FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Se opereaza iar ? (GSP)

fcsteaua.ro30.04.2007 00:21

Accidentarea lui Rãdoi e mai gravã decît s-a crezut inițial și nu e exclus ca Mirel sã suporte o nouã intervenție chirurgicalã.

Entorsã la genunchiul drept și afectarea ligamentelor încrucișate de la același picior. Acesta a fost primul diagnostic pus de medicii Stelei în urma accidentãrii suferite de Rãdoi (foto) în finalul meciului cu CFR Cluj.

"Din ce simt eu, e o accidentare gravã", a spus Mirel la finalul jocului, lucru care s-a confirmat în zilele urmãtoare. El a acuzat dureri mari la genunchi și ar intenționa sã plece pentru un consult suplimentar la Bologna, mai ales cã leziunea s-a produs în același loc în care în vara trecutã a suferit o operație la menisc.

Existã riscul ca Rãdoi sã ajungã din nou la cuțit dacã se va constata cã ligamentele nu se pot reface altfel în totalitate. Aceastã variantã a fost confirmatã și de o declarație oferitã ieri de MM Stoica: "Mirel Rãdoi este poate singurul jucãtor din istoria fotbalului care a jucat cu accidentãrile pe care le-a avut și care și-a condus de pe margine echipa la Cluj chiar dacã știa cã e posibil sã ajungã din nou pe masa de operație".

În orice situație, Rãdoi nu va mai juca nici un meci în actualul sezon, urmînd sã absenteze și la "dubla" România - Slovenia, din iunie.

Andrey, out tot sezonul!

Brazilianul din poarta Stelei a suportat în noaptea de vineri spre sîmbãtã o intervenție chirurgicalã pentru a-i fi extirpat un chist care i-a apãrut pe coapsa dreaptã și care îl împiedica și sã se antreneze.

Andrey a devenit astfel indisponibil pentru tot restul sezonului, terminînd jumãtatea de an așa cum a început-o: pe 9 ianuarie a suferit o rupturã de menisc, s-a operat peste 3 zile în Italia și a stat departe de gazon o lunã.

w3bmaster30.04.2007 01:50

Uff macar sa faca Radoi operatie si tratament sa faca o pauza mai lunga dar sa nu mai riste

Oricum daca ar fii tori in determinare si ambitie ca Radoi am juca si noi prin LC in semifinale an de an

Forza Steaua poo in sezonu urmator avem si noi mai mult noroc cu accidentarile si ne ocolesc

brandutz30.04.2007 06:18

ghinion peste ghinion ....oare cand se va termina :((((

axl2330.04.2007 06:21

ambitia si determinarea lui Radoi de a juca accidentat, admirate de toata lumea, se transforma in ridicol. imi aduc aminte un meci mai de demult, nu stiu cu cine jucam dar rachita a avut o accidentare, schiopata vizibil si refuza sa paraseasca terenul. pana cand a incercat o pasa ca ultim aparator si a gresit-o, l-au schimbat cu japca.

mikutu30.04.2007 06:28

mi-e frica pentru capitan. de doua ori sa se rupa in acelasi loc in mai putin de un an!!!! Dumnezeu sa-l ajute...si pe el si pe noi!!! hai mirele, hai , pentru Steaua si pentru noi!!!!

ultra_boy00730.04.2007 07:13

Parca suntem blestemati! Prea multe accidentari si parca nu se mai termina aceasta problema! Sa speram ca Radoi va reveni cat mai curand posibil sa prinda meciurile de calificare in Liga Campionilor! STELIST PANA LA MOARTE...SI DINCOLO DE EA!

raul stelistu30.04.2007 09:18

Tare mi-e frica sa nu-si incheie cariera devreme..........insanatosire grabnica capitane steagcruce2 steagcruce2

IONUTZ-CIPRIAN30.04.2007 09:25

E pacat ca avem atata ghinion,atatea accidentari,unii dusmani ai nostri ar putea spune ca "Dumnezeu nu bate cu parul",macar accidentati sa fi fost unii jucatori mai slabi,dar nu Radoi,Dica,Ghionea.

revollver30.04.2007 09:34

ba nene..aduceti dreacu un portar klumea nu ne mai amagiti cu tot felul de vedete si copii ....uite Dani Coman pleaca in vara de la rapid...ce zici Gigi? te tine sa dai 1 milion pe el?zici ca Dinamo a investit 250 de mii....poate a investit un pic mai mult da i-a investit cu cap...i-al pe Coman , mai i-a niste jucatori buni nu toate epavele si toti fosti copii d'alu Olaroiu si vezi ca o sa faci si tu performanta..tot yo tre'sa va invat...ca asa nu mai scapam de accidentati....hai forta Steaua

aburici30.04.2007 10:17

deja parca sunt prea multe accidentari ca sa fie simplu ghinion......

SSK30.04.2007 10:23

Pacat, mare pacat.

