FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Doi stelisti retinuti dupa incidente (Prosport)!

fcsteaua.ro18.04.2007 21:46

Doi suporteri ai echipei Steaua au fost retinuti în urma incidentelor produse dupa încheierea partidei cu Poli Timisoara, din semifinalele Cupei României Timisoreana, pierduta de "ros-albastrii" cu scorul de 0-1, a declarat un reprezentant al Jandarmeriei, sub protectia anonimatului.

"Am retinut doua persoane din galeria Stelei în urma incidentelor care au avut loc la tribuna I. De ceilalti s-a ocupat firma de paza de la stadion, dar nu stiu ce au facut", a spus reprezentantul Jandarmeriei, referindu-se la cei câtiva suporteri care i-au incitat pe fanii stelisti, dupa ce au ajuns în dreptul lor chiar pe terenul stadionului Giulesti-Valentin Stanescu.

Reprezentantul Jandarmeriei a mentionat ca celor doi suporteri retinuti ar trebui sa li se întocmeasca dosare penale pentru distrugere, lucru care nu va fi însa posibil, deoarece nimeni nu doreste sa depuna marturie împotriva lor.

"Sa vedem ce putem face, pentru ca nu putem lua nicio masura. Ii amendam pentru tulburarea ordinii publice si nerespectarea masurilor de securitate".

razvan7518.04.2007 22:08

acum sa vedem, i-a mai filmat cineva din 3 unghiuri pe imbecilii care au incitat patrunzind pe teren?

si de data asta tot suporterii Stelei sunt de vina, pun pariu...

incompetenta, numele tau este jandarmeria

habarnam8518.04.2007 22:15

Strigator la cer ...dupa meci ne-au scos cite 20 ...in fata la stadion erau 1 mie d jandarmi ..daca nu aveai buletinul asupra ta pentru at-i lua datele , erai suit in duba si dus la sectia 20 ...cred k 70% din grup sunt ACUM acolo...Eforturile noastre au fost zadarnice si nuam primit nici 1 explicatie ...am plecat in grupuri de cate 10 insi maxim...spre Orhideea fiid impinsi de la spate de jandarmi !!! EXTRAORDINAR>>>NU MAI AM CUVINTE IN CE HAL AM AJUNS

danielcristian18.04.2007 22:54

A vazut o tara intreaga cum un suporter cu mainile goale era batut cu salbaticie de un jandarm pana si-a inghitit limba! Sunt curios daca se va face valva ca in cazul cu cameramanul, si daca cineva va fi tras la raspundere...

Jony_stelist19.04.2007 05:22
A vazut o tara intreaga cum un suporter cu mainile goale era batut cu salbaticie de un jandarm pana si-a inghitit limba! Sunt curios daca se va face valva ca in cazul cu cameramanul, si daca cineva va fi tras la raspundere...

cu jandarmul la PUSCARIE!!!!! steaua_ro steagcruce2

Ultras_Fever19.04.2007 06:06

probabil erau jandarmii veniti din kosovo si cum ei nu mai aveau antrenament ce-au zis sa mai rupa cateva oase ca tot nu ma impuscasera de 2 luni pe cineva.

SSK19.04.2007 06:36

Eu n-am vazut lucruri anormale aseara. Dimpotriva. Au existat niste incidente in tribune (nu comentez acum din vina cui), jandarmii au considerat ca suporterii trebuie legitimati pentru a putea fi ulterior identificati cei cu probleme. A durat vreo 2 ore toata treaba. Ne-au scos in calupuri, pe cei cu buletine i-au legitimat, le-au luat datele si ATAT. N-am vazut cazuri de loviri, nici macar de vorbe urate. Intr-adevar, pe cei fara buletin la ei i-au dus la diferite sectii de politie (4 si 20 din ce stiu) unde i-au legitimat si amprentat din cate stiu. Eu unul nu stiu insa de abuzuri nici acolo.

Fata de ce s-a intamplat pe Stefan cel Mare, ce a fost aseara a fost o actiune ca la carte. Repet, asta am vazut si am auzit de la apropiati EU. Daca sunt altii, care stiu altele, tot ce se poate...

axl2319.04.2007 06:54

evitati complicatiile si mergeti cu buletinul la meci.

nu mai rupeti scaune si nu le mai aruncati in teren si nu vor mai fi acuzatii de distrugere.

nu mai tulburati ordinea publica si nu veti mai fi amendati.

Heart_For_Steaua19.04.2007 07:14

Chiar daca nu a fost galeria Stelei vinovata , tot ea este cea batuta si anchetata, ceilalti s-au dus bine-mersi acasa fara a li se face nimic....

TRAIM IN Romania !!!! ASA VA FI MEREU!!!!! :mad:

m_c19.04.2007 07:21
Strigator la cer ...dupa meci ne-au scos cite 20 ...in fata la stadion erau 1 mie d jandarmi ..daca nu aveai buletinul asupra ta pentru at-i lua datele , erai suit in duba si dus la sectia 20 ...cred ca 70% din grup sunt ACUM acolo...Eforturile noastre au fost zadarnice si nuam primit nici 1 explicatie ...am plecat in grupuri de cate 10 insi maxim...spre Orhideea fiid impinsi de la spate de jandarmi !!! EXTRAORDINAR>>>NU MAI AM CUVINTE IN CE HAL AM AJUNS

am primit eu explicatzie...ca am intrebat....:D "control de rutina "

legat de faza cu impinsu de la spate....chiar nu ne-au impins...(cel putin pe noi) ... am mers linistiti...nu au fost probleme cu ei...si oamenii in albastru chiar s-au purtat civilizat cu noi..pe drum...fara injuraturi...fara amenintari....fara chestii de'astea...

