FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gino Iorgulescu

«12»
robisteaua30.04.2007 19:46

Nu stiu ce sa zic despre Iorgulescu nu mi se pare o mutare buna, mai bine Gica Popescu sau altcineva.

vlad7530.04.2007 20:30

@ Virgil

Cand am vazut topicul legat de Gino Iorgulescu am zis :"sigur Virgil este de partea lui Gino". despre Gino am mai discutat noi si ajunsesem la concluzia ca este un bun manager.

Se leaga foarte multe lucruri la Steaua in jurul venirii lui Gino! Lui Oli i s-a prelungit contractul, Gabi Popescu scouter la Steaua, probabil vine si Vicentiu. Va dati seama ce tandem incearca sa faca Principele ??? Gino Iorgulescu - Constantin Zota :)

Imi amintesc gesturile lui Zota la meciul de pe Lia Manoliu la Steaua -Rapid 0-2!

Sigur ii da Gino la gioale daca are noroc sa lucreze cu el. Macar in amintirea vremurilor apuse :)

PS Oli isi imparte afacerea cu Gino...Trattoria!

Dj01.05.2007 10:23

Mai baieti...mi se pare mie sau a inceput acum..mai mult ca niciodata .. la Steaua ... afacere in familie...?

Oli il aduce pe basinosu ala de Popescu ca e prietenul lui...si pe Iorgulescu la fel..care il aduce si pe frate-su'.....

Mi-e scarba..sincer!

IONUTZ-CIPRIAN01.05.2007 11:10

Gino ala, la Steaua? Mai bine nu aduce pe nimeni. Si eu am remarcat ca in unele decizii Jiji este ajutat de Dragomir, Gica Popescu nu va veni la echipa din cauza lui Becali, Gabi Popescu nu cred ca are experienta, Argaseala parca ar fi bun,dar nu eu hotarasc, in fine astept sa vad cine va fi pus in locul lui MM!!

Dragoshel01.05.2007 11:16

Nu cred ca ne trebuie mari vedete la Steaua, ne trebuie cautatori de talente, pana acum, cand era MM, facea un transfer bun 1 prost(sau mai multe). In momentul de fata ne trebuie jucatori nu "jucatori" care se cred VEDETE, si care ajung mari pe banii lui Becali.

IONUTZ-CIPRIAN01.05.2007 11:22

Adrian Ilie ar fi bun, la Brasov este in cadrul clubului FOREX si dupa cate am vazut face treaba buna alaturi de actionarul de acolo!!

I.N.Money01.05.2007 17:34

Adi Ilie nu mai e la Forex de prin iarna,daca nu ma insel, insa daca Principele s-a apucat sa caute oameni pentru conducerea Stelei, ma gandesc de ce nu apeleaza la bunul sau prieten, Ilie Dumitrescu.

Sau fostii stelisti nu sunt bineveniti in Ghencea?

Virgil01.05.2007 17:46

@vlad75:

Si eu m-am gândit ca Vincentiu va fi adus daca vine Gino. Vice e belea mare. Vad ca tendintele Conducerii continua cu personal de sorginte National.

Sa recapitulam : Petre Marin, G.Coman, Ov.Petre, Oli, banca tehnica...

stelista_pe_viata01.05.2007 17:47

Ce naiba se sperie atata lume ca vine unu si altu....sa fie clar oricine vine la Steaua nu vine ca sa o darame mai rau decat a daramat Olaroiu in iarna asta...de la ce joc prestam anul trecut si in toamna...la ce am ajuns sa jucam acum..clar mai rau nu se poate...pe mine nu ma imbata 2 victorii..sa le fie clar celor de la conducere, indiferent ce schimbari vor face "acolo sus" Steaua e Steaua si trebuie readusa pe culmile gloriei...asa ca nu va mai speriati un an ca asta nu va mai exista! steagcruce2 steagcruce2

yozisss01.05.2007 18:01

E incredibil cum se ajunge ca la Steaua sa nu mai ajunga stelisti. Nici pe vremea lui Paunescu parca nu era asa. Din pacate, nu se vede un viitor prea placut la echipa in perioada urmatoare.

danielcristian01.05.2007 18:12

Behehecali a spus ca este exclus sa vina Gino la Steaua!

strezahuzum01.05.2007 21:57
Behehecali a spus ca este exclus sa vina Gino la Steaua!

El Ciobandante a mai spus si ca "MM e pe viata la Steaua", ca va mari stadionul pana la 60.000 de locuri, plus o gramada de alte minciuni pe care nu mai am nici timp nici chef sa le insir aici. Mai crede cineva in ce spune el ?

Virgil02.05.2007 08:13

Mihai Stoica a declarat ca Gino Iorgulescu este cea mai buna varianta pentru a lucra la Steaua in locul sau, si ca l-a propus pe acesta când a plecat din Ghencea.

Mihai Stoica:

"Eu l-am propus pe Gino Iorgulescu atunci cand am plecat de la Steaua!"

cris04.06.2007 04:52

Atata noroc ca am scapat macar de asta, Gino era pentru mine cireasa de pe tort .

«12»