Cuvintele voastre frumoase magulesc suflarea dinamovista. Orice-ar fi si orice s-ar intampla trebuie sa stim a ne aprecia valorile. Atatea cate sant.
un dinamovist
Cuvintele voastre frumoase magulesc suflarea dinamovista. Orice-ar fi si orice s-ar intampla trebuie sa stim a ne aprecia valorile. Atatea cate sant.
un dinamovist
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!
Sincere condoleante si fie ca Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!am mai pierdut o legenda...
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Pentru cei care jignesc. Imi pare rau pentru voi ca ati inteles gresit rivalitatea dintre noi si catei
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
Tatal meu imi spunea despre Mops ca daca s-ar fi nascut, alaturi de Dobrin, cu zece ani mai tarziu, Hagi ar fi fost un subiect de bascalie. Fie-ti tarana usoara, Florea Dumitrache, Dumenezeu sa te aiba in pace!!!!! Regret ca nu te-am vazut pe teren. Ramai o poveste fara sfarsit. R.I.P.
Dumnezeu sa il odihneasca!
Chiar daca a fost dinamovist am curajul sa spun ca fost unul din asii fotbalului romanesc si unul din oamenii deosebiti Dmn. sa-l odihneasca
Condoleante familiei sale si suporterilor lui Dinamo!Si sa nu utam ca inainte d etoate suntem OAMENI!
Din pacate cu totii suntem trecatori.
Dar gloria ramane.
Sa nu uitam ca Dumitrache a facut parte din generatia "de aur" de la mondialul din 1970 , unde a inscris impotriva Braziliei.
Un mare jucator, e pacat ca a sfarsit cum a sfarsit.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Tatal meu imi spunea despre Mops ca daca s-ar fi nascut, alaturi de Dobrin, cu zece ani mai tarziu, Hagi ar fi fost un subiect de bascalie. Fie-ti tarana usoara, Florea Dumitrache, Dumenezeu sa te aiba in pace!!!!! Regret ca nu te-am vazut pe teren. Ramai o poveste fara sfarsit. R.I.P.
Asa este. Pacat ca in Romania a existat comunismul. Daca era si la noi democratie, eram la capitolul fotbal la acelasi nivel cum sunt Italia, Spania,Anglia sau Germania! Cu atatia jucatori care puteau juca la mari cluburi ca Real Madrid (Dobrin), Juventus (Dumitrache) etc.!
Odihneasca-se in pace! Mare om, Mare caracter!
Chiar daca nu v-am vazut niciodata jucand live, veti ramane mereu in inimile noastre...
Dumnezeu sa il odihneasca in pace !
www.maicivilizati.ro
….așteaptã ca solidaritatea suporterilor rivali sã nu se manifeste doar în momentele de doliu
În ziua în care s-a prãpãdit Florea Dumitrache, pe www.fcsteaua.ro a apãrut necrologul fostului dinamovist, neîndoios, unul dintre cei mai talentați jucãtori din istoria modernã a fotbalului românesc. Cum cariera celui numit "Mopsul" s-a consumat în ªtefan cel Mare, anunțul decesului sãu pe un site dedicat fanilor roș-albaștri a stîrnit surprinderea, chiar indignarea, unui suporter stelist. Semnînd Ultramoro, respectivul nu s-a sfiit sã posteze cã "unde mã doare pe mine cã a murit ãla?! A murit și tataia și ce dacã?! De unde pînã unde a (sic) ajuns astfel de oameni pe site-ul nostru? Ce tangențe avea cu clubul nostru?". Am refuzat pe moment, cum procedez și acum, sã judec asemenea enormitate, considerînd cã prostia nu meritã comentatã. Iar blasfemia, întrucît despre asta discutãm, și mai puțin. Parcurgînd însã restul intrãrilor de pe adresa menționatã, am constatat cã toți ceilalți fani steliști, fãrã excepție, s-au grãbit sã-l punã la punct pe nervosul Ultramoro. Nici unul nu i-a ținut isonul. Dimpotrivã, chit cã recomandîndu-se drept susținãtori frenetici ai echipei din Ghencea, ei au condamnat ferm, uneori șI cu mînie, rãutatea de care a dat dovadã autorul textului reprodus mai sus. Citez unul dintre zecile de rãspunsuri menite sã-l facã pe Ultramoro sã se simtã izolat, ba și sã se rușineze: "Înainte de toate, sîntem oameni și trebuie sã ne respectãm ca suporteri. Avem datoria sã respectãm adevãratele valori, indiferent de unde provin ele". Plecînd de aici, sã ne aducem aminte cã, recent, dinamoviștii i-au transmis condoleanțe stelistului Dicã, prin intermediul site-ului lor, cînd acesta și-a pierdut tatãl.
N-am sã mai lungesc vorba, repetînd cã, deși a jucat la Dinamo, "Mopsul" a luminat, grație unui har nepereche, întreg fotbalul nostru. Într-adevãr, și-a cheltuit cîteodatã copilãrește geniul și chiar viața, dar așa i-a fost lui scris. Fiecare om e alt om, iar despre morți, expresie pe care am moștenit-o din antichitate, numai de bine. Altceva aș vrea sã mai spun. Cã, în mãsura în care solidaritatea manifestatã contra lui Ultramoro, absolut impresionantã, ar acționa și împotriva bezmeticilor ce urîțesc tribunele, înjurînd și repezindu-se la bãtaie, atunci fotbalul românesc ar cãpãta o șansã în plus sã se civilizeze. Implicit, și sã devinã mai puternic.
articol scris de Ioanitoaia
Saptamana trecuta l-am inmormantat pe socra-miu la Reanvierea.Mai exact pe 19.04.La iesirea din cimitir am vazut,langa usi o cruce(era exact cea pe care au aratat-o la TV ca i-au pus-o lui Florea Dumitrache la mormant),inscriptionata cu FC Dinamo si sigla clubului.Atunci am ras si am intrebat daca ingroapa cineva pe Dinamo(pe cruce nu era nici un nume),iar acum am aflat cui era destinata.Mie nu-mi spune mare lucru numele lui,mai ales ca s-a consacrat ca jucator al lui Dinamo insa imi pare sincer rau ca a murit.Totusi,gestul oficialilor de la Dinamo,de a pregati o cruce pentruinmormantarea unui om aflat inca in viata,mi se pare de o cruzime.............demna de un caine.Condoleante familiei si celor pentru care a insemnat ceva.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.
Multumiri din suflet din partea unui dinamovist pentru stelistii care au avut cuvinte de lauda la adresa celui care a fost Mopsul. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Macar in aceste momente sa fim mai umani si mai maleabili.