FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii Libere

66bfg23.04.2007 18:02

steagcruce2 Am vazut la TV Sport postata intrebarea: "Credeti ca Dinamo va acumula mai multe sau mai putine pct. ca Steaua in UCL?

Incredibil,spurcatii nici nu stiu daca vor juca in UCL si vad ca-si pun problema punctelor! Pai,daca tot a venit vorba de asa ceva atunci si eu spun ca daca vor ajunge acolo, vor avea soarta celor de la LEVSKI, adica 0 PUNCTE.

Wally23.04.2007 18:15

Cred ca spurcatii nici 0 puncte nu vor acumula...la ei e posibil ca numarul punctelor sa fie negativ :lol:...lasand gluma la o parte cred ca se vor umple de penibil...ca vad ca Borcea iar da declaratii de genul: "lasati-ne sa ne pregatim de CL" si ei nici nu se vor califica...presimt asta!

predatorpulse723.04.2007 18:58

Eh,cred ca vor lua si ei 1-2 puncte,depinde de grupa in care cad.Noi indraznesc sa spun ca am cazut catastrofal cu real si Lyon dar si am jucat catastrofal. Oricum chiar de vor ajunge javrele in CL totul se va datora noua,lucrul asta enerveaza cel mai mult pe prietenii mei dinamovisti.

Daca tot sunt discutii libere hai sa mai va spun una buna:

la 6 vine presa era betivu de boanchis cu nenea ala cu mustata si ochelari care tot zice ca e stelist dar mai mereu il vad in admiratia rivalilor. Si ce spunea boanchis astazi:spunea ca Dinamo s-au reparat moral si ca cea mai mare victorie a lor este nu ca ne-au dat 4 si noua si crapidului,ci pentru ca ieri la derby stelistii tineau cu Dinamo si ca tremurau pentru victoria lor. Pai bine mai boanchis,poate Jiji tremura pentru Dinamo pentru ca vad ca se da cu ei k sa mai ia cateva voturi,eu unul desi m-am uitat la tot meciuk k nu era altceva,n-am "tremurat" pentru Dinamo ma durea in pix cine batea,eu stiu k Steaua are meci joi si atat. Eu nu vreau sa profit de munca altora cum face stim noi cine. Alta prostie care am auzit-o in afara de cele debitate de conducerea lui Dinamo,este cea a lui maladarasanu care sustine ca arbitrul i-a furat pentru Steaua.Asa e i-a furat dar pentru k l-a pus Borcea,mai crapidistule.

Si frati stelisti nu mai va agitati,presa da in noi,direct sau indirect,pentru ca suntem singurul nume mare din Romania si cel care le vinde fituica.

Asa ca ce ne agitam noi,nu vedeti ca toti vor sa ajunga Steaua.Steaua si cand e la pamant ramane cel mai important nume din fotbalul romanesc.Toti vor cupa CCE si supercupa Europei cum are Steaua,toti vor cele mai multe titluri din Romania cum are Steaua,cele mai multe cupe ale Romaniei,cele mai multe Supercupe, toti vor sase titluri consecutive la rand cum a facut Steaua dupa anii 90,toti vor 4 semifinale europene cate a avut Steaua iar lista continua...

De asta toti o sa dea in noi,pentru ca daca maine Steaua ar retrograda sau nu ar prinde Europa va zic din surse sigure ca in juma din redactiile ziarelor sportive din Romania ar fi party,pentru ca ziaristii folosesc fraza aia ca "victoriile vand mai bine",dar asta e vrajeala cel mai bine vand scandalurile,iar cum noi avem 2 oameni in conducere cum sunt MM si Jiji,scandalul cu presa e inevitabil.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Dragoshel24.04.2007 17:50

Pai cum sa adune mai multe puncte ca noi, daca ei anul trecut nu au facut fata in Cupa UEFA, acolo unde noi am ajuns pana in semifinale.

Sa fie multumiti daca iau bataie la 1-2 goluri diferenta la fiecare meci:)

Xardas_HD30.04.2007 16:51

ma baieti ma... voi nu sunteti teferi.... vedeti voi Dinamo in Champions League??? vai de mama lu chelasea si a lu Manchester cand s-or duce la stadionul din Liverpool respectiv Milan.. numa la televizor am auzit cum cantau superterii si mi s-or muiat picioarele.mareata Barcelona o fost invinsa de suporteri si nu iese Chelsea? finala Liverpool- Manchester...........castiga liverpooll............latra cainii tristi la lunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nu ca as fi fan Liverpool..dar ca englezii....plus ca si milanul..in fine.. nu mai zic nimik dar va rog sa dati mai mult credit liverpoolului. si daca se intampla totusi sa se rastoarne universul cu capul in jos si sa se califice Dinamo in grupe ..... 0 puncte si parca-i si aud vaicarindu-se.

c.ronaldo1730.04.2007 18:18

Daca te bazezi pe public o sa ajungi rau. Trebuie sa joci si tu, ca jucator, iar mi-e Liverpool nu prea mi se pare ca joaca excelent in aceasta perioada. Uite ultimul rezultat, 1-2 a pierdut.

Bya_630.04.2007 18:38

Nici nu au ajuns in CL si deja se gandesc cate puncte o sa faca.nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa faca daca ajung in grupe,adica ii clar.o sa faca fotbalul romanesc de rusine asa cum au facut tot timpul.

David_Steaua200730.04.2007 19:16

Pana la urma(din pacate) o sa ajunga javrele in CL, dar nu cred ca o sa stranga mai mult de 3, poate 4 puncte.Oricum,tre' sa mai scapam naibii de stelistii de umplutura care numai la bine stiu sa "sustina" echipa.

Mereu cu Steaua in suflet!! steagcruce2

Flaviu8630.04.2007 19:18
Nici nu au ajuns in CL si deja se gandesc cate puncte o sa faca.

EXACT! FORZA Milan sau Liverpool!

IONUTZ-CIPRIAN01.05.2007 11:40

O astea sunt punctele lor daca intra in grupe,daca nu intra direct,nu o sa intre deloc!! :-)

Xardas_HD02.05.2007 08:11

ha ha ha ha. ha ha ha ha. cand o sa-mi revin din ras............... voi comparati liverpoolul cu altele. no ati vazut? cine ia Champions League? aud? bine reyna. respect Liverpool. haide Milan. acu imi pare rau si de Cristiano Ronaldo. i fotbalist bun.dar si daca ajunge Manchesterul in finala i executa Liverpool si pe ei ca pe Chelsea:D dar inca ma mai bucur.ce l-or executat pe Czech. si se dovedeste ca nu trebuie sa joci bine in campionat ca sa joci ca lumea in Champions League. ar fi chiar o ironie ca tot niste alb-rosii sa lase javrele pe dinafara.

Xardas_HD03.05.2007 19:12

ha ha ha. si s-o intamplat. ce bine. si ce luna plina era fara. chiar sa urle cainii la luna