FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua 23 - 21 Dinamo !

fcsteaua.ro29.04.2007 10:49

In urma unui meci superb disputat astazi in Complexul Sportiv Steaua, echipa militara si-a luat revansa in fata rivalilor de traditie cu o victorie in ultima secunda, cu o etapa inainte de sfarsitul sezonului regulat. Spectacolul a inceput dupa pauza, la 6-6. Steaua a marcat prin Ciuntu si a transformat prin Vlaicu, ducand scorul la 13-6. Dinamo a redus din diferenta pentru 13-9, dar acelasi Vlaicu a facut 16-9. Dupa o bataie intre jucatori, eseul lui Cristian Lupu (Dinamo) a facut ca tabela sa arate 16-14, iar Calafeteanu a dat cu piciorul egalarii, ratand transformarea.

Situatia a devenit dramatica pentru Steaua in ultimul minut de joc cand Burcea a plecat de la 40 de metri si a inscris un eseu pentru 16-19. Calafeteanu s-a concentrat de aceasta data si partida parea sa se incheie cu scorul de 16-21. Spre disperarea dinamovistilor care incercau tusa de fiecare data cand aveau ocazia sperand sa auda fluierul final si a spurcatilor prezenti in tribunele terenului de rugby, Vlad a marcat un eseu in ultima secunda si transformarea lui Dumbrava a pecetluit partida: 23-21 pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti.

Arbitru: Gheorghe Sabau

Judecatori de margine: Valeriu Lazar si Simion Marginean

Al patrulea arbitru: Doru Gordin

Steaua: 15. Iulian Andrei (capt) - 14. Stefan Ciuntu, 13. Catalin Dascalu, 12. Dan Vlad, 11. Csaba Gal – 10. Florin Vlaicu, 9. Alexandru Lupu – 7. Cornel Tatu, 8. Madalin Baraulea, 6. Oleg Prepelita – 5. Cristi Mocanu, 4. Gabriel Tomescu – 3. Paulica Ion, 2. Bogdan Zebega. 1. Nicolae Nere

Rezerve: 16. Radu Basalau, 17. Marcel Mihalache, 18. Alexandru Grigore, 19. Laurentiu Melinte, 20. Adrian Puiu, 21. Daniel Nainer, 22. Danut Dumbrava

Antrenor: Marin Mot

Dinamo: 15. Darie Curea – 14. Gheorghita Bagiu, 13. Adrian Barbuliceanu, 12. Cristian Lupu, 11. Catalin Nicolae – 10. Razvan Stanca, 9. Vali Calafateanu – 7. Alex Tudori, 8. Costica Mersoiu (capt), 6. Stelian Burcea – 5. Cosmin Ratiu, 4. Nicolae Rus– 3. Alexandru Lacatus, 2. Catalin Beca, 1. Flavius Dobre

Rezerve: 16. Ion Popescu, 17. Florin Teasca, 18. Valentin Poparlan, 19. Florin Alionte, 20. Ciprian Caplescu, 21. Andrei Filip, 22. Vasile Ghioc

Antrenor: Daniel Neaga

Dinamo conduce in continuare in clasament cu 83 de puncte, urmata de CSA Steaua (82), Contor Zenner Arad si Remin Baia Mare. Dupa ultima etapa, echipele clasate pe locurile 1 si 4, respectiv 2 si 3 vor disputa semifinalele Campionatului. Dupa modul in care decurg ostilitatile, este foarte probabila o spectaculoasa finala Steaua - Dinamo. Toti stelistii sunt asteptati sa incurajeze echipa campioana a Romaniei !

bebe_nord29.04.2007 10:51

macar iam batut la ceva pe spurcati :))) dam

frunji29.04.2007 10:57

FRORZA Steaua M**E Dinamo!!

Meth0dMan29.04.2007 11:06

mai bine scoateti asta de pe prima pagina cu asta am ajuns sa ne laudam ??

SebaSS29.04.2007 11:14

LA 16-19 imi venea sa SPARG TV-ul...si l-am inchis. Erau deja prelungiri...si acu aflu ca a batut! CE BUCURIE

Prea ne-o luasem anul asta si la fotbal si la handbal si la hochei si la toate sporturile... Dar oricum trebuie sa tragem din greu ca sa castigam campionatul la rugby

SebaSS29.04.2007 11:17

Steaua Bucuresti nu inseamna numai fotbal, asta trebuie sa iti fie clar. Ne mandrim cu tot ce inseamna Steaua, iubim tot ce inseamna Steaua, asta inseamna sa fii stelist ;) steagcruce2

greco29.04.2007 11:18

Nu e vorba de lauda, e vorba in primul rand de Bucurie, ce altceva poate fi atunci cand Steaua invinge pe Dinamo, indiferent de sport ? Sa nu uitam ca CSA Steaua dispune de fonduri infime comparativ cu ce varsa MAI la Dinamo, si in aceste conditii fiecare reusita este cu atat mai valoroasa. Finalul a fost extrem de palpitant... spurcatii din tribune erau zgomotosi, incepusera cu hau-hau-hau si la spartul targului si-au luat-o in stil mare.

Sper din tot sufletul sa luam campionatul la rugby si sa mergem cat mai multi la finala !

w3bmaster29.04.2007 11:21

Astia trebuie batuti peste tot la orice sport uram dinamu din suflet

Bv sa ii batem la tot si pe unde apucam

As zice si la suporteri da nu sustin violenta si la cati au ei nu avem cu cine ne lupta

SteFan29.04.2007 11:26

Eu zic sa nu mai mananci asa mult rahat

greco29.04.2007 11:29

la 151 de posturi... nu cred ca e "sub acoperire" :-) pur si simplu unii dintre noi sunt interesati doar de fotbal, si li se pare ca celelalte realizari ale clubului sunt neglijabile.

capone29.04.2007 20:13

Mereu Superiori! Nascuti Campioni!!!!!! steaua_ro

aburici30.04.2007 10:18

felicitari jucatorilor! Merita!

SSK30.04.2007 10:31

E bine ca le-am intors-o! Din cate mi-aduc aminte, in ultimul meci si ei ne batusera tot in ultima secunda.

Felicitari rugbistilor ros-albastri!

Jony_stelist01.05.2007 14:27

Da la polo ce am facut? :???: Stiam ca s-a jucat pe 28 fular-campioniifularsteaua2 La Rugby avem echipa buna,cel putin 89-90-91 CAMPIONI fular-campionii Avem viitorul asigurat

n_am_kef02.05.2007 09:19

Felicitari Steaua!

SSK02.05.2007 22:25
Da la polo ce am facut? :???: Stiam ca s-a jucat pe 28 fular-campioniifularsteaua2 La Rugby avem echipa buna,cel putin 89-90-91 CAMPIONI fular-campionii Avem viitorul asigurat

Daca nu ma insel, a batut Steaua cu 6-5 :)