FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A fi sau a nu fi...

fcsteaua.ro25.04.2007 05:02

…in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Cam acesta este spectrul sub care se joaca maine o partida capitala pentru cele doua combatante, CFR si Steaua. Pentru ambele echipe, intalnirea de maine poate oferi indicii clare in privinta ocuparii la finalul campionatului a locului 2, calificant in preliminariile Ligii. In eventualitatea in care CFR castiga, isi consolideaza pozitia actuala si elimina Steaua din cursa. In situatia in care invingem noi, si sunt tare increzator ca o vom face, CFR-ul primeste o lovitura de moral aproape fatala, intrucat are un program infernat in etapele imediat urmatoare si nu cred ca are experienta fotbalistica necesara pentru a gestiona astfel de momente tensionate.

In ceea ce priveste echipa cu care vom incepe, fara sa intram din nou in discutii savante despre sisteme de joc sau tactica pe ar trebui sa o foloseasca Oli, trebuie sa remarcam ca, in sfarsit, putem alinia o echipa de start ceva mai aproape de ceea ce ar trebui sa fie primul 11.

Paradoxal insa, daca vom castiga, nu vom scapa totusi de o dilema care ne bantuie de ceva vreme...In eventualitatea foarte probabila ca vom prinde locul 2, isi va onora oare conducerea promisiunea de a face transferuri cantitativ-calitative in vara, pe care le-a anuntat inca de pe acum, sau se va considera, ca de atatea alte ori in ultimii ani, ca echipa actuala este suficient de completa, de matura si de rutinata? Nu as vrea pentru nimic in lume sa il mai aud pe domnul Becali spunand ca, odata cu revenirea accidentatilor Dica si Ghionea, Steaua e iar puternica si nu mai avem nevoie de alti fotbalisti...

Forza Steaua! Intotdeauna Superiori!

Alex (Piece)

il_scorpio25.04.2007 06:03

Pai da, ca sa nu se adune 100 de jucatori la Steaua sa plece Stancu, Saban, Baciu, Gigel Coman, Lovin, Cristocea....si sa vyna eventual din campionatul Romaniei haisan de la Vaslui, muresan de la Bistrita, coroian de la Cluj..si lista poate continua. Un fundas dreapta cred ca ar trebui adus din strainatate, pentru ca in Romania nu exista un asemenea jucator de valoareea Stelei. Cred ca la acest post se referea si MM cand vorbea la fanatik!

bodanelu25.04.2007 06:51

@Alex eu de foarte mult timp nu mai cred ce spune Jiji. Singurul mai credul, in privinta transferurilor este MM. Cand MM o sa zica: aducem 40 de jucatori, atunci poate poate mai cred ca or sa vina...

Matrixone25.04.2007 07:45
Pai da, ca sa nu se adune 100 de jucatori la Steaua sa plece Stancu, Saban, Baciu, Gigel Coman, Lovin, Cristocea....si sa vyna eventual din campionatul Romaniei haisan de la Vaslui, muresan de la Bistrita, coroian de la Cluj..si lista poate continua. Un fundas dreapta cred ca ar trebui adus din strainatate, pentru ca in Romania nu exista un asemenea jucator de valoareea Stelei. Cred ca la acest post se referea si MM cand vorbea la fanatik!

Cristocea!!!!, parerea mea e ca el trebuie sa ramana, despre Saban....cam putin a jucat si atunci odata la 3 luni!! destul de rar pentru a-ti da seama de valoarea unui jucator.

Cat despre cei ce i-ai enumerat, Coroian=Lovin, iar Muresan, nu il cred in stare sa faca fata la presiunea care exista la echipa noastra (si a rivalelor).

fularsteaua2

zloty25.04.2007 07:46

in sfarsit no sal bage pe Lovin odata cu revenirea lu ov.Petre ,chiar vroiam sa vina ziua aia sa nul mai vad pe antitalentu ala in primu 11, daca doamne ajuta no sal bage pe Nicolita o sa fie perfect

