FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oli si Steaua lui cazatoare (GSP)!

fcsteaua.ro22.04.2007 22:48

Steaua a început meciul cu Poli Iași cu 6 jucãtori defensivi și l-a terminat cu 8!

Schimbãrile lui Olãroiu spun tot despre situația în care se gãsește trupa din Ghencea: Stancu în locul lui Iacob și Baciu în locul lui Boștinã, modificãri fãcute în ultimele 12 minute, cînd Steaua nu mai reușea sã construiascã nimic. Pe bancã nu mai rãmãsese nici un fundaș, toți erau în teren, la fel ca la returul de coșmar de la Middlesbrough!

Deznodãmîntul n-a fost același ca acum un an, însã Oli a rãmas neschimbat. Sã ajungi sã te aperi cu disperare și cu toți apãrãtorii din lot în fața unei echipe a cãrei principalã țintã a fost sîmbãtã numãrarea minutelor care au mai rãmas pînã la terminarea partidei, iatã supremul supliciu pe care fanii Stelei trebuie sã-l îndure.

Pînã la urmã, chiar Olãroiu e cel care a spus cã "atacanții vînd biletele, fundașii aduc rezultatele". La cum a arãtat echipa sîmbãtã seara, nu e de mirare cã tribunele erau goale. Oli, zi mersi cã s-a jucat cu porțile închise. Suporterii știu de ce!

CUM S-A MARCAT GOLUL

1-0, V. Badea (10) * A înscris din mijlocul careului, trãgînd pe lîngã portarul Brãneț

danielcristian22.04.2007 23:00

Raman la ideea ca nu putem face performanta cu Oli pe banca. Nu-i facut pentru Steaua. Celor care trec in dreptul lui Oli performanta ca am jucat semifinala de Cupa UEFA le spun sa fie cinstiti cu ei insisi si sa recunoasca ca de fapt Oli ne-a privat de o finala de Cupa UEFA!

puyol23.04.2007 05:54

Radoi a zis faza cu ''atacantii vand biletele,etc''

Heart_For_Steaua23.04.2007 06:22

In sfarsit au si cei de la gsp dreptate.... Oli NU ESTI DE Steaua....

Virgil23.04.2007 06:32
Radoi a zis faza cu ''atacantii vand biletele,etc''

Aparatorii câstiga meciurile;atacantii vând biletele.

capone23.04.2007 06:46

Asta cam asa e, se pare ca o data in istoria lor au si mincinostii astia de la gsp dreptate. Oli lasa-ne ca ne creezi nervi. steaua_ro

grizzly23.04.2007 07:05

este absolut rusinos ce se intampla. inteleg k acum rezultatele primeaza, dar nu se poate asa ceva. este jenant si rusinos sa termini in genunchi un meci cu Poli Iasi. imi este scarba de acest las, de acest fricos propulsat in postul de antrenor al Stelei. ne-a rapit ultima farama de demnitate. nu ne mai permite nici macar sa murim frumos. am ajuns tiganii campionatului. noi, care am fost intotdeauna superiori am ajuns sa plecam capetele in fata suporterilor unor echipe de pluton. nu credeam vreodata k o sa am un asa gust amar dupa o victorie a Stelei. mi-este atat de rusine k imi vine sa intru in pamant...

vali_gherman23.04.2007 07:18

Nu cred totusi ca schimbarea lui Olaroiu co 8 etape inainte de final ar fi fost cea mai benefica mutare.Plus ca nu cred ca era vreo solutie la indemana acum.Poate la vara?Cine stie.Oricum dk termina pe doi sigur nu pleaca.Nici nu stiu dk e mai bine sa plece sau nu.Cert e ca trebuie modificat ceva ca suntem ai dracu de previzibili in orice faza de joc.

alice4steauaBUC23.04.2007 08:17

Mai bine i-ati fi spus "Oli si inmormantarea Stelei!"....ce mai e de zis?ati spus voi totul...astea nu e Steaua noastra, am ajuns sa-mi fie frica, da frica!sa ma uit la un meci cu o echipa dupa locul 10!tare mi-e frica de vrun scorul etapei la CFR... :cry: nu mai pot fi optimista...nu mai am cum... :cry:

Dulah23.04.2007 17:40
Nu cred totusi ca schimbarea lui Olaroiu co 8 etape inainte de final ar fi fost cea mai benefica mutare.Plus ca nu cred ca era vreo solutie la indemana acum.Poate la vara?Cine stie.Oricum dk termina pe doi sigur nu pleaca.Nici nu stiu dk e mai bine sa plece sau nu.Cert e ca trebuie modificat ceva ca suntem ai dracu de previzibili in orice faza de joc.

Pai trebuie "modificat" antrenorul :) ca din vina lui joaca echipa asa. Atata timp cat antrenorul si jucatorii isi iau banii atunci trebuie sa-si faca datoria si sa nu-i afecteze alte probleme legate de conducator sau ce mama naibii de probleme are Steaua acum,desi problema cred ca e Oli.

n_am_kef24.04.2007 09:50

Pai eu sunt increzator ca-l schimba doar ca il schimba imediat dupa terminarea sezonului. Acum oricum nu mai conteaza...

SSK24.04.2007 11:01
Aparatorii câstiga meciurile;atacantii vând biletele.

Atacantii vand biletele, fundasii aduc trofeele ;)

George Stan24.04.2007 11:05

Mijlocasii defensivi prelungesc contractele! ;)