FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Exemplul Cfr

fcsteaua.ro26.04.2007 05:01

Scriu aceste rânduri cu doar câteva ore inaintea meciului decisiv cu CFR Cluj. Cred cu tãrie cã asta este ultima noastrã șansã de a mai emite pretenții la ocuparea locului 2. Dar, sincer sa fiu, la cum (nu) a mers jocul nostru in acest retur, nu sunt convins cã meritãm pozitia secundã in clasament.

Stau și mã intreb insã ce cautã CFR-ul cocoțatã pe poziție fruntașã in campionat? De unde pânã unde tupeul sã se ia la intrecere cu Steaua & Rapid? Ãstora nu le-a spus nimeni cã podiumul este, de când lumea, o afacere de familie in trei? Rãspunsul e simplu și se regãseste in disciplina, constanța și mai ales seriozitatea echipei clujene. Cu un retur aproape impecabil (șase victorii, douã egaluri), CFR s-a gândit cã ar fi timpul sã reorganizeze puțin ierarhia valorilor din Liga 1. Incropitã din portughezi anonimi și "vedete" autohtone, echipa promovatã acum trei ani in prima divizie a hotãrat cã nu sunt deloc prea mici pentru un rãzboi (atât de) mare. Au strâns din dinți și s-au pus pe treabã. Piatra de temelie a fost pusã de Dorinel, care a brevetat disciplina spartanã și a ridicat interdicția asupra viselor prin calificarea in finala Intertoto. A venit Bergodi, un italian riguros, școlit la Coverciano (sâc), cu mentalitate de fundaș dar care a fost capabil sã dea 5 goluri Utei lui Marius Lãcãtuș. Bașca susținere totalã din partea patronului și managerului general, fãrã circul și fanfaronada celor de la Timisoara. Puținã mediatizare, mai puține vorbe, mai multa muncã.

Rețeta succesului? Opriți-vã putin și admirați site-ul oficial al lui CFR. Un site deosebit, profesionist, plãcut ochiului. ªi, mai ales, actualizat. Ce legãturã are asta cu fotbalul, o sã ziceți, cã doar nu intrã saitu' pe teren. Așa este, dar asta aratã cât de serioase sunt intențiile celor de la CFR și cât sunt dispuși sã investeascã in acest proiect. In ziua de azi, imaginea este totul - iar internetul a devenit o parte esențialã in promovarea imaginii. Site-ul ține loc de curriculum vitae și numai un incepãtor in ale marketingului poate trece cu vederea necesitatea unui site profesionist.

Spuneam intr-un articol anterior cã cei de la CFR nu au forța necesarã sã lupte la vârf. Sper cã nu m-am inselat, deși seriozitatea nu are obiceiul sã se impiedice de sentimentalisme ieftine. Iar considerentele de ordin psihologic pãlesc in fața unei echipe care iși doreste cu adevãrat sã câștige.

Andrei (papillon)

grizzly26.04.2007 05:12

pai tocmai asta i-a cocotat pe cei de la Cluj pe locul 2. dorinta de performanta. dorinta de a castiga. dorinta de a nu face valuri inutile. o conducere cu capul pe umeri si jucatori cu mentalitate de profesionisti, secondati de antrenori care cer munca nu vorbe. un patron care baga bani si scouteri eficienti care nu se multumesc sa caute pe net. pentru Cluj viitorul suna bine. nu acum, peste vreo 2 sezoane.

David_steaua200726.04.2007 06:25

Bravo lor!!Da eu tot sper sa-i batem steagsimplu Seriozitatea e importanta in orice.Cand faci un lucru si esti serios nu are cum sa nu iasa ceva bun.Cred ca e primul meci in ultimii ani cand nu-l vad(nici pe stadion, nici la TV).Proasta alegere a orei(deh,daca nu au nocturna :cry: )Oricum:Forza Steaua!!

RaDoooI26.04.2007 07:26

De vreo 3-4 etape tot sper ca CFR sa faca,ca majoritatea echipelor din Liga 1 , adica sa se suie sus , si sa coboare in retur ... dar CFR nu a mai coborat , a ramas acolo ... si cred ca va ramane si dupa meciul cu noi mult timp (sa fim sinceri , nu avem sanse , nu avem sanse nici matematice , nici teoretice , decat din punct de vedere al palmaresului ) , nu meritam locul 2 , poate nici locul 3 .

