FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali l-ar da afara pe Zenga din cauza lui Cristea!!

ZZenga22.02.2005 09:07

Am ramas trasnit cand am citit "L-am dat afara si pe papagalul de Neaga", afirmatie care-i apartine adevaratului papagal, Ciobanul.

Cica il da afara pe Zenga daca nu joaca Andrei Cristea titular... Asta e nebun

Cititi si va minunati:

http://www.ziarulcn.com/article/aid/14617/

07.05.198622.02.2005 10:08

Tocmai doream sa deschid discutia asta si am vazut ca ai facut-o tu deja.

Parerea mea este ca Zenga se afla in fata momentului adevarului: adica titularizarea sau nu a lui Cristea.

Daca il titularizeaza pe Cristea am putea spune ca Zenga ii face jocurile lui Becali si e rau, foarte rau atunci. Totusi Zenga ar putea sa il bage pe Cristea pentru ca ar avea nevoie de el.

Insa! Daca Zenga vrea afara din tot vacarmul asta - si eu sunt convins ca vrea, ar putea sa nu il bage pe Cristea si sa il puna tot pe Ciocoiu. Urmarea? Va fi dat afara, dar va pleca cu fruntea sus, iar la Steaua nu va mai veni niciodata un antrenor adevarat cat va fi Becali la conducere.

Concluzia: Becali si-o face cu mana lui. Azi maine o sa mai auzim ca el a venit la Steaua sa isi faca capital politic, dar si sa distruga echipa pentru ca el este de fapt maidanez. Sa nu uitam ca Becali inca nu a castigat nici un titlu la Steaua.

PS: Injurati-ma daca vreti, dar asta e parerea mea.

kyd22.02.2005 17:58

Se crede Dumnezeu asupra echipei,deja m-am saturat de comentariile lui,un om care nu are prea multa carte,vorbeste prea mult si din nefericire destul de prost

ADRIAN PACURAR22.02.2005 18:33

Nu stiu ce sa mai spun , sunt prea suparat , de tot ce se intampla. :(

Neaga8822.02.2005 20:25

sincer ... ce-as face eu in locul lui Zenga ?! nu l-as titulariza pe Cristea ! 1. pentru ca exact cum a facut el analiza la meiul tur ... l-a bagat pe Ciocoiu pentru ai obosi pe fundasii adversi, si apoi la jumatea primei reprize, sau in a doua repriza l-as baga pe Cristea, 2. As fi foarte curios sa vad ce face ciobanul ! sau in cel mai rau caz ... in momentul cand auzeam ce a zis Jiji, cum ca daca nu-l titularizez pe Cristea ma da afara ... imi dadeam eu demisia ! .

parerea mea ... :)Forza Steaua !!!