FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Se acuza (GSP)!

fcsteaua.ro30.04.2007 00:28

Becali i-a imputat transferurile, MM l-a ironizat. Despãrțirea lui MM de Steaua a aruncat gruparea din Ghencea pe un butoi cu pulbere.

Ieri, rãzboiul dintre cei doi a fost unul mocnit. Primul a atacat Becali: "N-a fost nici o ceartã. Mihai Stoica era manager, dar stai puțin, Dinamo are 15 puncte avans, deși a investit 250.000 de euro în Blay, Ze Kalanga, Me Kalanga, iar eu am bãgat 5 milioane și sînt pe 3. Afarã cu toatã lumea, iar primul pe listã a fost el! M-am demis și pe mine și pe toți cei care formam Consiliul de Administrație".

MM are o altã versiune și chiar l-a ironizat pe Becali: "Mi-am dat demisia, mi-a acceptat-o, deci se poate spune cã m-a demis! Luni vom semna actele, îmi voi lua fotografiile din birou și la revedere. Așa am considerat cã e bine, aveam nevoie de liniște. Totuși, spune cã Dinamo a investit doar 250.000 de euro? Înseamnã cã Lobonț a fost foarte ieftin".

Faptul cã declarațiile celor doi sînt în contradictoriu nu e o surprizã, ele fiind doar o prelungire a ceea ce s-a întîmplat în urmã cu 10 zile, cu o zi înaintea meciului cu Poli Iași, cînd cei doi au avut o ceartã violentã, de fapt preambulul divorțului.

"Trebuie sã-ți schimbi atitudinea, nu se mai poate sã te bagi la echipã mereu! Nu pot sã stau sã vãd cum distrugi tu echipa. O sã plec", i-a spus MM.

"Pleacã! O sã vezi cum o s-o distrug eu, atunci cînd o sã mã implic eu fãrã tine", i-a strigat Becali, dupã care au urmat douã victorii și apoi despãrțirea definitivã.

w3bmaster30.04.2007 01:52

Si cine mai crede ce zice presa ?

MM azi in declaratie a vb f frumos

Gigi dupa meci la fel

Dar presa imediatr sa scrie CEVA senzational

Profesionalismu din tara asta imi provoaca scarba

vlad7530.04.2007 04:34
Si cine mai crede ce zice presa ?

MM azi in declaratie a vb f frumos

Gigi dupa meci la fel

Dar presa imediatr sa scrie CEVA senzational

Profesionalismu din tara asta imi provoaca scarba

Nu te lua dupa aparente...Principele este o persoana foarte periculoasa...limba ii este ascutita. Atatea razboaie l-au calit pe Principe si a devenit un mare strateg al fotbalului mioritic...se vede prietenia de durata cu Mitica Dragomir.

"Dane las-o mai moale cu Steaua sambata"

Le da apa la moara acest personaj...celor care vor judeca Steaua la finalul campionatului.

Grazie Princ(t)ipe!

Yoyoyoi30.04.2007 07:33

Eu nu mai cred nimic din toate vrajelile astea. Cei doi au avut intelegerile sau neintelegerile lor, au decis sa o ia pe drumuri separate. Treaba e clara. Ca acum unul zice ceva si presa interpreteaza si altul raspunde la interpretarile presei, e o dovada de imaturitate.

Sper ca aceste turbulente sa nu afecteze echipa si jucatorii sa-si vada de treaba in continuare.

axl2330.04.2007 07:35

ar fi penibil pentru MM sa se arunce (ca de obicei) in razboiul asta al declaratiilor, si mai ales cu Gigi, omul cu care se mangaia reciproc pe spate pana acum. sper sa fie un gentleman si sa nu raspunda atacurilor ciobanului.

IONUTZ-CIPRIAN30.04.2007 07:47

la cum este Becali,eu inclin sa cred ca au fost divergente intre ei!!Fiecare a avut un punct de opinie insa care se bateau cap in cap,si cine castiga,cine altcineva decat patronul!!

r.ochirosii30.04.2007 21:10

MM Stoica cel mai mare om de dupa 89' din conducerea Stelei! RESPECT!

fedora30.04.2007 22:35

ATENTIE, REDACTIE!

Va rog frumos, dragi stelisti, luati atitudine urgent!

Ciobanul duce clubul catre un colaps total.

Se pregateste izgonirea lui Andrey si Elton dupa cum a recunoscut ciobanul.

Olaroiu s-a dovedit cel mai mare dusman din istoria Stelei.

Este vital sa scapam ACUM de Becali cu orice risc.

Calificarea in Champions League in aceste conditii nu poate fi decat INCA O PATA pe istoria noastra.

ATENTIE MARE! In aceasta seara s-a depasit limita nebuniei.

Becali si-a pierdut si putinile minti pe care le mai avea.

Am ajuns exact precum Craiova, sa-mi doresc sa piarda Steaua in aceste conditii.

NU VREM BLATURI, dragi colegi.

Nu va compromiteti pentru un succes de moment.

Steaua INSEAMNA ALTCEVA.

Asta nu e Steaua noastra!

Edit: imi asum constient riscul de a lua BAN, sper sa merite!

marzadanut02.05.2007 00:46

nu inteleg un lucru!de ce vrea Becali sa il dea afara pe Elton????e jucator bun are viteza tehnica ....sau vrea numai romani???pai o sa facem performanta in 2080....spune ca Hagi ,Popescu,Dan Petrescu si Mutu nu sunt tot romani!!!pai in cazul celor de mai sus inafara de Mutu ;pe acea vreme se juca un alt fotbal !!! erau alte motivatii!!!vad ca distruge de tot echipa Gigi...!!!conceptia asta cu jucatorii romani e cea mai mare tampenie ...ati auzit voi sau vazut vro echipa care joaca in champions sau UEFA numai cu jucatori de natura lor???eu nu....!!!in fine .....stelist phttp://www.fcsteaua.ro/forum/style_emoticons/default/fularsteaua.gif

http://www.fcsteaua.ro/forum/style_emotico...arsteaua.gifana la moarte!!!!!!1