Bravo CFR , dar U.Cluj va rupe la anul :D:D

Jony_stelist26.04.2007 07:49

Steaua are cei mai multi suporteri din rom steagcruce2 ,dar de ce ii are,daca nu stie sa se "foloseasca" de ei,daca nu stie sa scoata banii din ei........din pacate conducatorii nostri nu prea sa intereseaza de suporteri si ii lasa in voia sortii:

-nu avem si noi in site oficial bun,dar ar trebui unl f bun pentru ce inseamna Steaua,noroc cu voi,ca altfel....... Uitativa la CFR si mai ales la dINAMU,exemplu de site,la noi gasesti stiri de cand a batut Steaua pe Rapid

-nu exista un magazin oficila al echipei in stadion,cand te duci la Dinamo exista si unul destul de okey,exista un magazin Steaua pe langa lazar,dar si ala vai de mama lui......

-de ex la Dinamo, un prieten de-al meu are un baiat de 8 luini si la botez i-a luat un tricou cu Dinamo ,frumos,parca scria ceva pe el,am vrut sa fac si eu acelasi lucru ,dar cu Steaua,de unde cica de la 3 ani in sus,pai pana la 3 ani,devi dinamovist,cred ca daca s-ar avea grija si de acest lucru s-ar cvastiga multi bani

-nu exista niciun bar in complex in care sa poti sa stai si tu la vb inainte de meci,sa mananci ceva..ect, de ex inainte de meciul di Dinamo de acasa am fost le dianmo sa vad daca e adevarata faza cu biletele si ce sa fac,am mers la terasa aia de acolo,am mancat ceva,am baut o bere,mai mare dragu,erau cam 2-3 terase si baruri,i-a ganditi-va sa avem si noi asa ceva,ce bine ar fi.............. steaua_ro

piturca200226.04.2007 07:59

un articol stil gsp in care fara acoperire se ridica in slavi o echipa a carei conducere este destul de dubioasa care a avut pana acum parte doar de echipe mici si de arbitraje favorabile o echipa fara traditie chiar fara suporterii (intrebati pe fanii universitatii Cluj daca mint cu ceva) sa nu uite cineva noi suntem Steaua indiferent de patron sau de manager general forza Steaua intotdeauna superiori

LeoKinG26.04.2007 09:12

E rusinos ca ne uitam in curtea CFR si ii dam exemplu pe ei!Jiji a pus usor usor stapanire pe Steaua si acum nu il mai intereseaza de nimeni,el e cel mai mare si cel mai tare!Consider ca mai bine nu ne calificam anul asta in CL decat sa ne calificam si sa ne facem de ras pe acolo!In fiecare vineri cand ma duc la practica trec prin fata stadionului spurcatilor...intradevar au facut frumos acolo...magazinu oficial e acolo...o terasa cu hot-dog si la milogi tot asa e...au facut pe stadion mare grafitty cu Peluza Nord cu capu ala de la unione,au acolo un bar cu mese festive...la fiecare deplasare pun afise mari sa vada toata lumea la ce ora se pleaca!La noi cand te duci la stadion singuru pe care il vezi e ala cu covrigi si cativa milogi care vand seminte pe acolo ...

ionut8826.04.2007 09:29

Sa nu uitam ca suporteri CFR-ului sunt in majoritate unguri,la fel si patronii,eu zic ca trebuie opriti daca nu vreti sa ne reprezinte in Champions League o echipa de ungurii,clujenii romanii tin cu U Cluj asa ca trebuie sa ii batem azi neaparat si vom avea sanse mari la locul 2.Aveti incredere in Olaroiu si in baietii.Prostiile cele mai mari ale galeriei noastre sunt ca nu incurajeaza echipa pana la final si apoi daca pierd ii huiduim,dar sa nu ii incurajam deloc nu se poate sa nu uitam ca suntem cei mai multi in tara asa ca Forta Steaua.

