FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un contract cu iz de pacaleala

fcsteaua.ro20.04.2007 05:01

Acum când Steaua nu mai rateaza nicio înfrângere, "psihologul" Gigi Becali reuseste sa ne surprinda cu o mutare cu care spera sa produca un soc pozitiv în psihicul antrenorului si o noua emulatie în sânul echipei. Pur si simplu, în loc sa demita antrenorul, asa cum ar face orice patron cu scaun la cap, GB îi prelungeste contractul pâna în 2010. Zice el.

Curios este faptul ca aceasta decizie vine la numai câteva zile de la declaratia lui Marian Iancu, ca îl va aduce din nou pe Olaroiu la Poli. Pentru ca Olaroiu este antrenorul român cu cea mai mare experienta, câstigata odata cu participarea Stelei în cupele europene, bla bla bla.

Mie mi s-a parut ca declaratia lui Iancu nu a fost decât o stratagema menita sa mângâie orgoliul lui Oli si sa-i adoarma vigilenta înaintea meciului din Cupa. Se pare ca GB a luat-o în serios sau ca macar si-a adus aminte ca Oli a înregistrat o serie de rezultate unicat în ultimii 10 ani ai clubului. Rezultate care i-au adus în conturile bancare în jur de 20.000.000 euro. O adevarata comoara, având în vedere ca pâna atunci investise dar nu obtinuse cine stie ce profit.

In situatia nou creata, e de presupus ca Oli si echipa vor schimba ceva în atitudinea lor si în jocul echipei. Ceva care sa aduca goluri si puncte echipei.

Personal nu mai am puterea sa cred ca se mai poate întampla o minune, fidel fiind filozofiei ca de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Si nici nu mai sper. Pentru ca vad cu ochii mei ca nu mai avem echipa. Avem suficient de multi jucatori valorosi, dar ei nu mai sunt în prezent o echipa. Ceva/cineva a stricat acea frumoasa masinarie de fotbal numita Steaua Bucuresti.

Revenind la contractul semnat de patron si de antrenor în timpul conferintei de presa,unii au observat ca "noul" contract, e de fapt o copie nesemnata a vechiului contract, valabil între 3.01.2006 și 30.06.2007.

O noua cacealma a lui Gigi Becali ? Se pare ca da. Lucrurile sunt cât se poate de evidente, o imagine cu datele mentionate mai sus fiind prezenta în paginile ziarelor de astazi.

Pentru ce a fost nevoie iar de circ ? Pentru a aduce liniste la echipa ? Pentru a întari autoritatea lui Oli ? Pentru a nu mai fi sâcâit de presa cu întrebari în legatura cu demisia lui Oli ? Cred ca da, dar credeti ca va reusi ?

Eu sunt sceptic,

Virgil

axl2320.04.2007 05:30

gestul lui Iancu "inima de leu"(asta e pentru tine, virgil) nu-mi pare exagerat, se poarta si la case mai mari sa contactezi oameni din echipa adversa pentru un eventual transfer cu cateva zile inainte de meciul respectiv.

si daca acel contract e intradevar cel vechi, atunci Dumnezeu cu mila!

botoshel2520.04.2007 05:55
Bre nea Gigi matale nu esti om breeee!!!!Ce draku e in mintea matale?am avut incredere in matale dar acu vad ca se adevereste ca ai numai lana in cap,imi pare rau ca zic asta dar cun drakului ai putut sa ii prelungesti contracul lui Olaroiu?tu nu vezi ca echipa nu mai mere?scapa si de Oli si de MM si mai multi din conducere.adu oameni de baza care sa te poti baza pe ei ,care sa caute jucatori de valoare adevarata "dai un ban da face".sa nu faci din Steaua o afacere ca pierzi sa sti inca nu am ajuns la valoarea (buget)marilor cluburi europene(barca,real,Milan smd)sa fie o afacere la noi bagi dar nu se stie daca ii mai scoti maca bagai in ce trebuie.adu un antrenor bun mai scump daca e nevoie,nu mai le da prime atat de mari la jucatori ca si-au luat lumea in cap,ii doare la brisca Steaua pierde banu mere eheeeee ce viata steagcruce2 .uite la Dinamo aia vand o echipa si cumpara alta si fac performanta noi de ce nu putem?si sincer iti mai zic ceva Ciocu mai mic ca e mai bine o sa fi vazut altfel daca vb mai putzin.sa sti ca cel mai destept cedeaza.Cu respect va salut pe totzi si SA TRAITI BINE!!!!! steaua_ro steaua_ro
fiara720.04.2007 06:27