@ scorpio din jucatori pe care iai enumerat pe niciunu nul gasesc util Stelei

dupa parerea mea ar fi bun :Bogdan Stancu, picfalvi(Jiul),hora(UTA), Prepelita, tineri jucatori nu toate gloabele

neli25.04.2007 07:48

poate sa vina oricine, daca nu-si dau sufletul pentru. echipa si nu respecta culorile, numele -Steaua-, tot degeaba, daruire si iubire asta se asteapta de la jucatori, suporter Steaua-neli-deva

cristinelly25.04.2007 08:52

anul trecut inainte de meciurile din CL nu au fost adusi asa multi jucatori la echipa. Si totusi Steaua a avut un parcurs mai mult decat onorabil intr-o grupa pe care eu o consider ca a fost cea mai grea. Sa speram totusi ca se vor aduce jucatori asa cum sa promis( 10-15 jucatori)

Oricum pana la CL mai avem destule meciuri in Liga I, pe care tebuie sa le castigam daca vrem sa ajungem in UCL. steagro spre cl sprecl2 fularsteaua2

SebaSS25.04.2007 09:22

Lol, in fiecare an era vorba de transferuri...bomba, intariri...etc...si ce a fost? NEMA

Nu mai cred nimic, pana nu ii vad in tricoul Stelei. Daca Doamne ajuta luam locul 2 sunt f curios ce o sa zica Gigi de transferurui, probabil: avem cel mai bun lot din lume!!! :( si nu o sa mai faca nimic

ebonyc25.04.2007 09:48

nu cred ca are importanta pe ce loc vom iesi la finalul campionatului. daca iesim pe locul 2 atunci trebuie sa ne intarim pentru Liga Campionilor. daca terminam mai jos inseamna ca echipa e slaba si trebuie adusi jucatori. deci de pinde ucm privesti licrurile. eu cred ca cel mai important e jocul echipei si faptul ca multi dintre jucatorii care acum 2 ani iau batut pe valencia nu mai sunt buni:Victoras Iacob e total iesit din forma dupa accidentare, cu Paraschiv nu poti face constructie, cu Lovin nu poti face fotbal :P, Petre Marin nu mai tine mult, nesu vad ca odata cu avansarea in varsta nu se vede nici urma de maturizare. Jucatorii care ar trebui scosi din lot sau cel mutl pastrati ca varianta de rezerva: Lovin (scos definitiv ma bine),g. Coman,Stancu,Nicolita(pus fundas poate),Baciu,ov.Petre. lui Saban ar trebui sa i se de mai multe sanse si poate incercat pe postul de mijlocas stanga,cred ca s-ar descurca mai bine ca Nicolita. Cred ca ar trebui adusi: un atacant, un fundas dreapta,un inchizator tehnic(gen lazar) si poate si un fundas stanga.

ebonyc25.04.2007 09:49
nu cred ca are importanta pe ce loc vom iesi la finalul campionatului. daca iesim pe locul 2 atunci trebuie sa ne intarim pentru Liga Campionilor. daca terminam mai jos inseamna ca echipa e slaba si trebuie adusi jucatori. deci de pinde ucm privesti licrurile. eu cred ca cel mai important e jocul echipei si faptul ca multi dintre jucatorii care acum 2 ani iau batut pe valencia nu mai sunt buni:Victoras Iacob e total iesit din forma dupa accidentare, cu Paraschiv nu poti face constructie, cu Lovin nu poti face fotbal :P, Petre Marin nu mai tine mult, nesu vad ca odata cu avansarea in varsta nu se vede nici urma de maturizare. Jucatorii care ar trebui scosi din lot sau cel mutl pastrati ca varianta de rezerva: Lovin (scos definitiv ma bine),g. Coman,Stancu,Nicolita(pus fundas poate),Baciu,ov.Petre. lui Saban ar trebui sa i se de mai multe sanse si poate incercat pe postul de mijlocas stanga,cred ca s-ar descurca mai bine ca Nicolita. Cred ca ar trebui adusi: un atacant, un fundas dreapta,un inchizator tehnic(gen lazar) si poate si un fundas stanga.

pardon, mijlocas dreapta am vrut sa zic la Saban :)

ebonyc25.04.2007 09:51

a si nu mai vorbesc de Croitoru ca trebuie contat pe el ca mijlocas dreapta sau alaturi de Elton la sustinerea atacului.

georgecristian25.04.2007 10:56

Daca invingem maine, este aproape o minune! Sa dea Domnul !

