FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

cine minte ?????

Akela20.02.2005 16:18

:twisted: fratilor, in ultima vreme ne-au bombardat stirile(informatziile) in contradictoriu - ba am sugerat sa nu joace Neaga(Gigi cetire) ... ba eu i-am transmis lui Neaga cu o saptamana inainte de meci ca nu joaca (mister Zenga), mai lipseste Meme sa zica si el ca a propus ca Neaga sa nu joace ...

Eu sincer cred ca marele vinovat e nea Gigi, care a comis-o si la nashu cand a zis ca el nu s-a bagat niciodata peste antrenor (saracu' Rachita ...)

adriana1520.02.2005 16:25

Chiar nici eu nu mai stiu ce sa cred. Oare cine are dreptate? :?:

roman20.02.2005 16:55

Vinovat nu poate fi decat Neaga. A fost tot timpul cu gandul la plecarea in strainatate, cand stia ca echipa are nevoie de el in cupele europene. Dupa ce Steaua ar fi parcurs un drum cat mai lung in acesta competitie putea sa plece.

Akela21.02.2005 15:05

Aseara am vazut shou' lui Jiji la nashu ... nu va mai plictisesc cu ce a zis, ati vazut si voi. Din fraze precum "am vrut sa scap de Neaga, nu trebuie voi sa shtitzi toate dedesupturile" si altele asemenea ... eu cred ca am intzeles care era dedesuptu' si cred ca e adevarat ce se vorbeshte prin orash ... Neaga se droga 8O 8O 8O ... Trist, foarte trist !!!!!

Marcu^21.02.2005 15:17

La asta m-am gandit si eu. Si aveti dreptate, Neaga a fost tot timpul cu gandul la plecare. Dar niste batiste albe inainte si dupa meci ar trebui

07.05.198621.02.2005 15:20

Nu conteaza cine minte si cine spune adevarul. Este clar ca situatia este delicata si fiecare este speriat. Iar cand este speriat omul vorbeste fara sa gandeasca.

Declaratiile contradictorii nu fac decat sa arate cat de slabi sunt cei din conducere si de pe banca tehnica. Din toate punctele de vedere.

ADRIAN PACURAR21.02.2005 15:27

e gata cu " marea familie a Stelei " , :x :x

07.05.198621.02.2005 15:30

Nu. Nu e gata.

Marea familiei a Stelei nu va muri niciodata. Noi, suporterii facem partea din ea alaturi de altii ca si Ienei, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Balint, Iordanescu ... toti aceeia care au transpirat si au suferit pentru Steaua.

Nu Becali, nu Zenga, nu MM Stoica. Ei nu vor fi amintiti de istorie!

Marcu^21.02.2005 15:38

Un sigur lucru e sigur: ECHIPA TREBUIE INCURAJATA

07.05.198621.02.2005 15:56

Absolut. Sa se protesteze inainte de meci, dar in timpul meciului sa se uite tot si sa incurajeze echipa. Jucatorii nu au nici o vina ca Becali e imbecil.