Cred ca e o mare tzeapa. Si chiar daca ar fi adevarat, ce il impiedica pe Becali sa il dea afara a doua zi sau sa il forteze sa isi dea demisia?

Cand e vorba de Becali, un contract nu inseamna nimic.

ariell20.04.2007 06:43

........

zipper20.04.2007 07:09

Nici eu nu-l votez pe Gigi dar cred cu tarie ca nici voi nu sunteti departe de nebunia lui! Pai cum sa afirmi ca Gigi ne-a distrus Steaua cand:

-pana acum 3 luni toti eram de parere ca Steaua a ajuns unde noi nici nu visam acum 4-5 ani!

-echipa noastra aproape ca nu a jucat pe Ghencea sezonul asta(asta din cauza cui oare?)

-s-au produs modificari radicale asupra bazei de pregatire atat pentru echipa mare cat si pentru pepiniera.

.....................

Nu vreau sa fac un bilant precum Gigi, dar consider ca SUPORTERII CARE ATACA Steaua (asta insemnand antrenor, jucatori, conducere, stadion) NU SUNT DEMNI DE ACEASTA ECHIPA!!! NU POT FI NUMITI SUPORTERI Steaua CEI CARE:

-cu prima ocazie in care echipa merge prost voi contestati, inflamati spiritele, criticati si prea putin sustineti;

-uita prea repede meritele unei echipe;

-isi distrug propriul stadion;

-isi lasa echipa la greu prin acte de o violenta idioata care aduc de la sine suspendari.

....etc etc etc

steagcruce2

Heart_For_Steaua20.04.2007 07:43

Gigi Becali prin tot ceea ce a facut , m-a determinat sa cred ca e in stare de orice , chiar si de o astfel de cacealma ... Ar fi foarte bine sa fie o cacealma iar la sfarsitul anului zeroli sa-si dea demisia...

Kappon20.04.2007 08:18

Aceasta prelungire de contract este o mare tampenie. Oli a confirmat ca este antrenor pentru echipe de mijlocul clasamentului. Aducerea lui Ovidiu Petre si Gigel Coman sunt dovezi certe ca nu are vlaoare. La fel de vinovat este si Meme care trebuie desprins de Club. Ce mai, ne apropiem de un sfarsit al Stelei. Cred ca indiferent daca pierde sau castiga cu Poli Iasi, urmatorele meciuri cu public trebuie boicate de suporteri asa cum au facut"spurcatii" de cateva ori.

forever_STEAUA20.04.2007 08:30

@ zipper

OFF TOPIC: te rog eu nu mai posta acelasi lucru la toate subiectele pe care le accesezi...

zipper20.04.2007 09:13

Am postat acelasi lucru in mai multe topicuri pentru ca vad cum unii (majoritatea) citesc printre randuri si se fac ca nu inteleg... Imi pare rau daca am deranjat... fularsteaua2

axl2320.04.2007 09:31

Gigi asta e iresponsabil. s-a intamplat la fel ca atunci cu vestitul biletel roz(sau era portocaliu?). nu inteleg de ce a pus in scena farsa asta penibila. si Oli a dat din coada si i-a cantat in struna. mda, marele nostru patron se foloseste de oameni, le calca mandria si onoarea in picioare. scopul scuza mijloacele? NU, Gigi, SCOPUL NU SCUZA MIJLOACELE!!!

Virgil20.04.2007 12:56
Am postat acelasi lucru in mai multe topicuri pentru ca vad cum unii (majoritatea) citesc printre randuri si se fac ca nu inteleg... Imi pare rau daca am deranjat... fularsteaua2

Extras din regulament :

art.1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv.

AU20.04.2007 13:26

NU STIU CATI DINTRE VOI AU REMARCAT UN LUCRU??