SSK26.04.2007 09:59

Desi nu sunt parere ca Clujul merita locul 2 ( au beneficiat si de foarte multe conjuncturi favorabile, si de o groaza de victorii cu 1-0 in fata unor adversari prea putin motivati)si desi chiar cred ca nu vor termina pe 2, da - cred si eu ca acolo se face ceva temeinic. Poate nu vor ajunge in Liga, insa oricum pentru o echipa promovata acum 3 ani progresul este uimitor. Si, ceea ce este cel mai important, este un progres care sta pe niste baze solide!

ovi66626.04.2007 10:19
Sa nu uitam ca suporteri CFR-ului sunt in majoritate unguri,la fel si patronii,eu zic ca trebuie opriti daca nu vreti sa ne reprezinte in Champions League o echipa de ungurii,clujenii romanii tin cu U Cluj

esti amuzant... :) de unde ai scos-o pe asta? ca suporterii lui CFR sunt unguri... iti zic eu cine sunt suporterii lui CFR. toti clujenii care nu sunt fani dedicati ai lui U! sunt oameni de toate categoriile sociale, care sustin o echipa din orasul lor ajunsa in divizia A, pe locul 2. cand vor intra si cei de la U in divizia A putini oameni se vor imparti intre cele 2 echipe (vor fi galeriile, care nu au un numar mare de suporteri dedicati 100%). majoritatea locuitorilor Clujului (romani sau unguri), pasionati de fotbal, vor tine cu amandoua echipele. aici nu e ca la Bucuresti, unde Steaua si Dinamo (sa punem si Rapidul) au dominat lupta in oras (si tara) practic de la infiintarea lor. ambele sunt entitati ale fotbalului pentru orice microbist. in orase ca clujul, echipa sustinuta de comunitate e cea care se afla in divizia A. daca sunt 2, cu atat mai bine. pentru ca nu are rost sa te certi atata timp cat cele 2 echipe au putine oportunitati de a face istorie in fotbalul romanesc.

tot respectul pentru cei de la CFR si munca serioasa pe care au facut-o.

si ce daca paskany este ungur? Gigi este machedon! Iancu, Copos, Borcea sunt romani... asta da calitate unui om? nationalitatea? sau ceea ce el este prin faptele lui? asa, noi romanii suntem vax albina pe langa... americani de ex. doar pentru ca noi suntem romani si ei americani. idee pe care sper din toata inima ca nu o impartasesti... in calitate de mare roman! ;)

p.s. te rog nu ma ataca cu fraze de genul "CFR-ist spurcat", "ungur borat" sau altele de genul... ca sa stii si tu, locuiesc in Cluj dar sunt din Targu-Mures. oras cu un mare procent de populatie de etnie maghiara. cam 50%. mama e moldoveanca, tata ardelean fara rude maghiare. deci sunt "destul" de roman, nu? :) nu tin nici cu CFR, nici cu U, pentru ca nu sunt din orasul asta decat de 9 luni. lucrez aici, de asta m-am mutat din Mures. si nu am nimic cu maghiarii in general - nici nu-i sustin, nici nu-i urmaresc cu pusca prin oras... omul e om indiferent de etnie!

m-am uitat pe profilul tau. ai devenit membru al forum-ului acum cateva zile. felicitari! si cred ca am ghicit de unde iti vine indarjirea asta impotriva CFR-ului ungur... esti din Oradea! multi maghiari pe acolo, nu? cu care nu te intelegi... :)

o intrebare. si cu asta inchei, ca am plictisit multa lume cu dialogul-monolog expus: daca maine o echipa din Oradea intra in divizia A si este condusa de un patron ungur, nu ai fi suporterul lor? nu impotriva lui Steaua, asa, in general...

p.s. imi cer scuze fata de cei care imi citesc de obicei post-urile si care, probabil, sunt mirati acum ca am facut ceva ce nu am mai facut in acesti 2 ani de cand sunt membru activ al acestui forum - sa intru in dialog (si polemica) cu un alt mebru al forum-ului care are acelasi drepturi ca si mine de a posta tot ce vrea si este in limitele regulilor trasate de admini. scuze! dar am facut-o pentru ca m-a amuzat inversunarea si iredentismul pueril de care a dat dovada... :)

"tara arde si babele se piaptana!"...

