FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

NEAGA VS BECALI

raducu_sebastian20.02.2005 10:44

Sunt banii mai importanti decat valoarea lui Neaga. El nu poate fi cumparat. El este fiul Stelei Bucuresti. Daca este infiat de niste koreeni. Becali ESTE UN MARE ........... BUN DE NIMIC.

Ripper20.02.2005 11:13

Intrebarea pusa este destul de simplista, variantele de raspuns fiind cel putin superficiale...

Solutia este ca Steaua sa devina club pe actiuni, cotat la bursa (in final), restul va veni de la sine...

Daca ar fi sa aleg pe unul dintre cei doi propusi de tine, cu siguranta ca l-as alege pe simbolul fotbalului romanesc - Gica Hagi!

Este inca foarte popular, indragit de multa lume, adulat (la un moment dat) de catre turci (da' nu numai), avand o presa in general pozitiva, fiind o persoana influenta, cu relatii la toate nivelele...

Singurele lui hibe ar fi: sfera de influenta a lui Giovanni si inteligenta nu foarte sclipitoare...

Personal, mi l-as dori pe Emerich Jenei ca presedinte al clubului, pe Ilie Nastase ca actionar majoritar, alaturi de alte mari nume din istoria clubului (Boloni, Marcel Raducanu, Stoica, Cristian Gatu), iar ca antrenor (in viitor) pe Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], secund fiind Belodedici...

Da' ma rog, eu sunt un visator...

greco20.02.2005 11:16

Bine ai venit Ripper!

Nimeni nu este potrivit ca patron, conceptul de patron este invechit si tampit. Nici un club serios (cu mici exceptii - Chelsea) nu accepta sa fie proprietatea personala a cuiva. Clubul trebuie sa aiba un presedinte care sa gestioneze fondurile actionarilor si sponsorilor. Simplu ca buna ziua.

Xander20.02.2005 11:19

Sunt de acord cu Greco!

@Ripper: BINE AI VENIT PE FORUM!

Variantele de raspuns sunt prea putine... Si cum de sa pus ca varianta Walter Zenga??? ..nu are logica

adriana1520.02.2005 15:52

Daca l-as alege pe Zenga(in fine nu este adevarat, bineinteles ca l-as alege pe Hagi) Steaua nu ar mai fi o echipa cu romani, cred ca ar aduce jucatori din italia si ar numi Steaua Italia2. Nu am nimic cu el, dar mi se pare absurd ca l-ati luat in calcul.

Virgil21.02.2005 06:54
Sunt de acord cu Greco!  

@Ripper: BINE AI VENIT PE FORUM!

Variantele de raspuns sunt prea putine... Si cum de sa pus ca varianta Walter Zenga??? ..nu are logica

1.Sunt total de acord cu Greco,acest cap limpede al site-ului suporterilor.

2.Cine este Ripper?Au venit atâtea persoane noi pe site si totusi numai el este cel salutat.

3.Pretinzi logica unor prescolari?

4.Variantele de raspuns sunt o simpla joaca.Pentru ca asa cum a spus si Greco,nu avem nevoie de un patron.

ciupi21.02.2005 10:40

Eu cred ca Steaua ar trebui condusa de stelisti, nu de cei care au facut din Steaua o ambitie personala.Steaua este un simbol national si nu trebuie terfelit de nimeni oricine ar fi si consider ca este o onoare sa faci parte din familia Stelei indiferent de pozitie:presedinte, antrenor, jucator sau suporter.Nu vreau sa cred ca o sa ajungem ca, cainii sau ciorile sa ne tiganim intre noi. Deci o singura ,,stea" este in fotbalul romanesc si acea este Steaua Bucuresti. Cu Steaua pan la moarte si dupa....FORZA Steaua!!!!!

horse3721.02.2005 10:56
Bine ai venit Ripper!

Nimeni nu este potrivit ca patron, conceptul de patron este invechit si tampit. Nici un club serios (cu mici exceptii - Chelsea) nu accepta sa fie proprietatea personala a cuiva. Clubul trebuie sa aiba un presedinte care sa gestioneze fondurile actionarilor si sponsorilor. Simplu ca buna ziua.

este tot ceea ce vrem greco! in viata mea nu am avut nimic cu TV dar aseara daca puteam sa-l scot pe analfabet afara de la otv, las fi intorcu cracii in sus(tvul)! noi prin gg in loc sa evoluam, involuam. asta ne duce mai jos de feudalism! comuna primitiva scrie pe noi in conditiile astea. se comporta ca un vataf. bate, injura, imparte dreptate, imbraca camsa mortii etc. pai asta-i conducator pt faima clubului pe care noi il iubim?

Marcu^21.02.2005 13:09

Nu sunt pro Gigi pt ca e un incult si un cioban. Dar omul asta a bagat bani la echipa atunci cand toti se foloseau de numele ei. Ce mare jucator e Neaga? A facut un tur f bun dar i se termina benzina deja. Cine a fost cel mai slab din turneele de pregatire?Astia suntem noi. Am uitat cand anul il injuram pe Neaga;acum Neaga e un stelist adevarat. Nu a vrut el sa plece in iarna? L-ati vazut pe Radoi sa incerce sa plece? El este stelist adevarat, care moare pe teren. Forza Steaua, forza Radoi si Oprita