FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Very funny papagal

fcsteaua.ro20.04.2007 18:25

Ieri am asistat la un nou episod din serialul de comedie "Gigi ne crede prosti" ... distributie nesurprinzatoare, cu dramaturgul Oli in rol de figurant zambitor si scenaristul Gigi in rol de vizionar mesianic, desigur, in regia presei romane scrisa si vorbita, avida ca intotdeauna de spectacol si circ gratuit.

Dupe ce s-a vazut ba razboinic, ba urs, ba elefant, ba principe, mai nou Gigi se crede psiholog extravagant ... Are viziuni, de parca maria sa, unicul trimis al entitatii supreme pe plaiurile mioritice le-ar sti pe toate ... Iar stapanul lumii nu ar avea o alta grija decat sa lumineze calea marelui Gigi si sa il ajute constant in chestiunea "Steaua".

Si datorita revelatiei lui Gigi, ne-a fost dat sa mai suferim odata pentru Steaua noastra, ca sa salveze dansul aparentele ... Nu era destul ca si asa echipa merge prost, atat de prost ca nu se poate mai prost, mai trebuia sa vina Gigi si sa ne ia de fraieri, ca-n filmele cu prosti.

Ca si in pilda cu cei patru apostoli, care au fost urmatorii trei, Luca si Matei, dintre care Andrei, Gigi ne-a mai demonstrat odata ca minte si ca face exact opusul a ceea ce predica si ca nu este ceea ce pretinde ca este, "un bun crestin"(o luam in ordine cronologica) :

- "Oli este antrenorul Stelei pe viata"-declaratie data cu putina vreme in urma.

- Aflam ieri ca "pe viata" inseamna 3 ani, adica din aprilie 2007 pana in 2008:"Gata, acum sã nu mã mai disperați cu telefoanele, Oli a semnat, deci pînã în 2008 e la Steaua"

- Dupa fotografia publicata pe gsp.ro 2008 inseamna 30.06.2007: Foto gsp.ro

O noua pata, o noua flegma pe obrazul Stelei, un nou pumn in figura suporterului stelist...a cata oara?.

Cat despre toata situatia ingrata in care Steaua este acuma, imi vine sa urlu...chiar toti incompetentii s-au adunat in Ghencea?

Cum e posibil sa laudam incompetenta? ... dupa ce am brevetat "martirizarea gafeurilor", am dat banderola de capitan lui Banel dupa o greseala demna de cascadorilor ca sa il mobilizam, mai nou glumim pe seama prelungirii contractului antrenorului Olaroiu,cand cel mai normal era sa il expediem de unde a venit, republica banat...iti vine sa ii iei la palme.

Ce revenire, ce sa mai salvam cu Oli care pare mai debusolat ca si Bostina cel trezit din somn sa joace pentru Steaua? ... E incredibil si totusi logic ... cu cat urci mai sus cu atat cazi mai rau, si asta cand nu stii sa fii modest, dar mai ales intotdeauna superior, cum este si va fi Steaua mereu!

axl2320.04.2007 18:42

mai, pana la urma a aflat Gigi daca e inrudit cu imparatii bizantului?

Joga Bonito20.04.2007 19:04

E geniala poza (asocierea intre Becali si Mona Lisa)...

Cat despre contract, cred ca e valabil pe 3 ani. Gsp-ul poate a falsificat fotografiile. Daca se dovedeste contrariul, ciobanul ar trebui internat la un sanatoriu. In plm dam in penibil....

Becali sau MM nu au declarat ceva?

Dano20.04.2007 19:06

Ce sa mai spunem....e greu cu oamenii care nu sunt constienti de ceea ce fac.

Pacat ...pentru ca noi suferim ...pentru prostiile lor. Totusi ganditi-va si la Gigi....sa fii prost pe banii tai. Hahaha

leonardo20.04.2007 19:42
E geniala poza (asocierea intre Becali si Mona Lisa)...

Cat despre contract, cred ca e valabil pe 3 ani. Gsp-ul poate a falsificat fotografiile. Daca se dovedeste contrariul, ciobanul ar trebui internat la un sanatoriu. In plm dam in penibil....

Becali sau MM nu au declarat ceva?

Daca ar fi fost falsificata poza, cred ca erau de trei ori dati in judecata de Becali, dar el este un tembel si parca e venit cu pluta. Si la TV s-a vazut ca in momentul in care a dat prima pagina sa semneze el contractul, cameraman-ul a incercat sa faca zoom. Era la mintea cocosului ca vor incerca sa fotografieze sau sa filmeze ce scria pe prima pagina a contractului, numai ca in aroganta lui Gigi nu a avut inspiratia sa scrie un contract care sa fie plauzibil, care oricum nu ar fi avut valoare daca nu era inregistrat la F.R.F. ! Dar daca nu este penibil, Becali nu poate trai bine !

_Answer_20.04.2007 19:48
mai, pana la urma a aflat Gigi daca e inrudit cu imparatii bizantului?

mai rau... din cite am inteles mai nou s-a gasit descendent al marilor faraoni egipteni, faraoni din care-bineinteles- se trag printre altii Alexandru cel Mare, Traian, Napoleon si alti multi razboinici.

c.ronaldo1720.04.2007 19:52

O spun sincer, cel mai slab conducator din ISTORIA Stelei. Un mare magar si prost...

axl2320.04.2007 19:58
s-a gasit descendent al marilor faraoni egipteni

mai dar asta nu-i un lucru de lauda, marii faraoni egipteni, ramsesii si tutmositii erau niste degenerati dpdv genetic, era acolo un mare dezmat incestuos, cu urmari atat fizice(vezi craniul de oblio al nephertitei, fizicul androgin al lui akenathon, etc.) cat si (mai ales) psihice. la Gigi mosteniri fizice nu stiu daca gasesc, poate doar freza aia insipida. in schimb psihice sunt o gramada.