Sper in primul rand ca nu vom avea vreun jucator eliminat in primele 15 minute. Trebuie super motivati jucatorii sa joace energic dar curat, pentru ca am vazut ce se intampla in 10 oameni de prea multe ori. Sa evitam acelasi scenariu penibil la meciurile in deplasare: indarjire, nervi, si in final o infrangere la limita.

SSK25.04.2007 13:20
Sa evitam acelasi scenariu penibil la meciurile in deplasare: indarjire, nervi, si in final o infrangere la limita.

Chiar ca... Mi s-a luat mie de cate ori am vazut filmul asta in acest sezon. Sper intr-un joc frumos si curat al Stelei, daca se poate dublat de o victorie. Nici un egal nu e rau pentru noi, daca tinem cont ca avem un program destul de usor dupa acest meci (Otelul, National, Pandurii, Urziceni, Jiul, Ceahlaul), oricum mai usor decat Clujul. Dar cel mai mult mi-as dori un joc bun al Stelei. Oricum, sezonul este ratat in acest moment (locul 2 nu inseamna mai nimic).

Tupac Amaru25.04.2007 14:20

steagsimplu

Sa gandim, totusi, limpede: parerea mea e ca inca o data Becali v-a pacalit.

Ce naiba sa cautam in CL cu o echipa complet varza? Sau in orice alta competitie?

Simtiti vreo placere sa ne facem de cacao, precum militienii?

Este complet gresita atitudinea lui Becali: TREBUIE adus un antrenor cat mai repede, pentru a incerca sa punem bazele unei echipe capabile sa joace fotbal! Indiferent daca asta se face cu opt etape inainte de terminarea campionatului, care este complet compromis pentru noi.

Referitor la ceea ce va spuneam despre ineptiile lui Becali, la care, sa ma scuzati, ati cam pus botu':

- cu cine sa batem la Cluj?

- un portar ca si Coman nu mai gasim;

- si daca batem, ce? Raman trei puncte pe care nu le vom putea recupera.

Sunteti optimisti, dar nerealisti.

Dragoshel25.04.2007 14:22

Eu zic ca le vom recupera, pentru ca CFR are meci si cu rapidu care trebuie sa isi revina dipa meciul cu cainii, dar si cainii care merg bine in campionat, si trebui sa isi ia revansa din tur.

Asa ca sanse sunt , trebuie doar s ane vedem de jocul nostru fara sa criticam arbitrii, daca e sa castigam castigam pe meritul nostru.

Tupac Amaru25.04.2007 14:31
steagsimplu

Sa gandim, totusi, limpede: parerea mea e ca inca o data Becali v-a pacalit.

Ce naiba sa cautam in CL cu o echipa complet varza? Sau in orice alta competitie?

Simtiti vreo placere sa ne facem de cacao, precum militienii?

Este complet gresita atitudinea lui Becali: TREBUIE adus un antrenor cat mai repede, pentru a incerca sa punem bazele unei echipe capabile sa joace fotbal! Indiferent daca asta se face cu opt etape inainte de terminarea campionatului, care este complet compromis pentru noi.

Referitor la ceea ce va spuneam despre ineptiile lui Becali, la care, sa ma scuzati, ati cam pus botu':

- cu cine sa batem la Cluj?

- un portar ca si Coman nu mai gasim;

- si daca batem, ce? Raman trei puncte pe care nu le vom putea recupera.

Sunteti optimisti, dar nerealisti.

Vreau sa zic de fapt ca, cel mai probabil, vom face un egal muncit... ca, pe valoare, azi ne bate orice echipa din Divizia A, mai putin poate Jiul...

