FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicatul Fotbal Club Steaua

fcsteaua.ro17.04.2007 14:12

In legatura cu organizarea partidei Poli Timisoara - Steaua din semifinalele Cupei Romaniei

FC Steaua a trimis marti o adresa oficiala Federatiei Romane de Fotbal, organizatorul competitiei Cupa Romaniei Timisoreana, pentru a sesiza modul defectuos de organizare al partidei FC U Politehnica Timisoara - Steaua din semifinalele Cupei Romaniei Timisoreana, acest lucru fiind adus si la cunostinta observatorului de joc la sedinta tehnica ce a avut loc marti dimineata.

Astfel s-a sesizat ca FC U Politehnica Timisoara a hotarat, contrar prevederilor regulamentului si al spiritului competitiei, in mod unilateral, netinand seama de solicitarile FC Steaua:

1. Distribuirea de tichete gratuite doar suporterilor proprii

2. Distribuirea de invitatii catre FC Steaua intr-un sector lateral, sectorul central si celalalt sector lateral ramanand doar la dispozitia FC U Politehnica Timisoara

3. Vanzarea biletelor doar la casele Stadionului Giulesti, conform unui program de distribuire care nu a corespuns cu cel anuntat in cadrul sedintei mentionate

4. Distribuirea catre FC Steaua a unor bilete ramase de la meciul Rapid - Steaua din 01.04.2007, incalcandu-se astfel regulamentul competitiei

In cadrul sedintei tehnice de marti, FC U Politehnica Timisoara si-a asumat intreaga responsabilitate pentru modul de organizare al partidei.

Asteptam ca in calitate de organizator al acestei competitii Federatia Romana de Fotbal sa intervina pentru a remedia aceste deficiente.

FC Steaua - steauafc.ro

forever_STEAUA17.04.2007 14:13

Cam tarziu totusi...

SSK17.04.2007 14:15

Mda... Macar asa lumea va sti ce se intampla. Tot ce sper este ca problema sa mai poata fi rezolvata la timp. Altfel, vor aparea metode diverse de "rezolvare".

Dragoshel17.04.2007 14:17

tarziu de tot, dar nu stiu de ce au acceptat sa joace pe Giulesti cu Poli, stiind ca galeriile lor sunt infratite. iar organizarea LASA DE DORIT, da e la moda, doar suntem pe giulesti, Nu?

forever_STEAUA17.04.2007 14:19

@Dragoshel

Meciul nu e organizat de raped... Chiar daca se joaca in jiulesti...

Initial credeam ca au acceptat sa joace in jiulesti pentru a avea cat mai multi suporteri stelisti alaturi... Acum ma indoiesc sincer ca s-au gandit la asta...

SebaSS17.04.2007 14:20

Mda...asta-i civilizatia din TM...ciori alb-violate!!!

c.ronaldo1717.04.2007 14:21

Si cu multe smecherii... Asta este... Daca cei din club de la noi nu au sesizat asta, "bravo lor"!!!

Dragoshel17.04.2007 14:24

Cred ca nu i-au interesat unde joaca, atata timp cat sunt certati cu suporterii.., acum tot ce conteaza este sa castigam..

alexh17.04.2007 14:38

N-o sa faca nimic....va trebui sa asteptam luna mai sa vedem Steaua jucand (exceptie meciurile din deplasare)

DOUBLE17.04.2007 14:38

Se pricepe careva la regulamente ? Chiar Poli TM nu raspunde deloc pentru organizare ? Poate mai exista sperante...

Cosmin stelistul17.04.2007 15:04

Mda,inca un mod patetic de organizare a unui meci,in anul 2007,intr-o semifinala de cupa,si ne intrebam,cu astfel de organizare si gandire,cum o vrea faimoasa FULGERUL bragadiru sa joace in cupele europene?o lipsa totala de competenta din partea lor,si o mare lipsa de reactie si de interes pt suporterii ros albastrii din partea mult iubitului nostru club.probabil ca s-au gandit ca,daca au batut odata acolo,fara noi,o sa poata si a doua oara.MARE INTERES,MARE RESPECT............MERGEM PESTE TOT CU VOI,VOI VA BATETI JOC DE NOI!!!

undeva17.04.2007 15:07

....mda...tipic jiulestean.

aburici17.04.2007 15:57

sincer... ma asteptam la asa ceva.

