Becali i-a imputat transferurile, MM l-a ironizat. Despãrțirea lui MM de Steaua a aruncat gruparea din Ghencea pe un butoi cu pulbere.
Ieri, rãzboiul dintre cei doi a fost unul mocnit. Primul a atacat Becali: "N-a fost nici o ceartã. Mihai Stoica era manager, dar stai puțin, Dinamo are 15 puncte avans, deși a investit 250.000 de euro în Blay, Ze Kalanga, Me Kalanga, iar eu am bãgat 5 milioane și sînt pe 3. Afarã cu toatã lumea, iar primul pe listã a fost el! M-am demis și pe mine și pe toți cei care formam Consiliul de Administrație".
MM are o altã versiune și chiar l-a ironizat pe Becali: "Mi-am dat demisia, mi-a acceptat-o, deci se poate spune cã m-a demis! Luni vom semna actele, îmi voi lua fotografiile din birou și la revedere. Așa am considerat cã e bine, aveam nevoie de liniște. Totuși, spune cã Dinamo a investit doar 250.000 de euro? Înseamnã cã Lobonț a fost foarte ieftin".
Faptul cã declarațiile celor doi sînt în contradictoriu nu e o surprizã, ele fiind doar o prelungire a ceea ce s-a întîmplat în urmã cu 10 zile, cu o zi înaintea meciului cu Poli Iași, cînd cei doi au avut o ceartã violentã, de fapt preambulul divorțului.
"Trebuie sã-ți schimbi atitudinea, nu se mai poate sã te bagi la echipã mereu! Nu pot sã stau sã vãd cum distrugi tu echipa. O sã plec", i-a spus MM.
"Pleacã! O sã vezi cum o s-o distrug eu, atunci cînd o sã mã implic eu fãrã tine", i-a strigat Becali, dupã care au urmat douã victorii și apoi despãrțirea definitivã.