Si cum am cam ghicit rezultatele echipei in acest retur....

inches25.04.2007 14:35

Bai eu tot ce zic este ca ori cistigam si mai vorbim de locul doi (ca orcum dupe acea depinde de resultatele contracanditatelori) ori pierdem sau facem egal, si ne pregatim de Intertoto.

intr-un caz sau altul, n-avem de ales in privinta de antrenor, trebuie dat afara Olita.

danielcristian25.04.2007 16:24
Vreau sa zic de fapt ca, cel mai probabil, vom face un egal muncit... ca, pe valoare, azi ne bate orice echipa din Divizia A, mai putin poate Jiul...

Si cum am cam ghicit rezultatele echipei in acest retur....

Trebuie sa speram pana in ultimul moment,chiar daca nu-l mai vrem pe Oli in Ghencea!Daca s-a putut in ghiulesti,se poate si la Cluj!Oli trebuie sa plece,dar asta nu inseamna ca trebuie sa terminam pe locul 5... steagcruce2

thor_clone25.04.2007 17:46

Citez din Borcea: " Locul 2 pentru mine nu exista. Locul 2 nu se premiaza"

Citez din Olaroiu: "Avem ca obiectiv locul 2"

Niciodata nu am vazut echipa asta pe care o iubesc de atatia ani in postura asta penibila. Adusa la cimitir de niste oameni la fel de penibili. Nu conteaza: cu Olaroiu la anul o sa avem obiectiv cupele europene, peste 2 ani clasarea in primii 10 si peste 3 evitarea retrogradarii.

Cam asta este diferenta intre Dinamo si Steaua din pacate in momentul asta. Eu personal crap de ciuda cand ma uit in Stefan cel Mare. Poate o veni si soarele in ograda noastra peste 4 ani cand pleaca Oli (daca mai pleaca vreodata)

Acum astept injuraturile ca am citat din Borcea...

mikenisme25.04.2007 18:24

@ thor clone .... bai tata auzi acilea la mine ???? io stiu ca nu il inghiti pe Oli...personal nici io si nici 90% din suporterii Stelei...dar de aici si pana la avea signiture cu caca Oli....tre sa fim uniti bai peste in clipele astea grele !

vezi ca te faci de ras baiatule

danielcristian25.04.2007 18:45
@ thor clone .... bai tata auzi acilea la mine ???? io stiu ca nu il inghiti pe Oli...personal nici io si nici 90% din suporterii Stelei...dar de aici si pana la avea signiture cu caca Oli....tre sa fim uniti bai peste in clipele astea grele !

vezi ca te faci de ras baiatule

Nu fii asa dur, omul are simtul umorului!Mie imi place foarte mult semnatura lui:ma distreaza de cate ori o citesc! :lol:

mikenisme25.04.2007 21:15
Nu fii asa dur, omul are simtul umorului!Mie imi place foarte mult semnatura lui:ma distreaza de cate ori o citesc! :lol:

Daniel cand vad ca toate ziarele ne ataca...pe la emisiunile noastre sportive de specialitate se vorbeste numai aiurea de noi....cand vad ca toata lumea e impotriva noastra...patronul o i a razna...managerul se imbolnaveste....macar noi sa fim cat de cat uniti...asta e sunt vremuri grele...repet nici io nu il mai inghit pe Oli...dar nu trebuie nici sa exageram...

w3bmaster26.04.2007 01:06

Daca ajungem pe locu 2 (o sa ma gandesc la loc doi deabia dupa meciu de azi)

Si nu se face o campanie cum "sa zis" atunci NO Comment si nu fata de Becali care nah ma astept la orice ci fata de MM care cred ca e cu vreo 3 clase peste Jiji

mamarutza26.04.2007 07:08

Subscriu! s[ castigam este tot ce putem face. Singura metoda de a recupera, este sa dea tot ce au mai bun in ei. Desi sunt clujeanca, sper ca CFR-ul sa nu ajunga in CL. Ei n-au facut nimic sa merite locul 2, au fost doar ce care au profitat de jocul slab al Stelei si de penibilitatea lui Oli. Sa plece zic!!! fularsteau2

VALENTIN_200629.04.2007 19:00

Vali 1 victoraș 2 ochiroși 3 sunt de elitã mai de parte sunt in vingatori