Acest presupus contract a fost semnat de catre Olaroiu si Becali. dar Becali parca nu mai figura de mult in acte la Steaua?? parca nepotii si acolitii lui detin actiunile? parca de la scandalul cu datoriile el s-a retras? atunci NU AVEA DREPT DE SEMNATURA. colaborat cu faptul ca imediat cum a semnat Olaroiu a venit virgil Becali(nici nu terminase bine Olaroiu de semnat) si i-a luat foile repede din fata!!!!!!!! poate ca sa nu se filmeze contractul? sunt niste amanunte care ma fac sa cred ca da este o MARE CACEALMA la care suntem iar supusi suporterii Stelei .

makaan20.04.2007 13:30

fermoarule ne plictisesti...du-te si fa lobby pro-Becali altundeva.

si da,apropo de contract...si mie mi s-a parut dubios intr-un asa moment...cred ca astia vor sa faca cumva sa scape de clauza aia de 500k dolari,sa fie cu totii multumiti...Doamne ajuta sa fie asa! :mrgreen:

ionut8820.04.2007 13:58

Perfect de acord cu tine,dar nu cred ca o sa le schimbe cineva mentalitatea,pentru ca astia sunt niste oameni fara caracter care daca nu joaca echipa un meci striga Hua Hua si Demisia si daca urmatorul il castiga striga Oli Oli,zici ca nu sunt oameni maturi is niste copii ratataciti pe stadion care nu au ce face acasa,mai bine stati acasa decat sa stricati ce altii se chinuie sa faca,de ce la Timisoara nu se aude niciodata Demisia si cand i-am batut noi cu 8-1 la ei acasa ei isi incurajau echipa,daca pierdeam noi acuma in Ghencea cu 8-1 cu orice echipa nici nu vreau sa imi inchipui ce ar fi fost pe stadion.

Forza Oli!AVEM INCREDERE IN TINE IN CONTINUARE,PANA LA CAPAT Oli!

Sper ca chestia cu pacaleala cu contractul e o inventie a preesei!

forever_STEAUA20.04.2007 14:03

@ionut88

Tu compari fulgeru bragadiru cu Steaua?

Iar despre suporteri si parerile lor despre "magnificul" antrenor te rog sa nu mai scri pana nu aduci si argumente care sa tina cat de cat...

Lucas20.04.2007 14:08

Aritmetica lui Gigi

Semnarea presupusului contract este fara doar si poate o cacealma. Haideti sa ne aplecam analitic si critic asupra situatiei nou-create dupa mascarada de la Palatul lui Fecali. Imi vine greu s-o spun, dar s-ar putea ca fecaliotul sa fi facut o miscare adecvata acestei stari de criza.

Iata ce indica aceasta miscare:

1. Olaroiu va pleca oricum de la Steaua. Problema e, ca daca pleaca acum, Steaua ramane fara antrenor, Boier Cacareaza negasind pe nimeni dispus sa asigure interimatul timp de 8 etape. Acest lucru ne duce la a doua concluzie:

2. Acum e clar ca i se pregateste terenul lui Hagi. Pozitia acestuia este clara, nu accepta preluarea echipei pana la vara. Nu vrea sa-si asume nimic din criza existenta in acest moment. Stie clar ca trendul descendent nu poate fi oprit fara reformarea lotului si nu vrea ca esecurile previzibile din ultimele etape sa-i stirbesca si asa fragilul capital de incredere. Hagi vrea sa moara pe mana sa, nu pe a altora si din punctul asta de vedere este de inteles. Ganditi-va ca Steaua poate fi capatul de linie a carierei de antrenor a lui Hagi. Este practic ultima sansa ce i se acorda ca antrenor, un nou esec fiind echivalent ca pulverizarea si ultimei farame de credibilitate, de care beneficiaza competenta sa. Asadar pregatiti-va sa-l primiti pe Hagi. Dar s-o faceti asa cum se cuvine, vom primi in casa noastra un Rege, un mare stelist si un antrenor de competenta indoielnica (dar nu inexistenta).