fularultras steagcruce2

greco26.04.2007 10:35

Nu pot sa spun ca cunosc prea bine situatia, dar tind sa-i dau dreptate lui ovi666. Ce se poate spune e ca "U" Cluj are ultrasi, CFR fiind o echipa in genul CFR-ului Bucurestean, dintr-o zona mai proasta a orasului, mai multa violenta, etc. Cu toate ca-si aniverseaza anul asta centenarul, au fost mereu in urma celor de la U care au castigat un numar semnificativ de fani in vremurile lor bune, insa i-au castigat in special din cauza prestigiului adus orasului, iar in momentul de fata majoritatea barbatilor din Cluj tin cu CFR din aceleasi considerente. Am vorbit acum vreo 2 saptamani cand am fost acolo cu mai multa lume si n-am dat de fanatici ci doar de suporteri ocazionali care se bucura ca orasul lor are in sfarsit o reprezentare buna in prima Liga. Banuiesc ca asa se intampla mai peste tot in tara, exceptii notabile fiind Craiova sau Timisoara unde Extensiv, Electroputere sau UMT nu au acaparat interesul microbistilor cand mergeau mai bine ca echipele mari ale oraselor respective.

SSK26.04.2007 10:41

Si Ploiestiul, greco... Oricum, cel mai probabil, o sa vedem ambele echipe clujene din vara in Liga 1. De cativa ani, fotbalul intern a recuperat niste echipe de traditie - Poli AEK Timisoara(orice s-ar zice), UTA, acum U Cluj - iar asta nu poate fi decat bine.

n_am_kef26.04.2007 10:50

Orice s-ar zice, site-ul lor arata f. bine. Marketing tata, nu cioban... :(

papillon26.04.2007 14:27
un articol stil gsp in care fara acoperire se ridica in slavi o echipa a carei conducere este destul de dubioasa care a avut pana acum parte doar de echipe mici si de arbitraje favorabile o echipa fara traditie chiar fara suporterii (intrebati pe fanii universitatii Cluj daca mint cu ceva) sa nu uite cineva noi suntem Steaua indiferent de patron sau de manager general forza Steaua intotdeauna superiori

Nah, departe de mine gandul de ai ridica in slavi. Conjunctura, neconjuctura, imi place insa seriozitatea lor.

Ca nota, dupa meci, bine ca le-am tras-o :)

Forza Steaua

razvy irr.26.04.2007 16:04
Si Ploiestiul, greco... Oricum, cel mai probabil, o sa vedem ambele echipe clujene din vara in Liga 1. De cativa ani, fotbalul intern a recuperat niste echipe de traditie - Poli AEK Timisoara(orice s-ar zice), UTA, acum U Cluj - iar asta nu poate fi decat bine.

asa e.Ma bucur ca au revenit astfel de echipe in prima Liga .Echipe reprezentative ale oraselor ,cu traditie,cu suporteri fanatici Poli AEK(cu toate ca.. ),UTA,Vaslui,Iasi,Craiova(dupa 1 an) .Park alta e atmosfera la un meci (p plan de galerii si de ce nu si fotbalistic) cand stii ca ai in fata o peluza devotata si ostila.Sper sa revina si Petrolu anul' asta si la anul Corvinu..Oricum sa vedeti la anul' derby-uri frumoase.Mare pakt ca sunt inca in prima Liga echipe cu putini suporteri si aia majoritatea nu sunt adevarati suporteri ,nu se implica ..mai degraba spectatori,gen Ceahlau,Bistrita,Urziceni,Jiu,Pandurii,National(cu toate ca nu au multi suporteri dar acel grupulet ultra d la ei poate da o lectie dura multor peluze ) cu parere de rau dar sunteti degeaba :twisted: Respect adevaratii ultrasi ai ploiestului nu acei mascarici platiti de club

SS Lazio26.04.2007 16:19

Salut!

Tocmai am sosit de la meci si mi-am inchipuit cat de mult ma voi relaxa citindu-va postarile.

Eu,spre deosebire de altii,sunt nascut in Cluj-Napoca si nu ma vad despartit de orasul meu.Totusi,sunt stelist de mic,nu va dau motive,cauze pentru care sunt stelist,pot doar sa zic ca Steaua ma reprezinta.

Dar sa va mai zic si eu cate ceva...Clujul nu e chiar Sighisoara sau Sibiu,nu e un oras intr-atata de linistit,ba dimpotriva.Ceea ce multi dintre voi incearca sa faca din Cluj....este o ineptie si ma apuca rasul:VA ROG NU VA MAI EXPRIMATI PAREREA IN NECUNOSTIINTA DE CAUZA!

