FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

credeti ca mai exista vreo sansa cu Valencia?

adriana1520.02.2005 16:34

Eu una inca mai visez. Nu este ceva imposibil,insa e pacat ca a castigat Valencia cu 2-0, meritam si noi un gol. Voi ce credeti, mai exista vreo sansa :?:

PEY20.02.2005 16:50

Mi-e greu sa cred ca Steaua mai poate avea vreo sansa de calificare.Asta nu inseamna ca nu trebuie sa lupte.Nu se stie.Marea problema este,parerea mea,mijlocul terenului unde nu avem mijlocas de creatie.Decizia unei minti de idiot a fost sa il indeparteze pe Neaga asta dupa ce i-am dat si pe Aliuta si Pitu ambii fiind niste mijlocasi creativi si tehnici.Nu era momentul sa fie vandut Neaga (nici Aliuta sau Pitu},acum cand Steaua mergea bine si in cupele europene si in campionat.Fara un mijlocas de creatie s-ar putea nici sa nu luam campionatul (sper din tot sufletul sa ma insel).Voi merge pe stadion si imi voi incuraja echipa dar va spun sincer mi-e greata de ceea ce se intampla acum la echipa.

roman20.02.2005 17:01

Atata timp cat exista o sansa, trebuie incercat. Jucatorii si antrenorii trebuie sa creada in sansa lor, aceasta exista , si ca atare trebuie sa inceapa in forta meciul, avand grija insa de aparare. Valencia trebuie sufocata din primul minut si veti vedea ca la pauza poate fi 3-0 pentru Steaua. Nu reduceti motoarele nici dupa 3-0. Jucati nemteste, incercand sa marcati in continuare. Nu va retrageti in aparare nici o secunda, stati in jumatatea lor de teren. Fiti primii la minge si veti castiga. Credeti in Steaua voastra norocoasa, credeti Steaua noastra stralucitoare .

Virgil21.02.2005 06:41

Nu numai ca mai sunt sanse,dar ne vom si califica!

Aceasta atmosfera de dupa meciul de la Valencia cât si faptul ca s-a vazut ca în repriza a doua am fost clar peste ei,sunt sigur ca îi vor mobiliza si se vor califica.Un alt motiv de mobilizare e si faptul ca spaniolii au jucat excesiv de brutal.

Din prea multa modestie spun ca vom învinge cu doar 2-0.

07.05.198621.02.2005 11:33

Sincer sa fiu nu cred desi inca mai sper. Depinde doar de jucatori. La urma urmei ce au de pierdut? Nu este o rusine sa pierzi cu o echipa ca Valencia!

Virgil24.02.2005 06:52

Nu este o rusine,daca faci tot posibilul pentru a câstiga si lucrurile nu ies cum ai fi vrut.Dar nici placut nu este.

horse3724.02.2005 07:19

asa vad eu proportia. daca ne vom califica santem mari! insa gg are sa fie acelasi pt mine. adica gg ciobanul analfabet care trebuie sa conduca fotbal club pipera si nu Steaua Bucuresti!

dbd03.03.2005 11:01

se pare ca am mai avut o sansa...

Xander03.03.2005 22:34

eu am sperat intr-una ca ne putem califica :) SI cu ajutorul toturor aceasta sperantza sa implinit 8) :D

dbd04.03.2005 06:48

si cu ajutorul Lui Dumnezeu !