3. Cartile fiind facute pentr Hagi, iar jucatorii simtind asta, acestia si-ar putea lua vacanta imediat dupa ce Olaroiu isi da demisia. Niciun interimar n-ar putea avea niciun fel de autoritate asupra unor jucatori, care oricum sunt restantieri la disciplinele, "simtul datoriei" "dragostea fata de Steaua", "respectul fata de suporteri". In acest punct al analizei, atarnand de ultima consideratie, ni se releva utilitatea gestului Oligofrenului din Pipera. Olaroiu inca trei ani la Steaua, sau in alti termeni, "daca nu va bagati mintile in cap, va faceti bagajele, bai hahalerelor care sunteti hahalere".

In concluzie, Oli si-a dat demisia, iar in locul lui, intrimar pana la venirea lui Hagi, este Olaroiu.

p.s. Se vede ca mamutoiul cu fecale in loc de creier, n-are nici macar liceul:"Oli a semnat un contract valabil 3 ani, care v-a expira in 2008" :)

Vom fi iarasi ce-am fost si mai mult decat atat!

SHINE ON, YOU CRAZY STAR!!!

vlad7520.04.2007 14:23

Ciobanasul este campion la masluit contracte.Asa ca nu trebuie sa ne miram de fapta lui.Relevant este schimbul de terenuri dintre el si Armata.Asa ca acest contract nu este o garantie pentru Oli.

razvan7520.04.2007 15:57

@Lucas

Interesant scenariu, sa speram ca ai dreptate. Mai putin in partea cu Hagi antrenor, care nu ar insemna decit ca am sarit din lac in putza.

potra20.04.2007 16:07

cacealma sau nu ceea ce se intampla acum la Steaua este o mare porcarie...o pata pe stema Stelei.ceea ce fac oamenii astia acum ar putea fi adunat in propozitia "cum sa terfelesti un nume mare". conducerea Stelei da dovada de o prostie fara margini....imi e atat de scarba incat uneori nici nu mai urmaresc stirile sportive pt ca mi-e frica nu cumva sa mai aud vreo duma din asta. suntem penibili...defapt mai bine spus sunt penibili...cu toate manevrele lor si cu toate declaratiile de toata cacaua pe care le dau.....asa ca parerea mea este ca oricare ar fi manevra (pe bune sau nu) au reusit sa faca Steaua de rasul targului!!!

Yoyoyoi20.04.2007 17:00

Eu nu pot sa cred ca poate exista un om atat de imbecil incat sa se prezinte in fata presei cu fituica aia. Pai era clar ca lumina unei zile senine ca acolo va fi toata spuma presei sportive romanesti, ca vor fi prezenti cei mai iscusiti fotoreporteri si cameramani. Si era clar ca, din moment ce afisezi hartia in fata tuturor, se va gasi un ochi, un obiectiv, o camera, un aparat ca sa surprinda pasaje din acel contract.

Daca tot au vrut sa faca o mascarada, daca tot au vrut sa puna in practica o astfel de "cacealma" cum e numita operatiunea, de ce nu au redactat un contract fictiv, dar cu date reale? Era greu sa scoata 3 coli la imprimanta pe care sa scrie Durata Contractului: 01.07.2007 - 01.07.2010??

Era chiar atat de dificil de "masluit" un astfel de contract ca sa fie indeplinite toate alibiurile perfectiunii operatiunii "praf in ochi"?

Astia ne cred chiar atat de prosti? Chiar atat de fraieri incat sa punem botul la toate vrajelile astea ieftine?

Si daca acel contract ar fi fost facut pe bune, cu date reale si clauze reale, era chiar imposibil de desfacut? Era de neinchipuit ca Oli sa-si dea demisia peste o saptamana sau doua? Era de domeniul SF-ului ca Becali sa-l demita peste o luna? Ce mare telemea au rezolvat cu toata mascarada asta? Decat ca am ajuns, pentru a cata oara?, sa rada lumea de aceasta echipa?

Si cum sa nu-ti vina sa ii injuri si sa-i blamezi, cand ei in loc sa se ridice, in loc sa-si revina, in loc sa lasa naibii prostiile, isi bat iar joc de noi? Cum sa te abtii sa le zici toate cele rele si spurcate? Cum sa le mai tii apararea si sa le mai accepti cretinismele si imbecilitatile?

