FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Informații privind AISS

fcsteaua.ro24.04.2007 11:27

Așa cum am promis, Asociația Independentã a Suporterilor Steliști își propune sã asigure o transparențã totalã în gestionarea fondurilor de care dispune, nu doar fațã de membrii AISS, ci fațã de toți suporterii steliști care vor sã se asigure de seriozitatea și onestitatea acestui proiect.

În acest scop, redãm pe situl Asociației - www.AISS.ro - extrasul de cont de pe luna martie, prima lunã în care s-au înregistrat operațiuni în contul deschis de AISS. Extrasul este complet și poate fi descãrcat la http://www.AISS.ro/index.php?option=com_co...&id=31&Itemid=1.

Tot din motive de transparențã, publicãm și Hotãrârea Consiliului Director prin care la 30 martie sunt primiți noii membri ai AISS. Respectând totuși confidențialitatea datelor care ne sunt încredințate, am decis sã facem publice doar numele noilor membri. Reamintim cã la data de 30 martie au fost primiți în Asociație doar acei membri care ne-au trimis datele din formularul de înscriere și au achitat taxa de înscriere. Hotarârea a fost înregistratã la Judecãtoria Sectorului 3. O puteți accesa la http://www.AISS.ro/index.php?option=com_co...&id=30&Itemid=1.

Acest exercițiu de transparențã va deveni o obișnuințã în activitatea Asociației, urmând sã publicãm în fiecare lunã atât extrasul de cont al lunii precedente, cât și hotãrârile de primire a noilor membri.

Rugãm toți suporterii care ne-au trimis datele, dar nu au plãtit taxa de înscriere sã execute aceastã operațiune, pentru a putea deveni membri ai Asociației începând cu data de 1 mai.

Toți cei care doresc sã ajute la punerea pe picioare a acestui proiect gãsesc detalii despre înscrierea în Asociația Independentã a Suporterilor Steliști pe situl www.AISS.ro.

Asociația Independentã a Suporterilor Steliști

cryu24.04.2007 12:10

FORZA Steaua

AmuntBoy24.04.2007 12:44

ff bine

in aprilie sunt si cheltuielile cred ;)

pt meciul cu Dinamo sau ce s-a mai facut

Rossoblu24.04.2007 13:05

ce face aceasta asociatie pt suporterul stelist mai exact?

George Stan24.04.2007 13:15

Aceasta asociatie nu face decat sa ajute suporterii stelisti sa faca ei insisi ceva pentru ei.

In rest s-a discutat in dese randuri, aici si aici

Il Soldatino24.04.2007 13:28
ce face aceasta asociatie pt suporterul stelist mai exact?

Absolut nimic. Problema se pune invers. Aceasta asociatie ii ofera in sfarsit prilejul unui suporter stelist sa faca si el ceva pentru Steaua. Aici exclud comportamentele indezirabile. In felul acesta vedem si noi unde sunt "stelistii pana la moarte", unde sunt acele "5 milioane de suporteri", unde sunt aceia care prefera sa critice fara a se implica cu absolut nimic....Acest model se foloseste cu succes in prezent la toate cluburile mari din Europa, iar noi avem nevoie de o miscare REALA si CURATA de promovare a valorilor steliste (Becali nu e Steaua Bucuresti ci doar finantatorul echipei de fotbal, suporterul echipei Steaua nu este "oaie" si nici un Becali mai mic - iata doua scopuri nobile)

Toate informatiile sunt postate pe site la sectiunea AISS. Pe scurt, aceasta asociatie va deveni foarte puernica in cativa ani datorita numarului mare de suporteri ce o vor alcatui si care vor cotiza lunar cu o suma modica. Cu acesti bani adunati se pot sprijini eforturile galeriilor (atentie NU apararea actelor de vandalism) se va putea intretine site-ul fcsteaua.ro in cele mai bune conditii, se vor putea ataca in instanta acele publicatii care vor mai crea diversiuni (asa cum au creat-o pana acum), se vor organiza actiuni de protest cu privire la anumite actiuni ce vor jigni pe toti suporterii Stelei, se vor putea organiza diferite evenimente de sarbatorire a unor performante europene sau a unor jucatori de legenda, etc, etc...

Noroc,

Catalin

petru_fulger24.04.2007 14:16

problema mea cea mai mare este ca nu pot sa completez hartiile pt a putea fi membru. in alta ordine de idei asi dori si un sfat -cum sa fac sa redirectionez cei 2% spre AISS?daca stie cineva sa-mi raspunda???

George Stan24.04.2007 14:19
problema mea cea mai mare este ca nu pot sa completez hartiile pt a putea fi membru. in alta ordine de idei asi dori si un sfat -cum sa fac sa redirectionez cei 2% spre AISS?daca stie cineva sa-mi raspunda???

Despre 2% aici:

http://www.AISS.ro/index.php?option=com_co...28&Itemid=1

bodanelu24.04.2007 14:27

ca membru al AISS adresez si eu doua mici intrebari:

1) in martie n`au existat cheltuieli?

2) nu am vazut in extrasul de cont, sau nu stiu eu sa`l citesc prea bine, bani proveniti din inscrierea prin MoneyBookers.

SSK24.04.2007 14:43

@petru_fulger

De ce nu poti completa hartiile?

@bodanelu

Da, problema cu banii primiti prin moneybookers (daca nu ma insel, sunt 3 persoane care au platit astfel, dintre care 1 esti tu) este...ca ei sunt inca in contul moneybookers. Nu i-am transferat pana acum, din diverse motive (din comoditate in primul rand, avand in vedere ca nu e vorba decat de vreo 50 de lei, cu totul). S-ar putea sa apara o problema cand ii vom transfera, pentru ca ii vom transfera cu totul si nu vom putea evidentia exact de la cine si cand au fost primiti(practic, in extrasul de cont o sa apara la un moment dat o intrare de...110 lei sa zicem, din contul de MNB A***@*** - si cam atat o sa apara!). Ceea ce n-ar fi total transparent. O sa vedem ce solutie vom gasi. Oricum, te asigur ca banii sunt inca acolo.

George Stan24.04.2007 14:51

A fost updatat articolul de pe AISS.ro cu extrasul de pe moneybookers

bodanelu24.04.2007 15:01

@SSK nu am zis`o cu rautate... doar m-am referit si la metoda aceasta de plata. Cand ati ales ca totul sa fie transparent mi se pare normal sa se prezinte si situatia acelui cont...

@George multumesc pt update!

la cati mai multi stelisti inscrisi!

MR.KILLER.ULTRAS24.04.2007 21:56

doar 16membri luna asta?inseamna 25-30 in total nu?cand se elibereaza legitimatiile de membru?care e modelul?in ce ordine s-a facut numerotarea(primii care au trimis banii,au fost in fruntea listei)?cand va avea loc urmatoarea intalnire AISS?de nu functioneaza forumul membrilor?George,sper sa-mi raspunzi la intrebari!RESPECT!

George Stan25.04.2007 06:43
doar 16membri luna asta?inseamna 25-30 in total nu?cand se elibereaza legitimatiile de membru?care e modelul?in ce ordine s-a facut numerotarea(primii care au trimis banii,au fost in fruntea listei)?cand va avea loc urmatoarea intalnire AISS?de nu functioneaza forumul membrilor?George,sper sa-mi raspunzi la intrebari!RESPECT!

FUnctioneaza forumul membrilor. Esti membru?

MR.KILLER.ULTRAS25.04.2007 20:22

functioneaza din parti!intru cu telul symbian 2end edition,cu netfront si...nimic.in fine,ma informez de aici!merci oricum pentru amabilitate.