FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali: "I-am spus lui Oli sã rãmânã la Steaua" (GSP)!

fcsteaua.ro18.04.2007 21:41

Patronul Stelei a confirmat ca antrenorul Cosmin Olaroiu va ramane la echipa campioana.

"Am vorbit cu Oli si i-am spus ca am nevoie sa ma ajute si sa ramana la Steaua, nu are rost sa lase echipa cu 8 etape inainte de final", a spus Gigi Becali la TV Sport.

Jony_stelist19.04.2007 05:18

Pai ce sa mai faca daca nefericitul ala il are la mana cu ceva oierul tot oier ramane,oricum eu NU TE VOTEZ ;)) eu votez cu steaua_ro steagcruce2

Andrei Hancu19.04.2007 11:28

EU NU TE VOTEZ...ESTI PREA PROST

informaticianu19.04.2007 11:48
Pai ce sa mai faca daca nefericitul ala il are la mana cu ceva oierul tot oier ramane,oricum eu NU TE VOTEZ ;)) eu votez cu steaua_ro steagcruce2

Apropo, mai e BASE presedinte??????????

babalak_ful21.04.2007 08:33

F bine ati faqut nea Gigi ca lati faqut pe Oli sa ramana La Steaua findica el este primul antrenor care a dus o echipa Romaneasca In Liga si io cred ca a meritat aceasta Sansa Forza Steaua Mandru ca sunt Stelist

babalak_ful21.04.2007 08:38

F bine nea Gigi ca lati convins pe Oli sa Ramana io cred ca a meritat aceasta Sansa findica el este primul Antrenor care dupa 10 anii a dus o echipa Romaneasca Il UCL io te Votez nea Gigi steagcruce2 fularsteaua2fular-campionii steagsahmic steagcruce2

axl2321.04.2007 08:41

il votezi pe Gigi pentru ca Oli a dus echipa in cl? ce mama dracu' se intampla in tara asta?