FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Original

horse3701.05.2007 07:56

Cum toti il iubim pe Becali, de-l sufocam de atata "dragoste", va propun ceva original, zic eu.

Am sa aduc o galeata la stadion in care sa scuipam toti cei care-l iubim. Dupa care, sa i-o facem cadou pentru un dus cu seva suporterilor.

...respectul lui contra respectului nostru!

Gezets01.05.2007 08:34
cum toti il iubim pe Becali, de-l sufocam de atata "dragoste", va propun ceva original, zic eu.

am sa aduc o galeata la stadion in care sa scuipam toti cei care-l iubim. dupa care, cum vreti voi...o aruncam pe "maibac" sau o sa io facem cadou pentru un dus cu seva suporterilor.

:) mai potrivit e un butoi..

c.ronaldo1701.05.2007 09:22

@CaLut37

O idee originala, dar cam de filme SF.

IONUTZ-CIPRIAN01.05.2007 11:20

Aia care stau in B. Ar trebui sa faca ceva cu minunata lui masina!! Cel mai fain ar fi sa-i fie data cu cacareze de oaie :grin: :-D si dupa aia "curatata" cu un butoi de saliva!!

bodanelu02.05.2007 06:46
Cum toti il iubim pe Becali, de-l sufocam de atata "dragoste", va propun ceva original, zic eu.

Am sa aduc o galeata la stadion in care sa scuipam toti cei care-l iubim. Dupa care, sa i-o facem cadou pentru un dus cu seva suporterilor.

Sa-mi spui unde amplasezi galeata :)

cozmin03.05.2007 23:25

Cat mai repede pana imi trece raceala si mi se duc meduzele..:P

SSK04.05.2007 00:42

:lol: :lol: :lol: :lol: Hai ca asta a fost chiar buna!

vlad7504.05.2007 04:05
:) mai potrivit e un butoi..

Permite-mi sa te corectez: o cisterna!

fansteaua4627.05.2007 10:24

Sau o piscina...

w3bmaster27.05.2007 14:05

O piscina ar ajunge, asta da idee originala! :) Plus e cam subtila... pentru mintea ciobanului!

Lui ii trebuie ceva mai direct cum ar fi un scijelit pe masina lui cu mesajul: "Pleaca Din Ghencea"!

SooD4Ever27.05.2007 14:26

Salut! As vrea sa va intreb ceva in legatura cu interviul de pe prima pagina cu Gigi... Parca acum cateva saptamani exista un articol sub numele "Rezisten?a la Becali" odata la mana si inainte "Democratia ciomagului", "Gigi, spanzura-te cu fularul spurcatilor!"... Deci sa trec la subiect... dupa 3 sau chiar mai multe articole IMPOTRIVA oierului ce vedem noi de la VIRIGIL... DIALOG CU Becali! Sincer nu ma asteptam de la voi si sincer multi nu se asteptau la asa ceva... probabil ca o sa stergeti ce spun si nu o sa vada prea multa lumea dar se pare ca nu sunteti atat DE STELISTI cum sustineti...

BANII SCHIMBA MULTE!

se7en27.05.2007 14:29

E fictiv, Sherlock.

noname_fu28.05.2007 09:46
Salut! As vrea sa va intreb ceva in legatura cu interviul de pe prima pagina cu Gigi... Parca acum cateva saptamani exista un articol sub numele "Rezisten?a la Becali" odata la mana si inainte "Democratia ciomagului", "Gigi, spanzura-te cu fularul spurcatilor!"... Deci sa trec la subiect...dupa 3 sau chiar mai multe articole IMPOTRIVA oierului ce vedem noi de la VIRIGIL...DIALOG CU Becali!!! SIncer nu ma asteptam de la voi si sincer multi nu se asteptau la asa ceva...probabil ca o sa stergeti ce spun si nu o sa vada prea multa lumea dar se pare ca nu sunteti atat DE STELISTI cum sustineti...

BANII SCHIMBA MULTE!!!

Doamne ce [...]... e grele miezus. Nici nu scria bolduit "fictiune"... neeah!

SooD4Ever28.05.2007 17:00
Doamne ce [...]... e grele miezus. Nici nu scria bolduit "fictiune"... neeah!

Frate uita-te sa vezi ce articole posteaza oamenii si dupa catva timp "dialog cu Becali"! :)

Bravo tuturor de pe www.fcsteaua.ro, oficial sunteti toti ciobani ca va tot schimbati atitudinea.

dbd28.05.2007 17:57
Cat mai repede pana imi trece raceala si mi se duc meduzele..

Perfect! :lol:

Mie unul mi se pare aiurea...

Ia zi horse37, cine i-o da? Crezi ca ajunge la el?

Danny02.06.2007 18:25

Daca dragoste = ca nu il suportam, atunci nu iti ajunge o galeata, trebuie sa vii nene cu cisterna.