Gruia[cartierul CFR-ului]este un cartier mic,urat...in care sunt doar oameni de o joasa conditie,talpa societatii...de fapt,azi la meci s-au vazut doar oameni pociti,spurcati,bronzati,tractoristi,lipsiti de dinti...pe scurt :ORCI.Orci ca si patronul lor ,siasta se reflecta in istoria si traditia lor care e aproape egala cu zero!

Inca o data va zic,nu incercati sa creati o imagine atat de calma oamenilor.Rivalitatea e acerba,iar fanii Universitatii,[pe care-i mai cunosc] sunt facuti din alt material.Multi ultrasi,studenti,oameni cu cititi...demni de a fi clujeni,oricum eu nu simpatizez cu Universitatea,dar U Cluj ramane Unica echipa a Clujului,din punct de vedere al traditie,istoriei,suporterilor,mentalitatii;v-as ruga pe multi din Bucuresti a veniti la anul la ambele meciuri din Cluj si veti vedea ,cu siguranta,diferentele!

Cat despre penibilul cfristilor,si faptul ca sunt orci,sa va dau cateva exemple:

*bannerul principal feroviar,inscriptionat Comando Gruia,a fost platit,facut de conducere! Cand acesta a fost capturat[atentie! CAPTURAT nu furat!],asa-zisii ultrasi cfristi au dat in judecata fanii Universitatii!!!! SUB ORICE CRITICA!!!

** Ei sunt extrem de complexati,acesti orci nereprezentativi,si nu au tupeul sa recunoasca multe alte actiuni:acum 4 ani,se dadeaufulare GRATIS ca lumea sa vina la stadion si sa nu mearga pe municipal la U!

*** Stadionul lor e infim,la fel ca si cartierul,doar 7000 de locuri,in care sunt multi maghiari,e drept

Cat despre problema maghiara nu am ce sa spun decat ca in Cluj sunt sub 18%,[nu au placute cu nimic in maghiara],ca sunt niste oameni de toata jena,multi dintre ei,e limpede totusi ca multi nu sutn retardati complet precum ciucanii,ca au facut si un pic de scoala,dar ungurul in esenta e un om rau,extremist si extrem de fatarnic,ei sustinand CFR-ul,fiindca au unul de-al lor in conducere.

Problema etniei este una inepuizabila si irezolvabila totodata,asa ca nu ar avea rost sa mai scriu...noi am fost toleranti,am reusit sa ne-mpacam cu ei,dar multi o tin pe-al lor...si ce sa la faci? asta e optiunea lor.Conteaza ca romanii se pastreaza demni si mandri si asta ne-a facut sa fim majoritari,in ciuda vicisitudinilor istoriei , si sa tinem steagul romanesc sus!

In orice caz,FORZA Steaua-echipa in umbra careia va sta toata Romania-si CL-ul pentru a doua oara va veni,va asigur.

greco26.04.2007 16:40

Cam asta e ceea ce credeam si eu despre Cluj (cu toate ca habar n-am unde sunt mai multi sau mai putini unguri). Imi pare rau ca n-am apucat sa ajung la stadion (am avut f. mult de lucru), dar am inteles ca e intr-un parc din centrul orasului... sper ca asta nu inseamna ca suporterii sunt snobi scrobiti ca multi dintre bucurestenii care locuiesc pe langa stadionul spurcatilor.

Oricum, nu cred ca poti sa negi ca omul de rand care merge la stadion cand mai vin Steaua, Dinamo, Rapid e mai degraba cu CFR-ul in perioada asta. Toti oamenii cu care am vorbit prin Cluj spuneau lucruri de genu "pai cu CFR-u, cu cine sa tin, daca ei sunt acuma in fata... U se bate cu echipe mici, dar CFR se bate cu Steaua si cu Rapid".