De cand s-a anuntat ca meciul se joaca in Giulesti si nu la Piatra Neamt am asteptat in fiecare zi sa vad in presa ceva asemanator... nu cred ca surprinde pe nimeni cele intamplate...

Sper sa rezolve ceva federatia pana maine..desi timpul e scurt...ma indoiesc ca vor face mare lucru.... :neutral: :neutral:

blooDhooD17.04.2007 16:32

Deci exista vreo sansa sa fim prezenti pe stadion? Eu cu niste baieti vrem sa mergem maine la stadionul giulesti sa luam bilete, se gasesc acolo? N-am prea inteles de ce s-a dat acest comunicat atat de tarziu, banuiesc ca ar fi trebuit sa se puna in vanzare biletele de luni, macar! Si tot nu-mi dau seama cum este posibil sa nu ne dea deloc bilete! Si FRF-ul cand va analiza situatia, peste vreo 2 saptamani?

radooku_steaua17.04.2007 16:34

Astea au fost metode ieftine de a deteliora atmosfera in sanul suporterilor Stelei, in sanul echipei. Smecherii marca Iancu , care din pacate cred ca isi vor atinge scopul. :(

korps17.04.2007 16:47

declaram operatiunea"mori cioara"(alb-violeta)....deschisa in mod oficial....450 in tribuna?cu miile pe strazi....sa vedem pe unde vin..desi daca stam bine si ne gandim ar putea sa zboare nu?lool...baietii e timpul sa punem mana pe "lopeti".....giulesti shit

frunji17.04.2007 17:09

FORZA Steaua ! Steaua-Poli 2-1 :D

frunji17.04.2007 17:11

FORZA Steaua!

frunji17.04.2007 17:31

NU MERGE SA IMI PUN POZA ! CE SA FAC? VA rog sa ma ajutati!Aici scrie sa anunt un administrator ! multumesc steagcruce2

cristinelly17.04.2007 17:50

Fiti alaturi de echipa!! Fiti alaturi de Oli!! Acum eu cea mai mare nevoie de noi!! Degeaba ii sustinem atunci cand joaca foarte bine daca nu ii sustinem acum la greu!!!

Forzza Steaua!!!!!!

1437836710_1078698494_uefa_champions_league.jpg

dax4717.04.2007 18:21

De preferat ar fi sa nu se prezinte nimeni. Se pare ca doar asa mai reuseste Steaua sa castige un meci. Cand stadionul e plin, se termina cu infrangere sau egal. Daca nu e nici un suporter, castigam sigur. E cam aiurea, dar asta e.

Spre binele vostru, mai bine stati acasa si nu riscati sa fiti omorati in bataie de catre tuciurii si femeile lor timisorene. Jandarmeria sigur nu va va proteja.

Sunt total dezamagit si scarbit de ce se intampla momentan la Steaua si in jurul ei.

Sa fiti sanatosi si maine seara bucurosi !

Alessio17.04.2007 18:45

450 de bilete inseamna ft putin in comparatie cu cati am putea fi noi...insa o noua neprezentare a noastra n-ar insemna cumva un prilej de a face bancuri pe seama noastra pt tuciurii si curvele lor din banat..

:arrow: io zic sa ne adunam si sa mergem in ''jiulesti'' .Parea mea e ca asta e un meci capital pt noi constient fiind ca locul 2 e departe si locul 3 e instabil deja. Sa mergem si sa i ajutam pe baieti

Numai bine va salut pe toti

sanbk200218.04.2007 06:00

Poate data viitoare nu mai faceti tot ce va propun ei....