Rossoblu20.04.2007 20:14

tocmai a declarat pe otv, chiar daca va termina pe 6 el tot cu Olaroiu va ramane pt ca el isi alege la el in "casa" oamenii in funcitie de caracter nu de performante ....asa ca baieti pregatiti-va pt ce e mai rau

DanStan20.04.2007 20:32
tocmai a declarat pe otv, chiar daca va termina pe 6 el tot cu Olaroiu va ramane pt ca el isi alege la el in "casa" oamenii in funcitie de caracter nu de performante ....asa ca baieti pregatiti-va pt ce e mai rau

Pai sa-l ia acasa. Poa' sa-l angajeze ca valet.

axl2320.04.2007 20:33

sau baies.

alexmk1720.04.2007 21:08

In primul rand, nu am incredere in fotografiile si articolele gsp! Minciuni, in general!

In al doilea rand: Daca nu ar fi adevarat, pleaca Olaroiu oricum, deci e bine!

In al 3-lea rand: Lovin, Baciu si Nicolita vor fi TITULARI pe vecie la Steaua! Si vom castiga mereu cu ei cum am castigat ultimele 3 meciuri!

In al 4-lea rand: Sa puna cineva un ceas desteptator la pauza meciului cu Iasiul ca asa se va trezi Bostina mai devreme, deci va fi Fresh & Ready pentru moldoveni!

In al 5-lea rand: Sa retragem tricoul lui Lovin de la Steaua, deoarece consider ca este un jucator mai mare ca multi stelisti din istorie! Nici Pele sau Maradona nu se compara cu acest magnific jucator! Ce stil, ce clasa, ce tehnica, ce valoare???? CE DRACU MAI CAUTA ASTA LA Steaua CA NU MAI SUPORT!

URMATORII JUCATORI NU-I MAI VREM TITULARI SI NICI REZERVE(DESI E MAI GREU): Lovin, Baciu, ,Iacob, Nicolita Paraschiv(pe banca)!

NU MAI VREM 5 MIJLOCASI DE INCHIDERE! NE-AM SATURAT DE INCHIDEREA ASTA A CREIERULUI!

O VORBA DE DUH DIN FOTBAL SPUNE: ECHIPA CARE CASTIGA NU SE SCHMBA!

ALOOOO, COACH!

NICI NOI NU SCHIMBAM, DAR ORI NU MA PRICEP, NICI NU CASTIGAM!

IN CONCLUZIE: PUN PARIU CU ORICINE CA DACA Lovin, Baciu SI Nicolita NU JOACA CU IASIUL II BATEM! CU GREU, DAR SIGUR!

inima_ros-albastra20.04.2007 21:40

eu nu mai spun nimic... sunt asa de scarbit incat nici nu-mi pot imagina modul in care olitza se va prezenta in fata galeriei. oricum, am idee cu toate ca nush cati ar fi de acord cu ea. mai tineti minte ca acu` cativa ani geamurile autocarului echipei au fost sparte de catre fani? cred ca asa ar trebui procedat si acu`. atunci a mers, tin minte ca am castigat cateva meciuri la rand... asta e parerea mea,inca un soc n-ar strica si asa au fost destule in ultimul timp. de cand e Olaroiu la noi mi-au placut 2 meciuri, cel cu Dinamo Kiev si cel cu oteleul din sferturile cupei, in rest "astazi jucam toti in poarta". urat stil de joc, urata tactica. Zenga cum putea sa castige cand echipa juca prost(ca nici ala nu a scapat de injuraturile mele la momentul respectiv).de Jiji nu ma iau ca el viseaza anticipatele de pe izlaz. apropo cine nu merge la referendum accepta demisia lui base(ca fapt divers ca si eu azi am aflat ce inseamna referendum). asta cu directia Jiji: dak el nu tine cont de noi, nici noi nu ne pisham pe el(cu subinteles). oricum vreau locul 4 cu rapid castigatoarea cupei, nu ca as avea simpatii brunete, da` vreau razbunare pe mafiotii banateni... Forza Steaua

floroflores20.04.2007 22:25

asa e... Olaroiu trebuia demis...si adevarat e ca nu s-au mai bagat bani tocmai cand trebuia sa prindem inca cel putin 2 ani grupele ligii...greseli flagrante si impardonabile...dar nu pot uita ca Steaua trecea prin momente mult mai grele aproape fara precedent cand Gigi s-a bagat cu banii...eu as fi de acord sa plece absolut toti de la mic la mare din conducere...dar,nu uitati: cine vine cu bani,multi,putini,dar vine cineva??? a nu se intelege ca sustin pe cineva din conducere...departe de mine...dar haide sa nu fim senili...

FinalaUEFA20.04.2007 22:25

Se pare ca prostia nu are limite.

Nu stiu ce sa mai cred, oricum circ romanesc de nota 10. :neutral:

makaan21.04.2007 15:19

As fi surprins daca nu e nimic la mijloc...Ca ne-a facut de rahat ciobanul iar,asta e...e constant idiotul,dar macar de-ar fi o pacaleala de contract si sa plece Oli.Pentru binele lui si al nostru...

The_Punisher21.04.2007 15:53

Singurul lui noroc e ca are bani.......In rest e prost de bubuie

Wally21.04.2007 16:15

Dupa ce o sa plece Oli, daca o sa plece, o sa mi se ia o mare stanca de pe inima!

Dulah21.04.2007 18:03

Probabil ca Jiji a citit articolele in care il facem in toate felurile si acum isi bate joc de noi ...in loc sa inteleaga ca avem dreptate si sa faca naibi o schimbare la Steaua