axl2319.04.2007 08:16

@m c

sigur nu v-au omorat, cum urla indignat cineva pe forum???

heavyduty19.04.2007 08:39

la ce va asteptati jandarmeria e konstruita pe scheletu securitatii si e formata din indivizi redusi mintale si ku frustrari din kauza ka nu le mai dau mamele lor trup si se razbuna pe cine le kade in maini Solutia e simpla 50 d la ei 50 d la noi ei ku pulanu noi ku bata si ku lantu.La puskarie ku sekuristii asasini.Aku numai face presa proces publik? Nu ca oligofrenii reprezinta legea.Dar crapidiștii si fulgerika bragadiru c kautau pe teren?ma kak pe mortii lor .Steaua INTOTDEAUNA SUPERIORI

habarnam8519.04.2007 09:43
am primit eu explicatzie...k am intrebat....:D "control de rutina "

legat de faza cu impinsu de la spate....chiar nu ne-au impins...(cel putin pe noi) ... am mers linistiti...nu au fost probleme cu ei...si oamenii in albastru chiar s-au purtat civilizat cu noi..pe drum...fara injuraturi...fara amenintari....fara chestii de'astea...

Hai sa at-i explic faza cu impinsu de la spate ...am iesit printre primi din stadion ..eu am avut buletinul ...vroiam sa astept prietenii si totodata sa vad dak au buletinele la ei sau ai ia la sectie ...eram in spatele cordonului de jandarmi cind deodata a venit un superior si mi-a zis k nu am voie sa stau aici si sa ma duc p trotuar...m-am conformat , ajungind pe trotoar un alt superior se trezeste sa ne trimita acasa...i-am explicat situatia ca acolo am fost trimisi si ma luat cu el sa ai arat cine ne-a spus acest lucru...am fost si l-am gasit p acel superior care mi-a sugerat sa ma duc pe trotuar ..dupa o scurat discutie intre ce-i 2 cel care mi-a zis sa ma duc pe trotoar , a inceput sa zica ...sa ne duce-m acasa ...Dupa aceea toti care erau pe acea parte find impinsi de catre superior si catziva jandarmi spre pod unde se mai aflau catziva suporteri fiind obligati sa mergem spre Orhideea...

Andrei Hancu19.04.2007 11:25

jandarmii trebuiau sa se ocupe de tampitii care au intrat pe stadion si iau provocat pe stelisti...daca ai nostri vedeau ca jandarmii se ocupa de problema asta sunt sigur ca nu mai faceau scandal.....dar sai ceri unui jandarm sa gandeasca e ca si cum ai cere unui tigan sa nu mai fure

pui o cascheta pui un bulan..

pui un taran..

si iese un jandarm....

frunji19.04.2007 11:58

PE tigani si pe timisoreni de ce nu ia luat la bataie?Au dat tot meciul cu fumigene pe teren!!!Si cu alte OBIECTE!RUSINE LA JANDARMERIE! NOI VA SUSTINEM IN CONTINOARE! forza Steaua FORZA GALERIA!

steagcruce2

steaua_ro

forzateaua

c.ronaldo1719.04.2007 12:02

Probabil cei de la Raped si Poli au scapat, ca ei au fost ca niste ingerasi la meci... Rahat de JANDARMERIE.

cozmin19.04.2007 14:08

Al nostru care a sarit in teren in momentul patrunderii tiganilor,a fost lasat sa plece d-acolo dupa incident,s-a suit inapoi in sectorul nostru,dar l-au ridicat jandarmii.L-au bagat in duba impreuna cu alti 7-8 baieti d-ai nostri,i-au batut,lui i-au dat cu casca`n cap,i-au spart buza.Batandu-i atat de grav i-au dus la spital,unii dintre ei si-au facut tomografii.Interesant este ca unu dintre ei a filmat si a facut si poze pe jandarmii care au lovit.

greco19.04.2007 14:34

Sa vezi ce control de rutina... nu stiu ce sef de prin Jandarmerie a declarat pentru Kicker ca azi si maine toti cei legitimati aseara vor fi chemati la sectii pentru declaratii. Sper sa fabuleze ziarele, dar ar fi culmea sa ardem gazul aiurea prin sectii de politie, mai ales in conditiile in care multi dintre noi n-au facut nimic !

Tibis19.04.2007 15:29

Am fost aseara exact in primele randuri in momentul care jegdarmii au intrat in noi, dupa ce ca nimeni nu riposta ei tot abuzau folosind pulanele, dar partea interesanta a fost dupa ce sau retras inapoi si au inceput sa rada unul dintre ei aratant pumnu sangerand uni coleg la care au incepu sa rada de victima abuzata pe motiv ca are capu tare, la ce poti sa te astepti de la ei ? La sfarsit am fost scosi in grupulete de 10-15 oameni dintre care o parte au fost legitimati si lasati sa plece iar o parte printre care si eu am fost dusi la sectie acolo fiind pusi in afara sectie la perete si controlati la sange cum se spune, am fost retinuti si pozati fara a ni se aduce nici o acuzatie, o acuzatie ar putea fii ca traim in Romania si fiecare isi bate joc unu de altu prin orice mijloace posibile. Cam atata si sper sa se fii terminat tot balciu asta aici, dar tare mie teama ca doar sper...