FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stelisti celebri

danielcristian08.04.2007 22:38

Azi ,in timp ce butonam ,am ajuns pe Pro TV, era "dansez pt tine" si tocmai vorbea Bebe Cotimanis, care se referea la faptul ca e stelist si ca "nu mor caii cand vor cainii",facand aluzie la faptul ca am pierdut meciul de ieri,s.a.m.d. M-a bucurat faptul ca intr-o zi trista pt stelisti, acest om si-a declarat simpatia fata de Steaua in fata unei tari intregi.Nu cum fac altii, care se declara suporteri ai unei echipe doar cand aceasta castiga!Si dup-aia m-am gandit, cate vedete cunosc eu care si-au declarat simpatia fata de Steaua?

Am deschis topicul asta ca sa discutam aici despre personalitati care simpatizeaza cu Steaua.Eu stiu asa:

Oana Zavoranu, Traian Basescu, Dan Bitman,Lucian Viziru,Bebe Cotimanis, si nu mai imi vin pe moment alte nume.Daca stiti si voi, nu ezitati sa scrieti aici.

Bogdan4Steaua08.04.2007 22:50

Basescu e suporter de conjunctura(tine cu Steaua doar pentru voturi). In cazul Oanei Zavoranu ma abtin....

Tot respectul pentru Dan Bitman, Lucian Viziru si Bebe Cotimanis(ii consider oameni cu personalitate). Ar mai fi si Gainusa de la Carcotasi.

P.S.: Pacat ca Nicoleta Luciu e cu blatistii din groapa. :)

danielcristian08.04.2007 23:19

Ieri,dupa meci,Elena,fiica mai mica a presedintelui a declarat ca tine cu Steaua,iar el,Basescu s-a declarat de mai demult stelist.Nu stiu daca el vrea voturi, dar ,ma rog... :roll: Pe Oana Zavoranu am vazut-o eu intr-o emisiune(nu mai stiu care)spunand,foarte satisfacuta ca tine cu Steaua.In ce o priveste pe Nicoleta,dotarile ei anuleaza handicapul simpatiilor sale... :lol: :lol:

Azi am ajuns intamplator,butonand,pe "dansez pt tine",ca nu ma mai uit la aceasta emisiune de cand am aflat ca Banica e caine... :(

puyol09.04.2007 06:47

mda, banica e cel care canta imnul ala cu ''hai Dinamo, hai Dinamo, olo olo olo o, suntem caini pana la moarte adevarati'', etc.

Ilie nastase e stelist, dar nu prea :D se vede ca nu e facut sa fie alaturi de echipa in momentele grele

iar pe Dan bitman nu il suport, chiar daca apreciez cat de cat holograf. Din 2 motive. L-am vazut o data la procesul etapei, si era cam la cateva saptamani dupa ce plecase Cristea la Timisoara, si Steaua juca destul de prost. Iar el o ardea numai in mistouri ieftine despre echipa. Si acum cateva saptamani a dat o declaratie pt rapidisti.ro de genu': ''Steaua va trebui sa plateasca multa lume ca sa ocupe locul 2 la finalul campionatului'' :roll:

predatorpulse709.04.2007 07:04

Bitman se da stelist dar el este genul de suporter care atunci cand echipa merge prost,face misto de jucatori,stim cu totii acest gen de "spectatot".Ilie Nastase,chiar e stelist,l-am vazut la TV la Inviere ca inca era macinat de rezultat,dar Ilie e stelist de dinainte de marea Steaua pentru ca era prieten bun cu cativa generali,dar ceva imi zice ca dupa ce a vazut niste jucatori extraordinari in Ghencea de-a lungul anilor,nu e prea incantat de actuala echipa sau de conducerea ei.

De banica,ce sa zic,ma mir cum de nu e rapidist... :lol:

puyol09.04.2007 07:37

tineti minte trei cuvinte: Vadim Tudor stelist :lol:

c.ronaldo1709.04.2007 07:49

Elena Basescu a tinut sambata cu Steaua doar pentru a ne egala Rapidul la numarul de puntce. Din ce stiu eu ea este suportera a Rapedului.

danielcristian09.04.2007 08:59

:lol: Asta o fost buna! :lol: Deci o tinut cu Steaua,ca sa ne egaleze rapidul?Pai nu trebuia,dupa logica asta,sa tina cu Dinamo ca sa ne egaleze rapidul? :lol:

c.ronaldo1709.04.2007 09:11

@Daniel

Eu am zis ce a zis ea. Blonda nu e, dar poate e... :lol:

steaua din chicago10.04.2007 02:57

da, Steaua trebuie sa plateasca multa lume sa iasa pe locul doi...ori sa renunte la Coman, ov Petre si Lovin, ori sa ii joace dar pe aia la tineret si pe Croitoru, Ochirosii si Cristocea meci de meci la echipa mare ori sa nu renunte la nimeni dar sa joace fara antrenor. Adevarul doare pe toti numai pe Becali nu. Bah adu-l pe Protasov cioban incapatinat ce esti si o sa vina Bush la Casa ta ros/albastra nu o sa trebuiasca sa te duci tu la Casa lui Alba.