Sa vedem ce va fi si cu Universitatea dupa ce vor reveni in A ! Din cate stiu eu sunt in relatii bune cu spurky, pe de alta parte si aradenii erau intr-o vreme. :-)

w3bmaster26.04.2007 19:35

Eu zic ca cel mai bine pentru Fotbalu Romanesc este ca CFR anul asta sa joace in UEFA la anul sper sa avem un campionat disputat chiar daca nu asa cum e in Olanda dar in fine sper sa mergem in LC

Meciu de azi a aratat si de ce

George Stan26.04.2007 19:38

Nu stiu ce va excita asa mult site-ul alora, daca e vorba despre http://www.CFR-ecomax.ro/ mi se pare exemplul perfect despre cum sa NU faci un site. Muzica, icon-uri topaitoare, tehnologii folosite acolo unde nu se impunb, tot arsenalul.

stelistucj28.04.2007 07:36

dar ma lasati cu astea?? sunt uNGURI peste 50% dintre suporterii constanti... spun asta deoarece stiu foarte bine pentru ca am fost si eu candva in galerie la ei acum 3-4 ani si ii stiu pe multi, jumate din galerie e formata din unguri....si ce??? ce am eu cu ei?? pai am... ma deranjeaza sa ma duc pe strada si sa aud cum vorbesc pe ungureste sau ca nu stiu sa vorbeasca bine romaneste... le trebuie autonomie in Romania ... eu as fi un dictator si i-as gaza pe toti care cer asa ceva...inteleg ca is comunitate de unguri si nu ai ce face ca asa a vrut Dumnezeu dar...romanii din unele zone din Spania unde alcatuiesc aproape jumatate din populatie cer autonomie??? Rep Moldova de ce nu poate sa se alature noua ?? atunci noi sa-i lasam pe ei autonomi?? STAT IN STAT??? NICIDECUM!!!!

sa revenim...jumate din suporterii prezenti constant la meci sunt unguri care se refugiaza si ei intr-un meci de fotbal sa uite de discriminari si sa se bucure...ceilalti sunt romani in general carora le place spectacolul si vor neaparat o echipa in prima Liga.vroiam sa zic ca ei se vor reintoarce la U la meciuri dar asta nu se v-a produce degraba pentru ca U va juca la Dej si e pacat ca nu va avea sprijinul clujenilor decat la meciurile importante.

galeria??...uitati-va pe site-ul oficial chiar eram si eu curios cand v-am tot vazut pe aici cu laude cum e acum pentru ca nu am mai intrat de vreo 3 ani mai bine pe site-ul lor...am tras o privire la galeria foto fiind curios sa vad cine mai este prezent deoarece si eu ii cunosteam cat de cat.Nu m-a surprins cu nimica, erau aceeasi baieti 3 din 5 unguri:) plus ca au mai aparut niste copii de 16 ani maxim, vazand si fete(inca in generala) si pe alea cateva le stiu din vedere(erau in generala cand eu eram la liceu sau stau in cartier cu mine ) si sunt si ele unguroaice, deci publicul nu e ungur?? de ce le este ciuda cand le zici unguri?? pentru ca nu le place...la meciul cu Steaua cand strigam ceva antiunguri sa vedeti cum se ridica un sfert din peluza toti cu mustata si unii cu par lung si ne aratau degetul din mijloc...restul de un sfert(pana la jumate) stateau jos deoarece le era rusine...ei bine daca nu stiati ei au si o galerie formata doar din unguri care canta doar in ungureste uneori !!!!!!!!! oameni distrusi!!!...asta e... poate e cam varza articolul dar sunt rupt de obosit si nu prea am stat eu sa il compun... am vrut doar sa va transmit cerlor care ziceti ca nu sunt unguri faptul ca sunt !!! si inca multi!!! si provoaca rau!! eu decat sa suport ungurii mai bine suport tiganii(pe cei curati, nu pe cersetori), abia astept sa ma duc la faculta sa le dau peste nas la toti ungurii din grupa mea care tin cu CFR si tot radeau de Steaua ... lasa ca rad eu cand ei nici macar nu o sa intre in grupele UEFA ce mai CL ?:)) poate nici nu prind locul 3 si ia si Timisoara cupa si raman acasa:))

stelistucj28.04.2007 07:47

am uitat sa va zic!!! acum 2 saptamani au dat foc la cateva TRICOLORURI in fata la sala sporturilor, deci ei nu SUNT mAGHIARI AsAI ????... spurcatii dracului ca mi-e scarba cand ii vad pe toti copiii unguri in general toti rockeri cu parul lung nespalat :-& sau batranii cu mustata :-&... intr-adevar sunt si unguroaice frumoase(insa doar ele) ... dar decat sa am relatii cu o unguroaica mai bine stau singur si raman neinsurat :))

stelistucj28.04.2007 07:52

ss lazio daca citesti vezi ca ti-am dat un mesaj cu idu meu