FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Thereau are ghips (NewsIn)!

fcsteaua.ro26.04.2007 19:02

Atacantul francez al Stelei, Cyril Thereau, a suferit o fractura la degetul mic al piciorul stang dupa duelul aerian cu Jula din prima repriza, iar varful are piciorul in ghips si va fi indisponibil cel putin 10 zile.

Thereau, care a fost schimbat in minutul 26 cu Victoras Iacob, a fost transportat la spital, iar spre finalul meciului a revenit la stadion si a urmarit ultimele minute ale confruntarii CFR Cluj - Steaua, scor 1-2.

Atacantul francez isi revenise dupa accidentarea din derby-ul cu Rapid, cand a suferit o fisura la degentul mic al piciorului stang, iar la partida cu Dinamo a jucat cu o gheata speciala.

Steaua a invins pe CFR Cluj, scor 2-1, intr-un meci din etapa a 28-a a Ligii I, iar ros-albastrii au acumulat 53 de puncte si s-au apropiat la 3 puncte de ardeleni, care se afla in continuare pe locul 2. In meciul tur cu CFR, Steaua s-a impus cu 4-2.

stelutawillis26.04.2007 19:04

Iar accidentari...

Dragoshel26.04.2007 19:07

Daaaaa, nu se putea mai bine.....bine ca abia si-a revenit si s-a accidentat iar. Io am inteles ca s-ar putea s afie indisponibil 1 luna de zile.

Yoyoyoi26.04.2007 19:10

trebuia sa fi jucat si azi cu gheata speciala... eu cand l-am vazut jos am stiut ca a recidivat problema, ba mai mult acum e fractura, nu doar fisura.

Inca 10 zile fara Thereau, cu Badea in lipsa totala de forma, si cu Iacob cam aerian si apatic... nu se vede bine viitorul.

Steaua_stelistul26.04.2007 19:20

Nu se putea mai rau decat atat!!!in zece zile avem 2 meciuri foarte importante cu Otelul (acasa) si cu Urziceniu(in deplasare)pentru locul 2!!!Dica cand se mai reface???Nici o informatie despre asta!s-a uitat ca asa se face in ziua de astazi!!!Thereau se va face bine pana la meciul cu Urziceniu sigur sigur!!Forza Steaua

Axu26.04.2007 19:33

Dica nu mai joaca sezonu asta .... s-a reaccidentat ;)

maimultdecatstelist26.04.2007 19:54
Dica nu mai joaca sezonu asta .... s-a reaccidentat ;)

dar cu Ghionea ??? nimic nu se stie ? cred ca mai mare nevoie avem de el decat de Dica in momentele astea

w3bmaster26.04.2007 23:51

Doamne cand om avea si noi absolut toti jucatorii valizi

Stiti ma gandeam ca e ceva legat de medicii nostri dar am ajuns la concluzia ca Asta e Ghininion (vezi Dinamo cati accidentati au avut) asta e uneori mai patesti si deastea

neli27.04.2007 05:17

mare pacat de Thereau ! bine ca si-a revenit Victoras I., suntem ca si dupa razboi(raniti dar victoriosi) sa fie de bun "augur" victoria , sa aduca altele !!!