Ieri am asistat la un nou episod din serialul de comedie "Gigi ne crede prosti" ... distributie nesurprinzatoare, cu dramaturgul Oli in rol de figurant zambitor si scenaristul Gigi in rol de vizionar mesianic, desigur, in regia presei romane scrisa si vorbita, avida ca intotdeauna de spectacol si circ gratuit.
Dupe ce s-a vazut ba razboinic, ba urs, ba elefant, ba principe, mai nou Gigi se crede psiholog extravagant ... Are viziuni, de parca maria sa, unicul trimis al entitatii supreme pe plaiurile mioritice le-ar sti pe toate ... Iar stapanul lumii nu ar avea o alta grija decat sa lumineze calea marelui Gigi si sa il ajute constant in chestiunea "Steaua".
Si datorita revelatiei lui Gigi, ne-a fost dat sa mai suferim odata pentru Steaua noastra, ca sa salveze dansul aparentele ... Nu era destul ca si asa echipa merge prost, atat de prost ca nu se poate mai prost, mai trebuia sa vina Gigi si sa ne ia de fraieri, ca-n filmele cu prosti.
Ca si in pilda cu cei patru apostoli, care au fost urmatorii trei, Luca si Matei, dintre care Andrei, Gigi ne-a mai demonstrat odata ca minte si ca face exact opusul a ceea ce predica si ca nu este ceea ce pretinde ca este, "un bun crestin"(o luam in ordine cronologica) :
- "Oli este antrenorul Stelei pe viata"-declaratie data cu putina vreme in urma.
- Aflam ieri ca "pe viata" inseamna 3 ani, adica din aprilie 2007 pana in 2008:"Gata, acum sã nu mã mai disperați cu telefoanele, Oli a semnat, deci pînã în 2008 e la Steaua"
- Dupa fotografia publicata pe gsp.ro 2008 inseamna 30.06.2007: Foto gsp.ro
O noua pata, o noua flegma pe obrazul Stelei, un nou pumn in figura suporterului stelist...a cata oara?.
Cat despre toata situatia ingrata in care Steaua este acuma, imi vine sa urlu...chiar toti incompetentii s-au adunat in Ghencea?
Cum e posibil sa laudam incompetenta? ... dupa ce am brevetat "martirizarea gafeurilor", am dat banderola de capitan lui Banel dupa o greseala demna de cascadorilor ca sa il mobilizam, mai nou glumim pe seama prelungirii contractului antrenorului Olaroiu,cand cel mai normal era sa il expediem de unde a venit, republica banat...iti vine sa ii iei la palme.
Ce revenire, ce sa mai salvam cu Oli care pare mai debusolat ca si Bostina cel trezit din somn sa joace pentru Steaua? ... E incredibil si totusi logic ... cu cat urci mai sus cu atat cazi mai rau, si asta cand nu stii sa fii modest, dar mai ales intotdeauna superior, cum este si va fi Steaua mereu!