steaua va fi suspectat de blat.

Dorim ca echipa noastra sa castige sau sa piarda meciurile pe teren, prin sudoarea propriilor fotbalisti, cu demnitate si numai prin lupta. Nu am acceptat si nu vom accepta niciodata aceasta injosire a echipei pe care o iubim, nu suntem alaturi de d-l Becali in folosirea acestor metode, nu ne dorim performante nemeritate. Decat o calificare rusinoasa in Champions League dorim mai degraba o participare triumfala in Cupa UEFA. Fotbal curat, performante reale pe fondul competentei echipei de conducere si valoarea propriilor fotbalisti, acestea sunt singurele cai care ne intereseaza.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

fedora01.05.2007 10:15

V-ati obosit degetele degeaba.

Sunt dezamagit.

oop01.05.2007 10:15

asta e doar introducerea???????????

stefan768601.05.2007 10:18

sunt de acord cu voi!vreau sa plang de fericire sau de tristete numai si numai in urma unor jocuri curate,disputate pe teren!!!!totusi,aveti grija ca unele vorbe de aseara din emisiunea de pe b1 au fost comentate exact invers de mizeriile de ziare de sport de la noi!!!de ex...de Elton,Becali nu a spus nimic rau...ba chiar l-a sustinut in momentul in care madalin ionescu,moderatorul emisiunii,a incercat niste glume rasuflate referitoare la inaltimea lui Elton...chiar a spus ca Elton face parte din echipa cu care o sa inceapa campionatul viitor!!!...si totusi,pe prima pagina din prosport,avem titlul mare insotit de poza.....Elton,prea mic pentru Steaua!!!???ma ingrozesc cand ma gandesc ca Elton citeste acest ziar!!!!!!!

fedora01.05.2007 10:20

Atunci in ce meciuri va fi introdus Elton sezonul viitor daca anul asta se considera ca nu face fata nici cu Iasi nici cu Otelul?...

axl2301.05.2007 10:20
metode injositoare

metode mai mult decat injositoare. metode de cea mai joasa speta, total lipsite de sportivitate si moralitate. metode lase si murdare, ascunse sub apanajul puterii financiare superioare.

rusine, Becali, rusine, razboinicule!!

"a la guerre comme a la guerre"?!

stefan768601.05.2007 10:28
Atunci in ce meciuri va fi introdus Elton sezonul viitor daca anul asta se considera ca nu face fata nici cu Iasi nici cu Otelul?...

ai si tu dreptate...dar eu am vrut sa scot in evidenta dezinformarea ce ne este vanduta de ziarele noastre "competente"cum poti avea pe prima pagina un articol ce comenteaza exact invers vorbele cuiva??!!!am spus...daca in momentul asta....cineva,tocmai ii traduce lui Elton articolul din ziarul respectiv??!!!

oop01.05.2007 10:32
Nu am acceptat si nu vom accepta niciodata aceasta injosire a echipei pe care o iubim, nu suntem alaturi de d-l Becali in folosirea acestor metode, nu ne dorim performante nemeritate. Decat o calificare rusinoasa in Champions League dorim mai degraba o participare triumfala in Cupa UEFA. Fotbal curat, performante reale pe fondul competentei echipei de conducere si valoarea propriilor fotbalisti, acestea sunt singurele cai care ne intereseaza.

Perfect,atunci ce facem?Stam cu mainile in san si suntem partasi la denigrarea clubului nostru si la niste "performante" care nu ne fac cinste...

Aveti ceva de castigat prin neimplicarea voastra?Daca nu atunci de ce nu depasiti stadiul de "comunicat"(care nu e citit decat de noi,suporterii,fiti siguri!) si faceti ceva concret...Aveti mare grija ca putem pierde totul!

fedora01.05.2007 10:37

"Elton va mai juca doar sezonul viitor si doar atunci cand nu avem nevoie disperata de victorie", a spus Gigi Becali la National TV.

Asa zice si Rijkard de Ronaldinho? Ca il baga doar de la 3-0 in sus? Si nici ala nu face faza defensiva, draga Oli!

stefan768601.05.2007 10:44

"Elton va mai juca doar sezonul viitor si doar atunci cand nu avem nevoie disperata de victorie", a spus Gigi Becali la National TV.

Asa zice si Rijkard de Ronaldinho? Ca il baga doar de la 3-0 in sus? Si nici ala nu face faza defensiva, fmm Olaroiule!