SUTACAL 721.04.2007 15:03

Scuze pentru of topic.Virgil,am o intrebare pentru tine,daca doresti sa-mi raspunzi.Pana acum o luna si ceva posta pe acest site un tip echlibrat,decent si educat,cu gramatica corespunzatoare unui om instruit,dar care intradevar avea alta viziune, decat majoritatea administratorilor,asupra fenomenului fotbal,alta mentalitate de suporter,zic eu corecta si se detecta in scrierile sale o adevarata si veche iubire pentru Steaua.Acest om,sub nikul "NASCUT PENTRU A FI STELIST",a avut impresia ca spunand sincer ceea ce crede despre temele siteului si raspunzand fara echivoc unor moderatori precum "greco" si tie Virgil, face ce trebuie sa faca un adevarat suporter,sa profite de afinitatile create de pasiunea comuna si sa-si exprime ingrijorarile,temerile si pana la urma pozitia fata de procedeele practicate pe stadion sau in scris aici de anumiti sustinatori ai Stelei.Sunt de parere ca "NASCUT PENTRU A FI STELIST"exprima adevaruri ce multi dintre noi nu le vrem relevate."NASCUT PENTRU A FI STELIST" este cinic in radiografiile lui despre cum inteleg unii sa-si sustina si iubeasca echipa favorita,Steaua."NASCUT PENTRU A FI STELIST" deranjeaza prin sinceritatea si franchetea cu care incearca sa opreasca deraierile unora dintre noi si excesele unora dintre redactorii acestui site.De aceea te rog sa-mi raspunzi obiectiv de ce este interzis prietenul meu,sper sa-mi acorde aceasta onoare,nikul"NASCUT PENTRU A FI STELIST"???Caci luand legatura cu el am aflat cu stupoare ca tu,Virgil,l-ai sters din acest site,DE CE si PENTRU CE???Comunicare si dialog cred ca trebuie sa fie lait motivul pentru care esti moderator si vad ca nu esti decat un cerber ce produce reale daune acestui site, daca unul ca "NASCUT PENTRU A FI STELIST" este banat definitiv.Scuza pentru deranj si off topic,dar sper sa indrepti raul ce l-ai facut unui adevarat Stelist.Astept cu speranta raspunsul,poate ti-ai dat seama de greseala facuta!

Virgil21.04.2007 15:57

Imi amintesc de NASCUT PENTRU A FI STELIST. E un utilizator care le spune pe bune,dar în niciun caz nu polueaza site-ul cu cuvinte obscene.Il apreciez.Nu a fost banat de mine.Chiar daca as fi dorit sa-l banez, nu aveam posibilitatea sa o fac.Eram moderator, la data ultimei sale postari pe site,numai pe forum.Nu si pe prima pagina a site-ului.Asa cum sunt si acum.Banuiala ta ca eu l-as fi banat nu se confirma.Eu când banez o fac la vedere.Urmareste topicul în care sunt facute cunoscute numele celor care au fost banati si vei întelege.

In speranta ca totul îti este clar,iti doresc o seara buna.

juby21.04.2007 21:20
@Lucas

Interesant scenariu, sa speram ca ai dreptate. Mai putin in partea cu Hagi antrenor, care nu ar insemna decit ca am sarit din lac in putza.

El cam asta a scris in comentariu ... faptul ca Hagi vine antrenor la Steaua cat se poate de curand (in vara) .. nu am iteles cum e "interesant articolul, mai putin partea cu Hagi."

stelistu din sm22.04.2007 07:48

foarte corect punctat

un antrenor trebuie sa stie sa tina distanta optima intre el si jucatori

nici la o fiorma, daca patronu e prieten cu angajatii, nu or face mare treaba

in legatura cu Hagi, daca Oli a primit o sansa(neavand prea mare experienta, Hagi in schimb are ceva in plus prin turcia) merita si un mare stelist ca Hagi

vom primi un pic de respect, sper sa nu ma insel(ca in tara asta nici mama nu prea respecta unii)

numai bine