Si ca s-o vezi p-aia curioasa...cum s-a ivit ocazia sa se scape de Andrey in vara! "Din pacate, brazilianul n-a confirmat la Steaua, primind X goluri in Y meciuri. Va reamintim ca Andrey n-a jucat decat Z partide la Steaua, unde..." parca aud stirile din presa. Scrise de aceiasi boi care ziceau ca nici Croitoru n-a confirmat! Pai...era si greu sa confirme cand antrenoru' il tinea pe banca toate meciurile!

alexynho30.04.2007 10:49

Nu stiu de ce , dar cred ca Radoi nu va mai juca fotbal !!! Cred ca se va retrage , pentru ca e a 3-a oara cand se accidenteaza grav in ultimii ani ... cred ca va lua exemplul lui Sebastian Deisler :(:(:(:(:(

Heart_For_Steaua30.04.2007 11:47

Accidentarile ne urmaresc peste tot ... Nu inteleg de ce oare nu aduce Steaua un preparator fizic ca lumea sa nu mai avem cate 5-6 accidentati pe meci.... In ritmul asta , o sa ajungem sa jucam cu grupa de '90..... :-|

Heart_For_Steaua30.04.2007 11:50
Pacat, mare pacat.

Si ca s-o vezi p-aia curioasa...cum s-a ivit ocazia sa se scape de Andrey in vara! "Din pacate, brazilianul n-a confirmat la Steaua, primind X goluri in Y meciuri. Va reamintim ca Andrey n-a jucat decat Z partide la Steaua, unde..." parca aud stirile din presa. Scrise de aceiasi boi care ziceau ca nici Croitoru n-a confirmat! Pai...era si greu sa confirme cand antrenoru' il tinea pe banca toate meciurile!

Oricum s-a zis deja in presa ca din vara Andrey va pleca la schimb ori cu Vatca, ori cu Curca, ori cu Haisan.... Sper sa nu plece ... E un portar tanar ,care daca va fi bagat sa joace si se va antrena bine , va putea sa ne aduca aminte de Hamutovski...

cristian01430.04.2007 12:08

Nu va accepta Andrey sa joace la Farul, Vaslui sau Otelul, eventual se va intoarce in Brazilia. Odata cu plecarea lui MM sansele ca el sa paraseasca Steaua au crescut, mai ales ca nu e pe placul conducerii.

Nu stiu ce-ar putea gandi cei 2 : Andrey si Elton despre situatia actuala, si sincer nu cred ca sunt la fel de incantati ca in momentul transferului. Au fost adusi cu surle si trambite la Steaua, iar acum omul decisiv in alegerea lor si-a dat demisia fortat de imprejurari, iar antrenorul ii tine pe banca.

Pacat..cel putin Elton a demonstrat la meciul cu Dinamo ca are stofa de jucator.

r.ochirosii30.04.2007 13:14
E pacat ca avem atata ghinion,atatea accidentari,unii dusmani ai nostri ar putea spune ca "Dumnezeu nu bate cu parul",macar accidentati sa fi fost unii jucatori mai slabi,dar nu Radoi,Dica,Ghionea.

Bai baiatule in momentul acesta Cornel Cernea este cel mai bun portar din tara :mrgreen:, fiind la egalitate cu Lobont... iar Coman cred ca din cauza problemei lui, nu stiu ce a avut... nu cont a sczut mult de tot. L-am considerat candva pe Coman unul dintre cei mai buni portari din Europa :(... ForZZa Steaua steagsimplu

crazy_frog_200701.05.2007 13:20

si mie mi-e frica ca o sa termina cariera Radoi cam repde :cry: si deabia isi revenise:( si juca mai bn FORtAAAAAAAAAA STEAUAAAAAAAA steagro fularsteaua2

IONUTZ-CIPRIAN01.05.2007 13:44
Bai baiatule in momentul acesta Cornel Cernea este cel mai bun portar din tara :mrgreen:, fiind la egalitate cu Lobont... iar Coman cred ca din cauza problemei lui, nu stiu ce a avut... nu cont a sczut mult de tot. L-am considerat candva pe Coman unul dintre cei mai buni portari din Europa :(... ForZZa Steaua steagsimplu

"Bai baiatule" tu vezi ce am scris eu?Si vezi ce ai scris tu"Bai baiatule"!!

raiders01.05.2007 14:06

haide mah termina cu crocodilul ala de Cernea. e un portar varza cu mult mai mult noroc decat Carlos sau Andrey. sa ne lase si el.. va rog sa-mi aduceti aminte de o parada memorabila a lui, ca sa nu va aduc eu aminte de gafe. de exemplu in ultimul meci a scapat mingea pe sub maini ca pe sapun si s-a dus in bara

vladjojatu02.05.2007 15:52

Steaua e blestemata. Jiji ar trebui sa mai vina cu popii fularultras