[/quotenic

nici mie nu-mi place Olaroiu...dar Becali chiar nu a spus acest lucru!!!!a spus ca daca in urmatorul meci,Steaua nu marcheaza pana in minutul 60,atunci intra Elton...iar daca scorul este 2 la 0 sau 3 la o pentru Steaua,atunci Elton NU!! mai intra pentru ca nu mai are rost....eu nu spun ca asta este o decizie buna...dar de aici sa vad ca in ziare se scrie ca Elton intra DOAR!! daca Steaua are 3 la 0???!!!

fedora01.05.2007 10:49

Ce a zis, ce nu a zis, este clar ca toti jucatorii adusi de MM vor fi exclusi, rand pe rand... chiar si Dica...

oop01.05.2007 10:50
nici mie nu-mi place Olaroiu...dar Becali chiar nu a spus acest lucru!!!!a spus ca daca in urmatorul meci,Steaua nu marcheaza pana in minutul 60,atunci intra Elton...iar daca scorul este 2 la 0 sau 3 la o pentru Steaua,atunci Elton NU!! mai intra pentru ca nu mai are rost....eu nu spun ca asta este o decizie buna...dar de aici sa vad ca in ziare se scrie ca Elton intra DOAR!! daca Steaua are 3 la 0???!!!

nonsense...

stefan768601.05.2007 10:53
nonsense...

prietene...nu sustin aceasta idee...sau tactica..ce o fi!!!numai Olaroiu stie......dar eu vreau sa semnalez dezinformarea bagata pe gat de ziare!!!!ideea este simpla.....nimeni nu sustinut,dar nimeni!!!ca Elton pleaca...dar in ziare articolele spun Elton out de la vara!!! sau Elton,prea mic pentru Steaua!!!!!

stefan768601.05.2007 10:55
Ce a zis, ce nu a zis, este clar ca toti jucatorii adusi de MM vor fi exclusi, rand pe rand... chiar si Dica...

asta chiar ar fi cea mai mare tampenie!!!!!!

DanStan01.05.2007 11:37

In mod normal site-ul oficial al clubului ar trebui sa ne informeze in legatura cu declaratiile facute (sau nu) de GB. Din pacate asa ceva nu se intampla. Tot in mod normal clubul ar trebui sa protesteze oficial impotriva diverselor dezinformari si interpretari tendentioase ale presei. Nici acest lucru nu se intampla. Nu in ultimul rand, GB ar trebui sa se abtina. Asta n-o sa se intample niciodata.

Din cate am inteles relatiile dintre fcsteaua si clubul de fotbal nu-s de loc bune. Probabil nici AISS nu sta mai bine la capitolul asta. Din pacate nici relatiile dintre fcsteaua/AISS si principalele grupari din galerie nu stralucesc. Cat despre presa ... pentru ei fcsteaua/AISS sunt un pericol. Presa nu accepta opinii puternice provenite din randul suporterilor. Daca ar accepta puterea de manipulare a presei ar scadea considerabil. Tinand seama de toate astea as zice ca situatia e bleu spre albastra. Gigi ne ingroapa incet dar sigur. Presa ne ingroapa mai putin incet dar tot atat de sigur. Pana si galeria le da din ce in ce mai des jegosilor de la FRF/LPF ocazia sa ne-o traga pe unde ne prind. Comunicatele astea sunt bune fiindca cel putin exista cineva care sa zica lucrurilor pe nume. Dar nu sunt suficiente. Nu vor fi luate in consideratie de conducere sau presa si nu vor avea cine stie ce ecou in randul suporterilor. Ce e de facut ? Nu stiu. Dar daca treaba va merge in continuare asa in curand nu ne vom mai deosebi cu nimic de potai, milogi si alte lighioane de-astea. Nici noi - suporterii - dar nici clubul. Si asta nu trebuie sa se intample.

danielcristian01.05.2007 11:55

Excelenta initiativa AISS, dar cred ca ar trebui sa trimiteti acest comunicat unor ziare,ca sa aiba ecou.Mesajul este foarte clar,si cred ca ar starni interesul ziarelor de sport(carora le plac subiectele calde).Stiu ca deocamdata AISS-ul nu poate face mai mult, dar nu inteleg de ce sunt atat de multi suporteri care vor sa se faca ceva,dar atat de putini care sunt dispusi sa faca ei insisi ceva. AISS-ul are nevoie de sustinere,de cati mai multi membrii,de fonduri,ca sa poata face cu adevarat ceva.Atata vreme cat stam pe net si ne lamentam,nu vom reusi nimic.Vad suporteri care au adoptat sloganuri gen "cu Steaua pana la moarte" sau "trup si suflet pentru culori",dar carora li se pare mult sa plateasca o suma infima pentru a ajuta aceasta asociatie care ar putea cu adevarat sa faca ceva!Numai noi ne putem ajuta, nu are rost sa asteptam ajutor din alta parte!Sa fim uniti pana nu e prea tarziu! steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

David_Copperfield02.05.2007 09:26

Sunt de acord cu comunicatul.

In Italia pentru asemenea procedee au cazut capete,au fost retrogradate echipe de renume.S-a taiat în carne vie.

Asa ar trebui sa se procedeze si aici.Din pacate,conducatorii Federatiei si ai Ligii sunt facuti din acelasi

aluat condimentat cu smecherie,inginerii finaciare,blaturi,etc,ca si acei conducatori gen Becali,Borcea,Netoiu,Copos.