c.ronaldo1710.04.2007 05:52

Ce-a facut fratele meu Protasov la echipa de vi-l doriti atat? Va zic tot eu ce-a facut:

-Infrangere in SuperCupa cu Dinamo

-Eliminati din preliminariile UCL de o echipa de fete, Rosenborg

-Remiza acasa cu Dinamo

-Remiza in deplasare cu Rapid

-Locul 2 la sfarsitul turului

-Eliminati din Cupa de Rapid 2

Aste-a numiti voi performante?

steaua din chicago11.04.2007 03:01

Nimic. Absolut nimic. Ceea ce e exact ce trebuie cind ai o marfa de echipa obosita de atita tactica. Si rezultatul a fost o echipa ce te incinta indiferent de scorul ce deobicei ne era favorabil. Cu timpul Protasov ar fo facut Steaua sa uite de ce e aia remiza si sa ne ofere spectacol de patru goluri pe meci pentru ca jucatorii trebuiesc doar incurajati si nu tacticizati pin la nebunie-talentul exista ori nu exista air un antrenor trebuie sa creeze atmosfera propice talentului de a iesi la suprafata iar Olaroiu creaza atmosfera ce enerveaza talentul. Rezultatele tot de patru goluri au venit, dar pentru inamici. Protasov ne trezea pofta de joc ca saracu nu stia decit goluri. Olaroiu stie materia pina la ultima litera si ne creaza ochelaristi ce stau sa se gindeasca cu ce picior sa loveasca mingea. De ce crezi ca Elton e marfa? Penru ca e needucat de Olaroiu si el saracu face ce stie-pase dintr-o bucata si nu aruncari aiurea in fata, atac decis, direct pe poarta si nu scheme obosite si pofta de joc si nu prudentsa. Olaroiu marsh afara. Protasov hai acasa derbedeule ca ne este dor de stilul tau incintator.

Teoctist11.04.2007 13:48

@ Steaua din chicago

Esti total în afara topicului.

* Unul dintre cei mai celebri Stelisti este Valentin Ceausescu.Fara de care Steaua 1986,probabil ca nu ar fi obtinut succesele care au propulsat-o în fruntea echipelor europene.

* Un Stelist de acelasi calibru este si generalul Ilie Ceausescu,fratele lui Nicolae Ceausescu,datorita caruia a fost posibila construirea actualei arene din Ghencea.

cae indru19.08.2007 12:11

si baietii de la B.U.G. Mafia sunt stelisti infocati.............

-=Danny=-20.08.2007 08:58

Io stiu de Vadim ca se dadea Stelist , si cineva de pe topicu Imn neoficial Steaua , zicea sa il punem pe el sa ne faca n imn , ca zicea ca scrie poezii :P .

Le reseau pansant20.08.2007 22:27

Poate ca este cam traziu dar adaug si eu stiti voi vrba aia niciodata nu prea tarziu.

Un stelist cu adevarat este si va fi intotdeauna Cristian Þopescu omul acesta a declarat mereu ca a fost stelist si ca mereu a comentat cu placere evolutia echipei noastre si a sportivilor clubului armatei.

Si daca a venit vorba de muzica si baiatul ala care a facut imnul cu Steaua este Stelist, Victor Ponta, Hrebenciuc, etc ultimii doi sunt pe langa dar au spus ca sunt stelisti.

Decat o stelista ca oana zavoranu mai bine nu, cred ca ea ne face de ras sincer acuma :D (no offence la telenoveliste) si oricum nu facem aici competitie cu cine are cele mai multe personalitati nu?

alexynho23.08.2007 18:56

@ c.ronaldo17

Lumea il doreste pe Protasov ca asta e antrenor ... am o intrebare ... sa spunem ca te faci antrenor , si te duci (de ex) la Olimpiakos ... spune-mi mie ... cunosti echipa ? ... in cat timp reusesti sa stabilesti relatii de joc ? ... mai ales ca nu cunosti nici limba , nici jucatorii ... si daca te uiti , Protasov a avut rezultate slabe la inceput ... dupa aceea echipa si-a dat drumul ... in plus , el a inventat cuplul de fundasi centrali G&G ... si deasemenea cu 2 mijlocasi defensivi , si cu un singur varf , echipa juca de 10000 de ori mai ofensiv , decat daca punea Oli 5 atacanti (desi nu era cazul)

Wally23.08.2007 20:02

Frate, nu mai baga SF-uri cu 5 atacanti in era Oli. El nu baga nici 3!

alexynho24.08.2007 05:03

Aici asa e ... dar eu am dat un exemplu ... tin minte ca am jucat un 4-3-3 cu Sevilla , si ne-au rupt aia ... (in plus , am precizat ... nu era cazul ca Oli sa puna 5 atacanti :P )