FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O simpla opinie

hellboy4198320.02.2005 14:31

Nu mai stiu ce sa cred....la inceput,cand "DL.Gigi" :D a devenit patron la Steaua, toata lumea spunea: "-Taci ca asta face ceva..." si poate a facut.Dar acum...ceea ce face si ceea ce spune "ca noi mergem la stadion pe banii lui" asta mi se pare o aberatie.Nu cred ca da el bani la adevaratii fani ai Stelei care de mici s-au trezit stelisti :idea: si care abia asteapta sa joace iar echipa lor preferata.Ma refer acuma la "ultras" nu la toti cei care sunt suporteri stelisti numai atunci cand au bani in buzunar.Mai spun si ca ceea ce a facut "italianul" la Valencia a fost o "manuiala" de 2 bani...Neaga....daca sta "mister" si se gandeste...din "cauza" lui Rica am jucat la Valencia.Bine...nu a facut el chiar totul dar merita macar atat inainte de a pleca la Dragons :( Si Becali a spus ca va investi la Steaua,ce a investit pana acum?Ca stau si ma gandesc....in afara de Cristea care a venit de la "tovarasul Seche" ce alt jucator de "valoare" a mai adus el?Domnul Becali sa stie un singur lucru:Steaua a fost si inaintea lui si fa fii si dupa el iar cei care stiu....stiu!!!!Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]

ADRIAN PACURAR20.02.2005 18:18

corect

Virgil21.02.2005 06:46

Interesant.